Şimdi Ara

kingston c die 3200 c16 ramim oc olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hx432c16fb3/8 ramim var single. 3200 cl16. typhoonda sadece c die yaziyor. ama hynix mi cjr mi afr mi ne bilmiyorum part numberda bilinmiyor yaziyor. dram le sadece safete 3200 cl16 ayarlarini kabul etti. 3333 safe denedim windows sorunla karsilasti dedi. 3400 safe denedim cl 16 vermisti onda da boot etmedi pili cikarip taktim. ben bu ramleri nasil oc ederim satip crucial mi almaliyim yoksa aynisindan bir tane daha alinca performans artar mi. oynadigim cs go da smooth bir oyun oynauamiyorum goruntu dagilmalari oluyor attigim mermiler dagiliyor ama bazen biostan cpu features falan ayar degistifimde sanki cok guzel olmustu oyun ama sonra gene bozulmustu goruntu bir turlu istedigim performansta oynayamadim 3 yildir i5 6500 le oynadim simdi r5 3600 aldim gene ayni. fps 180 lere dustugu oluyor yuksek fps tede sanki drop yiyomusum gibi oluyor ki 144 hz monitor var. elimde kalan tek cozum bir 8 daha ram almak ve sogutucu alip cpu sogutucu alip islemciye oc yapmak. cs tek cekirdek seven oyun belki faydasi olur diye dusunuyorum ve bu rame oc yapamazsam crucial 2x8 almayi dusunuyorum.

oncelikle ramim hynix mi cjr mi ne bunu nasil ogrenebilirim typhoonda belirtmiyor. hynix cjr ise 3333 e nasil cikmaz windows sorunla karsilasip masauatune gelmez.

yeni bir 8 gb ram alirsam cs gibi oyuna katkisi olur mu yoksa oc olan daha iyi ram mi alayim. su an stok sogutucu stok hizlarda calisiyor cpu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ryzen ram oc konusu var ordan destek alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.