Şimdi Ara

Kingdom Under Fire 2 EU Geliyor(Pre Order Açıldı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kingdom Under Fire 2 EU Geliyor(Pre Order Açıldı )

Gameforge, Blueside tarafından geliştirilen çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Kingdom Under Fire II'nin Batıdaki yayıncılık haklarını satın aldığını duyurdu. Oyun bu yılın sonlarında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PC için çıkacak. Oyunun senenin sonunda çıkması bekleniyor

Web sitesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 16 Ekim 2019; 22:53:57 >

• Bu nerden çıktı şimdi ya 33 yaşındayım çocukluğumdan beri geliştiriliyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek oyunculu campaing olacak deniyor. Acaba internet gerektirir mi? Çünkü özü MMO. Acaba offline girebilir miyiz oyuna?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5

Tek oyunculu campaing olacak deniyor. Acaba internet gerektirir mi? Çünkü özü MMO. Acaba offline girebilir miyiz oyuna?
    kim diyor bunu?

bu oyun yaklaşık 10yıldır çıkıyor bilmem kaç tane ülkede beta açtı kapattı fakat son versiyonunu yani 14 kasımda çıkaracağı versiyonunu ilk defa çıkaracak.

oyun tam olarak mmprg değil rts tarzı bir oyun. bu da sanırım türünün tek örneği olacak.

yane age of ta 50 tane fili şuraya sürüp burayı feth edelim karşıda 49 tane fil varsa sen kazanıyordun ama artık burada gameplay ve komuta sayesinde sen belki kaybedebilirsin ya da başarılı bir savunma hattıyla koruyabilirsin gibi birşey düşünüyor

şuan early game launch eventi var ben arada bir iki vlog izledim oyunun tanıtımı için bir kale kapatılıp orta çağ kıyafetleri giydirilen adamlar birbirlerine saldırıyor böyle oyun tanıtma zihniyetide görülmemiştir.

şuan oyun hakkında bilinen buy to play olup 3 formda gelecek.
    yapımı ve tasarımı betası 10yıldan fazla süren bir oyun hype etkisi yaratmadan globale geliyor

lost ark en azından şuan sadece rusyaya geldi bakalım görecez.

kısaca wow ve ko tarzı oyunculara göre değil, archage ve bdo tarzı bir oyun fakat bunu age ofçu kafasıyla yapacaksın ilginç olacak user çekebilecek mi?

sanmıyorum ama 50 tane beta içip 10 yıl bekleyip 3-4 defa rafa kaldırıp geri getirmek ilginç?

• Gameforge dan sonrasını okumadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.