Şimdi Ara

Kipa duracell turbomax 12 li 10 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Kipa duracell turbomax iyi fiyata 12 adedi 10 TL. S. K. T 2027.resime bakmayın kasada 10 tl çıkıyor.
    Kipa duracell turbomax 12 li 10 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 17 Haziran 2018; 18:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=DgMrJGjtHok&feature=youtu.be
    https://youtu.be/DgMrJGjtHok

• şarj edilmeyen pil almayın. paranıza yazık. alın gp recyko 2700 pil.8 tanesi 70₺ şarj cihaziyla birlikte. pil başına 300 kez şarj edildiğini iddaa ediyor gp ancak bunun ilk 100 şarjından tam verim alsak 800 pile 70₺ iyi para.

Bunu yazmaya gelmiştim, Gp Recyko Pro 2000mah kullanıyorum 1500 defa şarj , şarj ettikken 5 sene sonra bile kullanmadığın takdirte %70 ine kadar kapasite koruma (eneloop ; sanyo ve panasonic pillerde bulunan kuru pil gibi şarjı bırakmayan pil bu özelliğe sahip en fp pil bildiğim) Bide iyi bir charger alın yada paket olanlardan istediğiniz kadar kullanın...

Hem çevreci olur, hemde bir sürü pil bulundurma durumunuz olmaz, ayrıca uzun vadede her türlü kuru pillerden daha az ücret ödersiniz.

Edit: Üstte Murat Şen'in pil inceleme videosu paylaşılmış kesinlikle bakın ne kadar para ödersem o kadar iyisini alırım mantığı test edilip çürütülüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 17 Haziran 2018; 19:5:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mausta kullanınca duracell falan hikaye, ŞOK'tan sakura pil aldım, duracellden daha uzun süre gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bime baksen efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

arkadaş kumandaya mouse a da mı şarjlı pil takalım. bir kuru pil 1-1,5 sene gidiyor. 1,5 senede bir şarj ettiğin şarjlı pil ne olacak? 2-3 yıla komple cacık olacak zaten o pil.
    Tabiki şarjlı pil kulalnın hocam. Örnek veriyorum. 2011 yılında Imac aldım. Aynı zamanda Apple'ın şarjını ve pillerini de aldım. O zamandan beridir klavye ve mouse'u şarjlı pillerle kullanıyorum. Bu yıl oldu hala ölmediler ve kullanmaya devam ediyorum.

700 mah, çin malı şarj edilebilir pil aldım. O senenin parasıyla şarj aleti ve pillere toplamda 8 milyon eski TL para ödedim.

18 sene oldu ben o şarj edilebilir pilleri hala şarj edip edip kullanıyorum. Gerçi son 4 senedir tuvaletteki parfüm makinasında görev alıyorlar ama olsun.

Çinden sipariş ettiğim ince kalem piller var, şarjlı. Kumandalarda onları kullanıyorum. 1300 mah 2 adet pil var, 10 senelik vardır. Klavyemde onları, 1600 mah pilleri de mouse'da. Bunlar da 10 senelik falandır.

5 sene önce aldığım panasonic 2000 mah olanları da pilli diş fırçamda kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 18 Haziran 2018; 6:45:3 >
  • O kadar şarjlı pil önerisi gelmişte peki bu pilleri şarj ederken harcanan enerji-zaman ne olacak arkadaşlar? Şarjı bitenin yerine kullanmak için hali hazırda şarj barındıran pil bulundurmak gerekecek gibi şeylerde var. Bence kuru pili bu kadar gömmeyin derim. Mouse ve klavyeme takıyorum unutuyorum ne zaman taktığımı hele klavyemin ilk aldığımda içindeki kendi pilini 2,5 sene civarı kullandım. Kumandalardan bahsetmiyorum bile.

Orijinalden alıntı: TrollSlayer

Merhaba hocam pil almadan önce şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

https://youtu.be/DgMrJGjtHok
    özet geçeyim ;
    duracell - varta - gp - ikea'nın pili - bim'in pili

bim'in pili, kendisinden 10 kat pahalı olan duracell'in %80i kadar performansı var

f/p şampiyonu BİM

Orijinalden alıntı: alex23644

O kadar şarjlı pil önerisi gelmişte peki bu pilleri şarj ederken harcanan enerji-zaman ne olacak arkadaşlar? Şarjı bitenin yerine kullanmak için hali hazırda şarj barındıran pil bulundurmak gerekecek gibi şeylerde var. Bence kuru pili bu kadar gömmeyin derim. Mouse ve klavyeme takıyorum unutuyorum ne zaman taktığımı hele klavyemin ilk aldığımda içindeki kendi pilini 2,5 sene civarı kullandım. Kumandalardan bahsetmiyorum bile.
    Parasal açıdan çok anlamlı değil bence ama çevresel faktörleri düşünüyor sanırım tavsiye eden arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Nette bulamadım nerede satılıyor?
    nette değil hocam kipada.
    Bulsam alacam bulamadım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2yumurta1sucuk 2 kullanıcısına yanıt
    ben galiba koctaş dan almıştım. 4lü aa pil sarj cihazıyla artı 4 lü aaa paket ikisini 70₺ almıştım.

• Her pil konusunda aynı muhabbet...Şarjlı pilin yeri ayrı şarjsız pilin yeri ayrı. Zamanında her yere şarjlı pil taktım kumandaya, saate vb. o şarjlı pillerin çoğu 5 şarjı göremeden öldü. 6 ay ve üzeri pil değişen cihazlarda şarjlı pil kullanılmaz. Uzun vadede Ekonomi yapayım derken zararınız büyük olur.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.