Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.616
Cevap
29
Favori
100.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
98. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj








  • Şu oyunu bir türlü oynayamadım. Görüntüler çok güzel duruyor ancak oynanış ve kayıt sistemi olarak memnun kalmayacağım gibi hissettiğimden bir türlü başlamaya cesaret edemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    Cheat mode diye mod kurup f5 ile fast save yapılabiliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun DLC'leri güzel mi? Ana senaryo seviyesindeler mi çoğu oyun gibi öylesine eklenmiş içerikler mi? Ona göre Royal Edition alacağım.

  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Hepsi birbirinden güzel kesinlikle pişman olmazsınız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu lanet olası oyun oynadığım en iyi rpg olabilecek potansiyele sahip ama şu save sistemi ve saçma zapan yerlerde çıkan buglar yüzünden çıldırtıyor. Zaten 2 sene önce ilk kez denediğimde 14. saatte Runt dövüşüne gelmiştim, geçmemim imkansız olduğunu anlayınca sinirlenip silmiştim. O zaman acemiliklerim oldu yeteri kadar gelişmemek gibi. Şimdi yeniden başladım, çok daha iyi ilerliyorum gibi. 800 groschen saklı olan bir yeri söylemiş biri reddit subunda bir konuda, hile sayılabilecek sadece ona baktım. Oyun başı çok sıkıntı para işi.
    Bol bol geliştirme, antrenman yapıp güzel bir zırh, ok ve yay çektim mi değme keyfime.
    Bu arada önceki oynayışımda zar oyununa hiç dikkat etmemiştim, ilgimi çekmemişti ama çok sardı şimdi. Oyun hileli zarlarınız yoksa size karşı çalışıyor ama yine de zevkli. Keşke tamamen eşit şartlarda oynamanın yolu olsa. Sürekli kaybetmek de istemem, hileli oynamak da. Bu haliyle 3500 puanda olsan karşındaki 2000 puan olsa 1500 - 2000 lik kombinasyon buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Oyunun Cevherini keşfeden arkadaşimiz . Aramiza hoşgeldin :) Save sorununu ve İtem taşima sınır sorununu modlarla halledebilirsin. Ve Ok kullanma işareti dahil.. Bende Full Türkçesi geldigi gün tekrar başlayacagim.. Oyunu yeni oynayacagimida sayarsak 3.kez bitirmiş olacagim :)


    Tamamen aldigim zevk , ve şahsi Fikrimdir.. Witcher 3'ten sonra Piyasanin en bomba oyunudur.. Sadece oyunun ana hikayesi beni benden aldi... 2. Oyununu benden cok bekleyen yoktur...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 12 Eylül 2022; 1:28:31 >
  • karıyı samanlığa attıktan sonra kaç saati kalıyor oyunu 2 defa burada bıraktım   oyunun başı felansa devam edeyim  

  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Zamanında haydutlardan dayak yedim kanamayı durduramadım hep öldüm :))
    Bi daha ne zaman başlarım kim bilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Save olayını modla halledebilirim muhtemelen ama diğerlerini ellemem. Birazcık da zorluk olsun. Ok olayı zor baya ama antrenmanla yapılmayacak şey değil, böyle olunca bir de vurunca daha çok mutlu oluyorsun :D Gerçi ok kullanır mıyım bir daha bilmem, Skalitzde yağmaladığım zırhlar, o zırhlar sayesinde ledetchkoya giderken öldürdüğüm 4 cuman'ın (pusu attı şerefsizler, kaçamayacağımı anlayınca savaşayım dedim hepsini alınca bi şaşırdım) zırhları falan derken tanka dönüştüm, cebimde de 2k groschen var. Tek sıkıntı zırh çok ağır, Mule II perkünü almam lazım. At da yükseltebilirim biraz daha Cumanlardan çıkan zırhları satarak.

    Daha Uzhitz'e hiç gitmedim, sözde ahırı yağmalayanları bulacaktım :D 2 sene önce ilk deneyişimde ne kadar çok şey atladığımın farkına vardım şimdi. Saatler oldu hala sıkmadı. Zar oyununu da çok sevdim, eve bile almayı düşünüyorum.

    Okumayı ve iksir yapmayı da öğrenip (belki kılıç bileyilemeye de mesai harcarım öğrenmek için) yavaştan ana hikayeye devam etmeyi düşünüyorum. Bu halimle Runt'ı evire çevire döverim gibime geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yolun çok daha başindasin: ) Ana hikayeye tam manasiyla ilişmiş sayilmazsin daha )))



    @JaReD22 Cünkü bu oyun digerlerinden farkli... Acemi çömezsin sen. gidipte bir profesyonele dalamazsin diyor.. Seni zopa manyagi yapiyor : ))) Oyun gercekten harika.. Kılıc tecrübesi almadan dogru dürüst kilic bile sallayamiyorsun.. Bu harika birşey..


