Şimdi Ara

Kingdoms of Amalur: Reckoning Türkçe Yama Çalışması [Arşiv] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
18
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe yamaya başladığınız için bugün satın aldım. kolay gelsin.

@Yerel oyun kulübü nünde bu yamada bulunacak olmasına ayrıca sevindim. doki doki sayesinde anlayarak oynayabilmiştim.
  • Çeviri konusunda diğer arkadaşa karşı nötrüm ama, Taner ins bildiğimiz Taner değildir. Yoksa yandı gülüm keten helva. Ne deyim ins bizi yanıltır. Bu arada hala almayan varsa kaçırmasın oyun çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
    Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrangus

türkçe yamaya başladığınız için bugün satın aldım. kolay gelsin.

@Yerel oyun kulübü nünde bu yamada bulunacak olmasına ayrıca sevindim. doki doki sayesinde anlayarak oynayabilmiştim.
    hocam karıştırdın galiba doki doki die bi çevirim yok

Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

hocam karıştırdın galiba doki doki die bi çevirim yok

Alıntıları Göster
    oyunun adı Doki Doki Edebiyat Kulübü ya aklımda öyle kalmış. senin nick de yerel oyun kulübü olunca asdasıdaıosgasuygdagskfgbasbjfas

• bu haber güzel oldu çok sevindim
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • Şimdiden kolay gelsin.
  • İŞTE ARADIĞIM ŞEY YA MUHTEŞEMSİNİZZZZ <3

Tahminimce düzenli çevirme ile çabuk biter gibi bu oyunun çevirisi.

Gerçekten single player hikayeli bir mmo rpg havasında oyundur. Üstelik harika hack n slash dinamikleri vardır. Yama biterse baştan bir daha oynarım bu leziz oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir MGS V kadar büyük ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 6 Ağustos 2019; 15:40:26 >
  • Taner saydamın çevirdiği oyunlar diğer guruplara oranla hep erken çıkmıştır ve bence çoğu guruba oranla daha iyi bir çevirmendir.böyle bir projeye girmesi beni sevindirdi yakın zamanda umarım türkçe yama tamamlanır.
    Hocam Tanerin beni ve geçmiş yamalardan onu bilenleri yanıltmasını gerçekten isterim fakat şu var, bu arkadaşın yamalarının hızlı çıkmasının sebebi düz translate kullanmasıydı. Translateye at ordan kopyala yapıştır yap. Bu mantıkta çevirilerdi Taner'in çevirileri. Far cry 4'te technogame uzun uzun yazmıştı Taner'le olan duurmu (kaldırmışlwar o sayfayı) ya da benim denediğim Life is Strange ve Child of Light hem eksik hem de bayağı kötü çevirilerdi. O yüzden inş yanıltır bizi diyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.