Şimdi Ara

Kingston mu , Twinmos mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kingstonların sahteleri cirit atıyor.Hynix almanı tavsiye ederim gigatektekiler çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomahawk

Kingstonların sahteleri cirit atıyor.Hynix almanı tavsiye ederim gigatektekiler çok iyi

+1
    hynixler deli gibi overclock oluyorlar en kötüsü %25 oluyor.yani ddr500 de çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

arkadaşlar özür dilerim ama ram slotlarına sizmi giriyorsunuz aralarında aman aman fark yok ne kadar abartıyorsunuz olayı ya arada kullanımda farkedilmeyecek kadar fark var yada yok küçük ayrıntılara takılıyorsunuz

şu iki ürüne bakın ozaman sizin mantığınızla oem ürün daha kaliteli ve hızlı bence geçin bunları arkadaşlar

kingston çok kalite bir ramdirbana göre

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1289

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=187

ram seçerken hala kutularına bakarak seçiyorsan sana yuh diyorum başka da birşey demiyorum.kutusu tipi düzgün olan iyidir diye bir kanun mu var?üstelik geçmişe bakarak konuşuyorsun.hiç yeni satılan kingston ramlerinin çiplerini araştırdın mı?eğer araştırsaydın o gösterdiğin eudar ramden daha kalitesiz çip kullandıklarını görürdün(nanya,elixir veya oem kullanıyor kingston artık).üstelik o gösterdiğin eudar ram cl2.5 çalşabilirken kingston cl3 ancak çalışıyor.

@plastic dostum sen elindeki kingston u sat onun yerine 1gb twinmos dual kit ram al.hem cl2.5 da çalıştırırsın performans artar,hem de dual channel da problem yaşamazsın.

benim demek istediğimi anlamadın sen heralde yuh demeden önce okumayı anlamayı ören 2,5 le 3 arasında aman aman fark diyorum sen konuşuyorsun nasıl farkediyorsun bunun ikisinide kullandın mı bana bunu yaptığın bi deneyde göster nasıl anlıyorsun iki ram arasındaki farkı yarıştırdın mı veliefendide :))

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral

quote:

arkadaşlar özür dilerim ama ram slotlarına sizmi giriyorsunuz aralarında aman aman fark yok ne kadar abartıyorsunuz olayı ya arada kullanımda farkedilmeyecek kadar fark var yada yok küçük ayrıntılara takılıyorsunuz

şu iki ürüne bakın ozaman sizin mantığınızla oem ürün daha kaliteli ve hızlı bence geçin bunları arkadaşlar

kingston çok kalite bir ramdirbana göre

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1289

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=187

ram seçerken hala kutularına bakarak seçiyorsan sana yuh diyorum başka da birşey demiyorum.kutusu tipi düzgün olan iyidir diye bir kanun mu var?üstelik geçmişe bakarak konuşuyorsun.hiç yeni satılan kingston ramlerinin çiplerini araştırdın mı?eğer araştırsaydın o gösterdiğin eudar ramden daha kalitesiz çip kullandıklarını görürdün(nanya,elixir veya oem kullanıyor kingston artık).üstelik o gösterdiğin eudar ram cl2.5 çalşabilirken kingston cl3 ancak çalışıyor.

@plastic dostum sen elindeki kingston u sat onun yerine 1gb twinmos dual kit ram al.hem cl2.5 da çalıştırırsın performans artar,hem de dual channel da problem yaşamazsın.

benim demek istediğimi anlamadın sen heralde yuh demeden önce okumayı anlamayı ören 2,5 le 3 arasında aman aman fark diyorum sen konuşuyorsun nasıl farkediyorsun bunun ikisinide kullandın mı bana bunu yaptığın bi deneyde göster nasıl anlıyorsun iki ram arasındaki farkı yarıştırdın mı veliefendide :))

