Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance Türkçe dil desteği ile çıkacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
13.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım aylar sonra gelmez yama. Türkçe yamanın bu çıkış hype'ını kaçırmaması lazım. Neyse en azından cd project in hıyarlığını yapmamışlar. CD project i çok severim ama TW3 ü türkçe çıkarmamalarından dolayı çok kızgınım onlara. Eğer TW3 türkçe çıkış yapsaydı oyun çok daha fazla satardı bizde. Ama ille gold edition a kadar beklediler ondan sonra türkçe yamayı eklediler. Çıkış hype'ını kaçırdıktan sonra hiç bir firmanın türkçe yama çıktıktan sonra istediği satış olmamasından yakınmaya ve bir sonra ki oyunu için bu az satışı bahane etmeye hakkı yok. Şimdi aynı olay bu oyunun da başına gelir ve çıkışından aylar sonra hype söndükten sonra türkçe eklenirse satışlara çok az etkisi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTAGON99

    Umarım aylar sonra gelmez yama. Türkçe yamanın bu çıkış hype'ını kaçırmaması lazım. Neyse en azından cd project in hıyarlığını yapmamışlar. CD project i çok severim ama TW3 ü türkçe çıkarmamalarından dolayı çok kızgınım onlara. Eğer TW3 türkçe çıkış yapsaydı oyun çok daha fazla satardı bizde. Ama ille gold edition a kadar beklediler ondan sonra türkçe yamayı eklediler. Çıkış hype'ını kaçırdıktan sonra hiç bir firmanın türkçe yama çıktıktan sonra istediği satış olmamasından yakınmaya ve bir sonra ki oyunu için bu az satışı bahane etmeye hakkı yok. Şimdi aynı olay bu oyunun da başına gelir ve çıkışından aylar sonra hype söndükten sonra türkçe eklenirse satışlara çok az etkisi olur.

    Tam olarak ne zaman yamanın official olarak ekleneceğini bilsek ona göre davransak keşke.
    Şu an Steam'de indirim görmese bile böylesi (ucundan kıyısından azcık Skyrim ve Witcher 3 havası veren) büyük bir RPG oyununa hem Türkçe yama yapılıyor oluşu hem de 89TL'ye satılması büyük şans bence. İşte Türkçe yama çıkış durumu (3-5 aya kadar mı ne zamana yani) belirsizliğini koruduğundan belki bir çok kişi oyunu almaktan vazgeçmiş olabilir, bir de günümüzde bu fiyata oyun bulmak çok zor böylesi oyunlar 200TL'den aşağı fiyatlarda satılmaz.




  • En azından biten kısmı yayınlansa,sonuçta parali bir dlc değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redditte, 3 gün önce, 2 hafta içinde çıkacak demiş warhouse studio'dan biri zaten oyunçeviride 1-2 haftaya eklenir demişti.

    2 bilemedin 3 haftaya gelicektir patch.
  • gayet güzel bir oyuna benziyor hadi yavaştan başlayalım oynamaya

  • Tr gelsin. Witcherları bitirince oynamak isterim bunu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Tr gelsin. Witcherları bitirince oynamak isterim bunu

    Hocam yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki. Witcheri bitirmemişsin daha bu oyunu oynayacaksınız ah witcher ah...
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    De mi :( bir sürü yan görevlerle bir tane de dlc kaldı. Max 100 saati var sonra witcher 2

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine en ufak bir yardımı olmayıp yok kalitesiz çevirirler, yok seneye anca çıkar demeye başlamışlar.Adamların çevirmen alımları açık buyrun tutan mı var ?
    Tes:Skyrim'i %100 Tr yama yaptılar millet hala oynuyor. CoD MW3 ü Tr dublaj yaptılar yinede gereken desteği göremediler ama hala gönüllü olarak çevirmeye devam ediyorlar.
    Allaha şükür biz olmasakta birkaç oyun firması adamaların farkındada resmi iş yapıyorlar. neyse iyi günler herkese

    Ata sözü "Meyve veren ağaç taşlanır".
  • efsun078 kullanıcısına yanıt
    Hocam shadow of morror çevirisi berbat ötesiydi ve bu eleştirileri almaları doğru. Kimse skyrim'i ve cod'u eleştirmiyor.Eski ekip çok kaliteliydi zaten.Düşünün ingilizce özürlüsü ben bile shadow of mordor yamasının google çeviri olduğunu hemen anladım çok basit cümleler bile direk crtl c + crtl v olarak çevrilmiş .
  • oyunun giriş jeneriğini gördüm ( yaklaşık 3 saat oynadıktan sonra) daha sonra şans eseri denk geldim ve direk bıraktım oyunu umarım vaat edildiği gibi bu hafta bitmeden çıkar şu yama gerçekten minnettar olurum. Sessizce nöbetteyiz
  • Herkes gibi bende Türkçe dil seçeneğinin eklenmesini bekliyorum almak için, indirim pek gelmez uzunca süre gibi, fiyatı şu anda iyi..
  • o kadar ingilizcem var ama tr yamayla oynamak istiyorum beklemesi zor hakkaten çıksada şu patch oynasak.
  • Bu fiyata bir daha zor bulunur demedi demeyin, biliyorsunuzdur artık Steam fiyatlarına K.D.V. eklenmeye başladı bile haberiniz olsun (yurtdışı merkezli tüm alışverişlerde Steam gibi yerlerde aynı vergiler geçerli olacakmış kaçış yok) gerçekten 89TL ne demek ya şaka gibi. Ne yaparsanız yapın başka oyunlardan kısarak denkleştirin ve bu fiyata Steam'den alın dursun kenarda, böylesi Skyrim / Witcher 3 büyüklüğünde havasında yepyeni bir RPG oyunu için siz düşünün siz karar verin üstüne official olarak Türkçe gelecek eh daha ne olsun :)
    http://oyungezer.com.tr/haber/52459-steam-e-kdv-geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 24 Şubat 2018; 19:54:15 >




  • Oyunu çok beğendim yani dev yapımları bile birşeyini beğenmeyip direk silebiliyorum bazen ama buna tutuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yarını bekliyorlar yani inşallah :D
  • Uzun zamandır bilgisayarda çeviri ve dizi/film dışında bir şey yapmıyordum. Türkçe yama geldiğinde mutlaka bir şans vereceğim.
  • Haber yok mu yamadan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    Kingdom come forumlardında birinin yazıdğına göre 1-2 gün önce xbox ve ps için sertifika başvurusu yapılmış 1-2 güne onayı alıp hafta ortasında çıkartacaklarmış yeni patchı tabi bu konsol için yazılmış pc daha erken gelir belki yani inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aminoasit

    Kingdom come forumlardında birinin yazıdğına göre 1-2 gün önce xbox ve ps için sertifika başvurusu yapılmış 1-2 güne onayı alıp hafta ortasında çıkartacaklarmış yeni patchı tabi bu konsol için yazılmış pc daha erken gelir belki yani inş.

    Kaynak ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.