Bildirim
Kipa Antep Fıstıklı Helva (5 TL)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen hafta içi Manisa Magnesia içi kipada da aynı fiyattı. 1 adet almıştım taze ve güzel ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kipa yokki kartalda
Antep fıstıklı değil ama okyay marka tavsiye ederim. Tarsus, Adana ve Mersin çevresinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Tat olarak başarılı. Keza Torku'da öyle ama fiyat fahiş.
Okyay 1 kg (brüt) mı neydi 13,90 TL BİM'lerde. Teneke ambalajda.
Ayrıca buna yarım çay bardağı kadar süt ekleyip fırınlarsanız muhteşem bir tatlı yiyebilirsiniz. Şeker ve tahinden dolayı olacaklardan sorumlu değilim tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 25 Mayıs 2016; 0:07:25 > -
Seker hastasini cennete goturur mu hocam
sucuk için gitcektim
bundanda alırım
sucugu fazla al güven bana :) -
quote:
Orijinalden alıntı: göktuğbey
Seker hastasini cennete goturur mu hocam
Önce hayır işlesin, en son tatlıyı yesin. Kapanışı güzel olur.
-
-
okyay markasını ben de tavsiye ediyorum. Ankara'da bulsam sürekli alırım. Ayrıca Torku markasını hiç tavsiye etmiyorum reklamında açıkça yalan söyleyen firmadan herşey beklenir.
http://www.karar.com/ekonomi-haberleri/torkuya-haksiz-rekabet-ve-gercege-aykiri-beyandan-reklam-durdurma-cezasi-57474
http://www.teknolojioku.com/haber/torkuya-yaniltici-reklam-cezasi-29673.html
-
F/p olarak tavsiye ederim. Ancak tabii bir Uşak Vidinlioğlu değil :))
quote:
Orijinalden alıntı: Guest_1999
sucuk için gitcektim
bundanda alırım
Sucukta indirim mi var .tek helva için gitmeyelim
Bu helvanın sadesini alın...400 gramı 5 lira...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X