|
Antalya'da 2+1 daire bulduk, ilk evimiz olacak, dairede kiracı var , tek bir bayan kalıyor ve kendisi yeni ev sahibi kim olursa olsun yasal haklarımı kullanmak istiyorum diyor. Alır almaz çık diyen yok sadece 1 seneyse 1 sene , 6 aysa 6 ay bir zaman ver ve tahliye taahhüdnamesi yapalım diyorum hayır diyor. Avukatıma sordum, malesef artık o eve çökmüş artık en az 1,5 sene veya 2 sene uğraşırız, ama sende evden soğursun dedi. ilk ay ihtar çekiliyormuş sonra mahkeme yolu, en az 6 ay süre veriyorlar, daha sonra 1 sene erteleniyor. Sonrasında belki bi erteleme daha. Sırf sözleşmedeki imza benim değil dese bile 1,5 sene sürüyormuş 10.bin tl kira ödüyor. 4 bin aidat ve kışın kasım nisan arası ortak ısınma ücreti (1800-2000 arası) Oturduğu yer de ortalama kiralar eşyasız 25bin tl. 100bin tl teklif ettim kabul etmedi,; Halbuki şuan antalyada evler ucuz, hazır taşınma masrafı, emlakçı komisyonu , ilk kira ve depozitosuda bizdenolsun dedik ama yok diyor. 6 ay aynı kiradan kal sonra taşınmanı karşılayalım yine yok. Eski evsahibine Allah yardım etsin. İnşallah cinnet geçirip zarar vermez. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı