Şimdi Ara

KINGSTON RAM im arızalı nasıl ömür boyu garanti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar yaklaşık 4 sene önce 1 gb ddr 400 ram almıştm fakat kingston diğer ramlerden hep 30 40 lira pahalıydı ve ömür boyu garantili olduğu için demişlerdi..şimdi bilgisayarcım arızalı diyo bende dedim ömür boyu garantili o da türkiyede yok öyle bişi tüm elektronikler 2 yıl ddedi. mos mor oldum adeta ne yapmam gerek.gerçekten var mı böle bişi milleti ömür boyu garanti diyerekten kandırıyorlar mı?

• Ömür boyu da kastedilen insan ömrü boynca deği, ürünün belirlenen kullanım süresiydi sanırım.

5 ya da 10 sene olması lazım. Faturası garnti belgesi vs elindeyse garanti 2 sene diyemez.
  • kardeş sorun basit; cevabı spacelordun sorusunda yatıyor garanti belgen varsa yaptırım var, yoksa makineyi dünde almış olsan yapmazlar... Varsa belgen git götür mecbur yapacaklar..
  • GARANTININ SÜRESI
    Ömür Boyu Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri bu garanti tarafından ömür boyu garantilidir.: Secure Digital, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia basta olmak üzere flash hafıza kartları.

Bes Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren bes yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar.: PC Kart Okuyucuları ve USB DataTraveler.

Üç Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren üç yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar: Datapak PC Kartı Sabit Sürücü ürünleri.

Iki Yıllık Garanti: Belirtilen Kingston ürünleri, orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren iki yıllık süre boyunca garanti kapsamındadırlar: Katı haldeki PC kartı (PCMCIA) adaptörleri, KPEX (Türkiye’de iki yıl garanti uygulanır).

Garanti belgen varsa elinde yapacağını biliyorsun yoksa da yapacağını biliyorsun :D

• hocam 4 sene önce almışım ben zaten adam 90 lira mı ne fiş vermişti zannedersem ama şu an aldığım pc firması bile battı nası olcak sonuçta bayi garantili değil mi bunlar:D
  • birde şunu sormak istiyorum aldğm ramin fiyatı hala aynı çok enterasan bi durum bu ramler normal teknik servisler tamir eder mi onu merak ediyorum..yoksa teknik sorunlarmıdır?
  • sloru yanmışsa altın lehim belki olabilir ama entegre yanmışsa onu unut derim elektronikte ömürboyu garanti olmaz laf kalabalığı kul yapısı bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garanti belgen varsa distribütörü bul..

Armada bu şekil alıyordu. Ama mal ondan mı çıkmıştır bilemem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.