Şimdi Ara

Kingston 384 Gb ddr 4 bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır yanlış yazmadık, sizde yanlış okumadınız. Tam 384 Gb DDR4 bellek CES 2014 fuarında Kingston standı üzerinde bulunuyordu. Yeni bellek teknolojisi DDR4 ile son kullanıcıların tanışmasına kısa bir zaman kaldığını biliyoruz, firmaların buna yönelik çalışmaları da sürmekte. Kingston’ın tanıttığı ise sunuculara özel bir sistem.

2133 Mhz hızında görev yapan bu belleklerin 2400 ve 3200 Mhz hızlarında çalışan versiyonları da bulunmakta. Sistemin bünyesinde Intel’in henüz duyurusunu yapmadığı yeni çipset bulunuyor, farklı açılardan alınan görsellere rağmen yeni bir detay yakalamak mümkün değil. Kingston’ın bu çipseti sır saklama sözü vererek aldığı şüphesiz. Biz şimdilik DDR4 bellek demosu ile yetiniyoruz. Son kullanıcı ürünlerini ise merakla beklemekteyiz.

Kaynak: Hwa Gaming Türkiye

Benim görüşümce ddr 4 ramlerin vakti gelmişti ama yaygınlığı bence en erken 2015 te başlar.

Kingston 384 Gb ddr 4 bellek Kingston 384 Gb ddr 4 bellek Kingston 384 Gb ddr 4 bellek

• Bizim ülkede hala 320gb hdd si olmayan pcler var....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı'nı düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Bizim ülkede hala 320gb hdd si olmayan pcler var....

384 gb normal bir pc için tasarlanmadı.Server bilgisayarları için tasarlandı.Donanım Haberin serverininde bu civarda bir rami var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

384 gb normal bir pc için tasarlanmadı.Server bilgisayarları için tasarlandı.Donanım Haberin serverininde bu civarda bir rami var.

Okumayınca böyle oluyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Evet Fiyatını Bende Düşünemiyorum. Bykeremm yazıda belirtiyor 384 gb ram in server için olduğu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

quote:

Okumayınca böyle oluyor işte

Hayır, yazıyı başka biryerde okudum.Fakat sizin yazınızdan başka bir anlam çıkarttığım için böyle bir cevap yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Server için 380 küsür GB, pek de şaşırmamak gerek.

Normal sürümleri de 3. çeyrek de gelecek bakalım.
  • By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Hdd yi ram olarak anlamış olabilirmisin ;)
  • nromal ddr4 bellekler 8gb olanları herhalde 500 tl ye cıkar bu gidisle dolar yuksek ddr 3 ler bile ucuyor fiyat olarak
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Cidden 500 TL den çıkarlarsa durum kötü bu şimdi tek ramle bitmezki bide anakart almak gerekir.
  • ReznowTR kullanıcısına yanıt
    aynen oyle ram anakart ve orta sınıf bi islemci 2000 tlden asagıya tutumaz bu fiyatlarla
  • ddr 4 çıktı ben daha ddr2 kullanıyorum
  • İlk başta 384 okudum heralde virgülü unuttular 38,4 tür düşündüm . En son 38,4 mü olur 3,84 kullanılabilir felandır diye düşündüm . 384 müş
  • :D
  • Acaba son kullanıcı için olan 8, 16 GB lik modeller hangi hızlarda çalışacak ve fiyatları ne oalcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Acaba son kullanıcı için olan 8, 16 GB lik modeller hangi hızlarda çalışacak ve fiyatları ne oalcak?

aynen ama 2 gb ddr4 falan en az 150 -200 tl olabilir sizce
  • O kadar uçuk olmayabilir ama 4 gb en azından 250 TL olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReznowTR

O kadar uçuk olmayabilir ama 4 gb en azından 250 TL olabilir.

olabilr tabiki tek bildiğim ddr3 lerle aynı fiyat olmayacağı
  • :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.