Şimdi Ara

kington hyperx 800 ramlarım çok ısınıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • khx6400d2llk2/2gn kodlu ramleri kullnbıyorum 4 gb . kinstonun sitesinde yazdığı gibi 2.0 volt ve 4-4-4-12 timing lerde kullanıyorum ama ramlar çok aartı biçimde ısınıyor. hatta bilgisayarı yeniden balatınca windows açılmıyor yeniden başlıyo. yapabileceğim birşey varmı yada neyi yanlış yapmış olabilirim. gigabyte ds3r anakart q9300 işlemci kullanıyorum 8800gt sonik ekran kartım var(eskiden 9600 gt ve aynı ramın 2gbsi(1+1) varken ısınma sorunum yoktu. yorumlarınızı bekliyorum

ayrıca fsp 500w power kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasuzunoglu -- 20 Nisan 2008; 20:55:52 >

• oc. yaptınmı herhangi parçaya??yada biosda farklı bir ayar??
  • sadece auto olarak gözüken değerleri olması gereken seviyey getirdim yani tamingleri 5-5-5-16 dan 4-4-4-12 çektim 1.8 voltajdan 2.0 volta çıkardım. yaptığım değişiklikler gayet normal olması gerekiyo çünki o değerler kinstonnun sitesinde verilen değerler.

biraz önce 4 gb belleğin iki tanesini çıkardım yani 2 gb kaldı şimdi ısılar normale düştü. galiba ramların üzerindeki soğutma blokları tam birbirlerine yapışıyalar ve soğuyamıyolar ondan dolyı oluyo galiba.

yada 32 bit windows kullanıyorum 4 gb belleği 3.5 olarak görüyo ondan dolayı oluşan bir problemmi acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.