arkdaşlar yaklaşık 4 sene önce 1 gb ddr 400 ram almıştm fakat kingston diğer ramlerden hep 30 40 lira pahalıydı ve ömür boyu garantili olduğu için demişlerdi..şimdi bilgisayarcım arızalı diyo bende dedim ömür boyu garantili o da türkiyede yok öyle bişi tüm elektronikler 2 yıl ddedi. mos mor oldum adeta ne yapmam gerek.gerçekten var mı böle bişi milleti ömür boyu garanti diyerekten kandırıyorlar mı?
Ömür boyu da kastedilen insan ömrü boynca deği, ürünün belirlenen kullanım süresiydi sanırım.
5 ya da 10 sene olması lazım. Faturası garnti belgesi vs elindeyse garanti 2 sene diyemez.
kardeş sorun basit; cevabı spacelordun sorusunda yatıyor garanti belgen varsa yaptırım var, yoksa makineyi dünde almış olsan yapmazlar... Varsa belgen git götür mecbur yapacaklar..
GARANTININ SÜRESI Ömür Boyu Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri bu garanti tarafından ömür boyu garantilidir.: Secure Digital, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia basta olmak üzere flash hafıza kartları.
Bes Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren bes yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar.: PC Kart Okuyucuları ve USB DataTraveler.
Üç Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren üç yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar: Datapak PC Kartı Sabit Sürücü ürünleri.
Iki Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren iki yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar: Katı haldeki PC kartı (PCMCIA) adaptörleri, KPEX (Türkiye’de iki yıl garanti uygulanır).
Garanti belgen varsa elinde yapacağını biliyorsun yoksa da yapacağını biliyorsun :D
hocam 4 sene önce almışım ben zaten adam 90 lira mı ne fiş vermişti zannedersem ama şu an aldığım pc firması bile battı nası olcak sonuçta bayi garantili değil mi bunlar:D
birde şunu sormak istiyorum aldğm ramin fiyatı hala aynı çok enterasan bi durum bu ramler normal teknik servisler tamir eder mi onu merak ediyorum..yoksa teknik sorunlarmıdır?
sloru yanmışsa altın lehim belki olabilir ama entegre yanmışsa onu unut derim elektronikte ömürboyu garanti olmaz laf kalabalığı kul yapısı bu.