Şimdi Ara

Kingstone & Twinmos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorum gayet net.Elimde bir adet kingstone 512mb 533mhz CL4 ddr2 var.Şimdi ben bunu satıp yanına Twinmos 2x512 667mhz CL5 ddr2 mi yoksa satmayıpta yanına aynı kingstondan bir tane mi alayım?Şimdiden teşekkürler.

• Overclock yapmayacaksan aynısından bir tane daha al.Eğer overclock yapacaksan kingston'u sat ikisinide alma.Çünkü çok fazla fsb görmez o ramler.
    G.skill yada twinmos'un twister serisinden al.
    2x1GB G.Skil 800mhz DFS Bilgisayar'da 190$+KDV.
  • pek bi fark olacağını sanmıyorum. sen en iyisi bir kingston daha çak makineye
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Overclock yapmayacaksan aynısından bir tane daha al.Eğer overclock yapacaksan kingston'u sat ikisinide alma.Çünkü çok fazla fsb görmez o ramler.
    G.skill yada twinmos'un twister serisinden al.
    2x1GB G.Skil 800mhz DFS Bilgisayar'da 190$+KDV.

e çok iyiymiş fiyatı
  • Gskill'in fiyatı çok iyiymiş .Bence kingstonu sat bu dual kiti al
  • ellerinde yok yalnız o ramlerden dikkatinizi çekerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

ellerinde yok yalnız o ramlerden dikkatinizi çekerim

Bir kaç gün öncesine kadar vardı e ne diyelim kader.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar acizade yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.Anakartım tam bir o/c cihazı bence.O yüzden o/c yu düşünüyorum.Elimdeki kingstone u 4-4-4-11 de 620mhz de çalışıtrdım.Daha yuarısını şimdilik denemedim.Nasıl iyimi sizce?Eğer twinmosda böyle o/c olursa...Birde şu cl olayı okadar önemlimi.Biri CL4 Biri CL5 çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 4 Ocak 2007; 23:29:59 >
  • Corsair Value Select DDR2-533 var bende. 800Mhz 4 4 4 12 (2.0v) sorunsuz çalıştı. Stabil olmayarak maksimum 925Mhz de 5 5 5 15 (2.0v) olarak PC yi açtı. Günlük 750Mhz 4 4 4 12 (2.0v) olarak kullanıyorum.
  • bir tane daha kingston al bence satmana gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Gskill'in fiyatı çok iyiymiş .Bence kingstonu sat bu dual kiti al

arkadasa katılıyorum bencede g.skill leri al hem ddr 800 hemde bu ram ler kingston yada twinmos a göre daha iyi o/c olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.