Şimdi Ara

KINGSTON 4GB HYPERX GENESIS DDR3 1600MHZ CL9 alammı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aynısını ben aldım güzel tercih ama sistem özelliklerine baktım senin anakartın ddr2 gözüküyor
  • pıyasada herhangıbır anakartta sorunsuz kullanabılecegınız tek markadır.dusunmeden alabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

pıyasada herhangıbır anakartta sorunsuz kullanabılecegınız tek markadır.dusunmeden alabılırsınız.

biraz oc kapasitesi varmıdır ?
  • eğer kendi sistemine alacaksan anakartının ddr3 desteği yok @sersai kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

eğer kendi sistemine alacaksan anakartının ddr3 desteği yok @sersai kardeş

beyler, ciddi ciddimi söylüyorsunuz bilmiyorum. bunu bende biliyorum, yeni anakart aldım. size anakartım destekliyormu die sormuyorum, ram i alaammı, oc ye uygunmu die soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: fundin

eğer kendi sistemine alacaksan anakartının ddr3 desteği yok @sersai kardeş

beyler, ciddi ciddimi söylüyorsunuz bilmiyorum. bunu bende biliyorum, yeni anakart aldım. size anakartım destekliyormu die sormuyorum, ram i alaammı, oc ye uygunmu die soruyorum.

yeni anakart aldığını söylemezsen müneccim miyiz de bilelim. burda bilmeden gidip iyisi diye paralar döküp sonrada benim pc de bu parça niye çalışmıyor diye sıkıntı çeken çok amatör ve ya bilmeyen insan çıkıyo hergün sinirlenmene gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Alayım mı?"
    Okulda Türkçe derslerini aksatmamak lazım.

Dipnot: Evet konu ile alakası yok ama çok rahatsız ediyor Türkçe bu şekilde kullanılınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

"Alayım mı?"

Dipnot: Evet konu ile alakası yok ama çok rahatsız ediyor Türkçe bu şekilde kullanılınca.

En azından okunaklı yazıyor. Bunu yapmayanlarda var.
  • quote:

"Alayım mı?"

tebrik ediyom seni heralde 882 mesajın hepsi, milletin türkçesine uyarı vermendir, (tebrik ediyom yazdım, bida uyarı ver 883 olsun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 2 Aralık 2011; 20:18:32 >

• quote:

"Alayım mı?"

Böyle Adamlar Hala Var Deli Oluyorum... Dışarıda Şivesi Bozuk Yamu Yamuk Konuşunca Kimse Ağzına Kürekle Vurmuyor Ya Burda Ahkam Kesiyor..
    Kim Nasıl İsterse Öyle Yazar Bırakın Bu Liseli Tavırlarını.[/i
    ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

"Alayım mı?"

Böyle Adamlar Hala Var Deli Oluyorum... Dışarıda Şivesi Bozuk Yamu Yamuk Konuşunca Kimse Ağzına Kürekle Vurmuyor Ya Burda Ahkam Kesiyor..
    Kim Nasıl İsterse Öyle Yazar Bırakın Bu Liseli Tavırlarını.[/i
    ]

Seviyen belli olduğu için cevap vermeye ihtiyaç duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 4 Aralık 2011; 10:11:57 >

• üstad valla ben aynısından kullanıyorum ısınma problemi hiç yok 10 numarada çalışıyo Dil Anlatım Vermeye Çalışan Çok Bilmiş İnsanlarlada uğraşmanı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

üstad valla ben aynısından kullanıyorum ısınma problemi hiç yok 10 numarada çalışıyo Dil Anlatım Vermeye Çalışan Çok Bilmiş İnsanlarlada uğraşmanı tavsiye etmem.

CPu z de CAS değerleri ni sölermisin, çünkü bende standart olarak 1333 mhz olarak başlıyor ve 1600 yapınca cl10 oluyor.
  • cl 9.0 yazıo 700 mhz yazıo ama mhz si yükselince bilmiyorum cl 10 oluyomu yanlış bakıyoda olabilirim ama NB frequency de 2009.0 MHZ yazıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnzoMode -- 5 Aralık 2011; 17:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: EnzoMode

üstad valla ben aynısından kullanıyorum ısınma problemi hiç yok 10 numarada çalışıyo Dil Anlatım Vermeye Çalışan Çok Bilmiş İnsanlarlada uğraşmanı tavsiye etmem.

CPu z de CAS değerleri ni sölermisin, çünkü bende standart olarak 1333 mhz olarak başlıyor ve 1600 yapınca cl10 oluyor.

bende de aynı ram var kardeş 1333 cl9 olarak gördü ilk taktığımda ben biostan 1600 9-9-9 27 yaptım öeyle de olması gerekiyo ancak ii performans alamadım daha sonra 1333 7-7-7 20 şeklinde ayarladım bu şeklde daha performanslı oldu bu ayarda kullanmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.