önceden hynix ramim vardı.onu cl3 de çalıştırdım fm2005 de huge database de oyun kurdum.cl 2.5 da çalıştırdım yine huge de oyun kurdum.%5 ila %10 arasında fark vardı.şimdi soruna cevap vermiş oldum mu?üstelik onu sattım yerine twinmos 1a4t aldım.hem cl2 de hem de cl1.5 da denedim yine fark oldu.sana tavsiyem markaya bağlı kalmamandır.ilk yazında demişsin ki size göre oem daha kalitelidir.evet o iki ürün arasında oem daha kaliteli.çünkü iki ram i de biliyorum.senin gösterdiğin oem çipli kingston.oem ise eudar çipli cl2.5 da çalışabilen oem ram.xtremesystems.org daveya bu forumda ram çipleriyle ilgili bir konu vardı.ahkam kesmeden önce onu okusaydın,kingstonun ne kadar istikrarsız bir firma olduğunu aynı model ramlerinde bile(512mb ddr400 cl3) kaç farklı çip kullandığını görürdün.koçum ben 512mb lık cl2.5 kingston ramde tam 3 farklı çip gördüm.bunlar orijinal kingstondı.benimle laf dalaşına gireceğine araştır öğren.karşında
    hem kingston hem hynix hem twinmos 1a4t(tabi ne anlama geldiğini biliyorsan) hem de oem ram kullanmış biri var.bırak da hangisinin iyi olduğunu bilelim,söyleyebilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 27 Mayıs 2005, 22:44:15 >

• sorusu mu olur tabii ki kingston

sabit kafa fln demeyin twinmos da kullanmistim neyse ki yol yakinken döndüm ramden çok memnunum

KINGSTON tabii ki
  • TWİNMOS UTT
  • Dostum Kingston ve Twinmos karşılaştırması için kaçıncı topic bu

Sistemde bulunan ram hangi marka ise ondan al

Yok ben ilave yapmıyacağım tamamını değiştireceğim diyorsan isteğini al.

• Yorum yapan herkese teşekkürler...
    Tavsiyeler doğrultusunda birçok kişinin Twinmos önermesi ve Twinmos chipsetli ram bulabilmem üzerine dual kit twinmos alıp kingstonları iptal ettim.
    OC yapmıyorum , çünkü gerek duymuyorum. Hissedilir bir performans artışı oldu zaten...
    Yorum yapanlara tekrar teşekkür...

• nasıl yani kingstonları sattın twinmos aldın ve aradaki farkı hissettin ölemi :)
  • quote:

nasıl yani kingstonları sattın twinmos aldın ve aradaki farkı hissettin ölemi :)

Dostum kingstonlar 2*256 idi ve dual çalışmıyorlardı.
    Twinmoslar 2*512 ve dual...
    Sence farkı hissetmem normal değil mi?
  • Kingston'lar marka olarak çok sivrildiği için tercih ediliyor. Elbet marka herşey demek değil. Ama bu marka bu kaliteyi sunmuyorsa artık ciddi bir problem yaşayacak ilerde demektir.
    Yine iş bilinçli kullanıcılara düşecek. Alırken ram' in kullandığı çiplere bakcağız. Hynix, samsung iyi.. cl2.5 olmasıda başka bir detay..
    Faydalı bir konu oldu bu.
  • Twinmos al keyfine bak. CL 2,5 ram. Performans olarak gayet iyi.CL3 Kingston yerine mutlaka bu rami tercih etmelisiniz.
  • Twinmos
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Twinmos al keyfine bak. CL 2,5 ram. Performans olarak gayet iyi.CL3 Kingston yerine mutlaka bu rami tercih etmelisiniz.

CL 3 ile CL 2,5 arasında hissedilir bir performans farkı var ya.??
  • hadi beyler twinmosculara dalalim

kingstonu satip twinmos ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

@Plastic ''ikinci el'' kisminda Twinmos ramler satiliyor UTT olanlar. Onlari alirsan ddr 500 gibi çalişiyor 5*2*2*2 bunu göz önünde bulundurursak tabiki twinmos daha iyi

DDR400@DDR550 2.5*3*3*7 Twinmos UTT

+1

• ben kingston kulanıyorum ve süper hiç sorun yok acaip bir sey asla almam tiwnmons felan twinmons daha ucuz du ben daha fazla para vewrdim 256 mb 400 mhz kingston aldım cok memnun um süper ama param yokkialayım 1 gb kingston dual chanl kit
  • tek marka kingston derim ben . zaten sende de king varmış ram yükseticeksen pc deki aynı ram i alırsan daha verimli olur. ama kingstonun aynı özellikteki olanı alman senin içi daha yaralı olur
  • KİNGSTON havada karada hastalıkta sağlıkta twinmosu geçer arkadaşlar...
  • twinmos hem daha iyi hem daha ucuz.ama dikkat et cl2.5 olanlardan al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.