Şimdi Ara

kira senedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bundan 2 ay önce emlakçıdan 4 öğrenci ev kiralamıştık.2 arkadaş okulu bıraktı gitti diğeriylede anlaşamadım ayrıldı tek kaldım ve öğrenci olduğum için kira vs. fazla geldi evden ayrılmak istedim emlakçıya gittim anlattım durumu.emlakçı bana çıkarsan 6 ayın kirasını alırım dedi.eve girerken kira sözleşmesi ve senet imzaladık.1 yıllık kira bedeli 7200 lira emlakçı her 1500 liradan 4 senet yaptı bir senedin üstünde 2 isim ve 2 imza var.ben emlakçıya o kadar para veremiceğimi söyledim kadın ben anlamam fln dedi parayı istiyo yani ancak ev onun değil ev sahibi farklı o hiç karışmadı işe.şimdi ben emlakçıya haber vermeden çıktım bu senetler benim başımı ağırtırmı ne yapmam gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RockLobster

merhaba arkadaşlar.bundan 2 ay önce emlakçıdan 4 öğrenci ev kiralamıştık.2 arkadaş okulu bıraktı gitti diğeriylede anlaşamadım ayrıldı tek kaldım ve öğrenci olduğum için kira vs. fazla geldi evden ayrılmak istedim emlakçıya gittim anlattım durumu.emlakçı bana çıkarsan 6 ayın kirasını alırım dedi.eve girerken kira sözleşmesi ve senet imzaladık.1 yıllık kira bedeli 7200 lira emlakçı her 1500 liradan 4 senet yaptı bir senedin üstünde 2 isim ve 2 imza var.ben emlakçıya o kadar para veremiceğimi söyledim kadın ben anlamam fln dedi parayı istiyo yani ancak ev onun değil ev sahibi farklı o hiç karışmadı işe.şimdi ben emlakçıya haber vermeden çıktım bu senetler benim başımı ağırtırmı ne yapmam gerekir?

Hem senin hem de diğer kişinin başı ağrır.Parayı ödemelisin...

• Evet o parayi senet kimin adina ise once o ,o odeyemezse kefili odemek zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

merhaba arkadaşlar.bundan 2 ay önce emlakçıdan 4 öğrenci ev kiralamıştık.2 arkadaş okulu bıraktı gitti diğeriylede anlaşamadım ayrıldı tek kaldım ve öğrenci olduğum için kira vs. fazla geldi evden ayrılmak istedim emlakçıya gittim anlattım durumu.emlakçı bana çıkarsan 6 ayın kirasını alırım dedi.eve girerken kira sözleşmesi ve senet imzaladık.1 yıllık kira bedeli 7200 lira emlakçı her 1500 liradan 4 senet yaptı bir senedin üstünde 2 isim ve 2 imza var.ben emlakçıya o kadar para veremiceğimi söyledim kadın ben anlamam fln dedi parayı istiyo yani ancak ev onun değil ev sahibi farklı o hiç karışmadı işe.şimdi ben emlakçıya haber vermeden çıktım bu senetler benim başımı ağırtırmı ne yapmam gerekir?

hocam senetleri fln baştan savma yapmış gibi geliyo bana 1 yıllık kira bedeli 7200 ama senetlerde ki miktar 6000 bin lira.hepimize ayrı ayrı 1500 değilde 2 şer 2 şer 1500 er liralık senet yaptı.normalde geri kalan ayların parasını alması gerekir biz evde 2 ay oturduk 6 ayın parasını istiyo yanlışmıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

hocam senetleri fln baştan savma yapmış gibi geliyo bana 1 yıllık kira bedeli 7200 ama senetlerde ki miktar 6000 bin lira.hepimize ayrı ayrı 1500 değilde 2 şer 2 şer 1500 er liralık senet yaptı.normalde geri kalan ayların parasını alması gerekir biz evde 2 ay oturduk 6 ayın parasını istiyo yanlışmıyım?

senet o paranın ödeneceğinin resmi kanıtıdır.yani sen ister 4 ister 5 ay otur tamamını ödemelisin.

• anladım hocam sağolun
  • Ödemek zorundasın hocam.
  • Ödemek zorundasın anlaşma yoluna git.

Bu arada emlakçınız tam bir ş.refsizmiş. Öğrenci adama senet mi yapılır? Hadi yaptın adamı icraya mı vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 7 Ocak 2013; 3:21:30 >
  • mahkemeye fln vermez para koparmanın derdinde bi şekilde anlaşıcaz artık
  • Evi başkasına kirala sende senet yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Evi başkasına kirala sende senet yap.

ev oturulcak ev değil hocam biz mecvuriyetten tutmuştuk o evi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Evi başkasına kirala sende senet yap.

ev oturulcak ev değil hocam biz mecvuriyetten tutmuştuk o evi

bu kış ta o evi tutacak birilerini illa bulursun sahibinden.com u dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.