    @Einar Solberg Oyna bakalim , ilerledikçe süpheleri üstüne cekiceksin. :) Oyundaki hikaye fasli , hatta ve hatta yan görevleri bile harika.. Oyunda oynarken gercekciligi hissediyorsun.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hocam Witcher serisini çok seven birisi olarak Kingdom Come Deliverance baya ilgimi çekiyor hatta oyunu aldım öyle kütüphanede bekliyor ama Dlclerin tamamının Türkçe olmaması beni oyuna başlamaktan alıkoyuyor. 5 ay önce oyunun full Türkçe olacağına dair bir mesaj atmışsınız. Acaba yamanın ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bilgi var mı? Ona göre oyuna başlamayı bir süre daha erteleyip full Türkçe olunca başlayayım diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Diğer oyunlarda örneğin witcherda kırmızı kuru kafaları kesebilirken bunda kendimizi geliştirmeden normal asker kesmek imkansız
    Sanırım bir iki güne yükleyeceğim büyük bir rpg açlığı cekiyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyunu kılıç kullanmadan okçu build ile bitirebilirmiyiz
    Ok kullanırken nisangah yok bunun için mod var mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle başlamalisin asla pişman olmayacaksin. Oyun zaten cok büyük Witcher 3 evreni gibi. Türkçe Full sürüm cıkacakti doğru . garip bir sekilde ukrayna savaşi bunlarida etkilemiş olmali.. Pazarlama müdürleri istifa edince sekteye ugradi. Hala bir dönüş alamadim. Yakın zamanda tekrar soracagim. Onun dişinda Oyunu şiddetle oynamani öneririm. Zaten ingilizce kesim 2 / 3 görevi kapsiyor. Onlara en son girersin o vakte kadar belki sürümü gelebilir.. Ama en kısa zamanda başla.. Save modu / Agirlik modu ve Okcu işaret modu kurmani öneririm. Oyun kolay'da bile cok zor :D Yeni oyuncular için





    @JaReD22 Cünkü kılıc teknigin nerdeyse gelişmemiş ondan dolayi savuramiyorsun bile.. Haydutlardan belli bir seviyede sürekli kaç Ana hikayenin en can alici bölümüne gel yan görevlere odaklan sürekli kendini geliştir. Ben Kılıc kalkan oynadim. Kalkan beni onlarca göreve korudu valla :) Okçu build bitirebilirsin ama.. Geliştirmek cok zor :) Sürekli bütün görevleri yapmalisin. Okculuk Şiddetle gerekli.. Uzaktan bütün zayif halkalari düşürüp.. Agir zirhlilari kılıcla yorarak öldürüyordum :D 2 kişiye kılıcla dalarsan teknigin gelişmemişse KESİNLİKLE kesmek cok zor... Oturun ve Hikayenin tadini cıkarin.. Oyunda bize BARBAR KATİL TECAVÜZCÜ deyimleri vuruyorlar.. Lakin tipik Tarih propagandasi görmezden gelin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 14 Eylül 2022; 14:22:6 >




  • Hocam konudaki yorumlara göz atınca, heyecanlandım indirmeye karar verdim. 2-3 saat önce indirmeyi başlattım. Oyunu çok beğenirsem belki full Türkçe olunca 2. Kez başlarım. Mod için bir önceki sayfada oyunun videolarını çeken arkadaşın bıraktığı linkten hoşuma giden modları indirdim+ sınırsız save ve sınırsız ağırlığı. Bakalım oyunun hoşuma gideceğini düşünüyorum. Orta Çağ temalı oyunlar ilgimi çekiyor. Biraz oynadıktan sonra yorum yazarım :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman dediğiniz gibi okcu build ile oyun bitirilemez gibi gözüküyor
    Ağır zırhlıları ok ile indirmek imkansız ötesi gibi duruyor
    Skyrim witcher serisi cyberpunk her ne kadar rpg olmasa da odyseyden sonra rpg bulamaz oldum
    Mass effect dragon age serileri var ama defalarca baslamama rağmen bir türlü devam ettiremedim
    Kingdomcomedan sonra böyle şiddetle tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı
    Dediğiniz modlarida kesinlikle kuracağım
    Save modu hızlı save almamızamı yarıyor oyunu kendi saveinde ne gibi sorunlar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Oyunda manuel save yok, aslında var ama geleceğim ona. Bir görev alınca ya da bitirince kaydediyor, bir de uyuduğunda kaydediyor. Onun dışında kaydetmek istersen Saviour Schnapps diye bir iksir var, onu içeceksin lakin bu iksir oyunun başları ve ortalarının başlarında hem pahalı hem de bir tık sarhoş ediyor. Sarhoş olunca da statlar düşüyor biraz. Bunun fiyatı oyunun ortalarında koymuyor, bir de iksir yapmayı öğrenince hem yapması zevkli oluyor hem de ucuz

    Şöyle sıkıntılara yol açıyor bu save sistemi, zırt pırt save almadığınız için uzun süre kaydetmedikten sonra bir yerde takılırsanız ya da ölürseniz taa 15 20 dakika öncesine gitmek zorunda kalıyorsunuz. Mesela dün oynuyorum, fast travel yaparken önüme kavga eden iki grup çıktı, birbirlerini öldürmelerini bekledim iki kişi kaldılar. Rahat alırım bunları dedim zaten zırhım falan iyi, birini öldürdüm yok arkadaş diğeri ölmüyor. Ben bunla savaşırken zamanlı görevlerden biri başarısız oldu, tam da canım azken ve kanıyorken save aldı. Kaldım orda bir türlü geçemiyorum ölüp ölüp duruyorum. En son birkaç kere kaça kaça en iyi oklarımla 3 kere vurarak öldürdüm de geçebildim. Meğerse adam Kuman Kaptanıymış, zırhı falan benden iyi. Ben de neden ölmüyor diyorum. Eski save'i de alamıyorum çünkü yarım saat önce almış en son save'i.

    Ağır zırhlıları alırsın bu arada yayın iyiyse ve doğru oku kullanırsan. Ben ok tarafına çok eğilmeme rağmen yukarıda dediğim gibi -better piercing arrow- ile 3 vuruşta aldım ağır zırhlı kaptanı. Piercing arrow deşen ok oluyor. Better da normalinden daha iyisi oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.