Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
29
Favori
99.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tabaal

    Bu oyunun DLClerine Türkçe dil desteği geldi mi? Toplu almak için DLC lerinin yerelleştirilmesini bekliyordum bende.

    Malesef Bazi dlc'lerin Türkçesi gelmedi , ben oyunu nizami oynamaktayim . Dlc'nin Türkçesi gelmicek gibi ? Öyle birşey yok diye biliyorum.265 saati devirdim oyunda görseller harika. Oyun son zamanlarda oynadigim en nefis en efsane oyun.. Bu Rpg'yi herkes oynayamaz oyunu 2.kez bitirecem inşALLAH :) Önceki oyunda ana hikayeden gitmiştim.2.oyunda tamamen bütün görevleri yaparak ilerliyorum.. İlk kez oyun bitmesin istiyorum :)) Bu oyunun 2 .serisi gelirse harika olur.

  • Gerçekten de öyle demek yüksek grafik ayarlarında böyle gözüküyor

  • İki üç gündür oynuyorum. Benim bir hastalığım var... Loot hastalığı... Witcher 3te de bu hastalık başıma belaydı. Haydi onda at vardı yine gidiyorduk bir yerlere, bunda başıboş at bulamadım. At çalsak muhafızlarla uğraşacağız. Para da yok, neyse soya soya başka memleketlerde satacağız ama bu lockpick olayı ne zor ya, bir kere beceremedim bir kere. Fare hassasiyetini ayarlayarak yapayım diyorum olmuyor. Kırılmaz bir lockpick vs var mı ki? Tabii bunu internette de arayabilirim ama olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun, hırsızlığı en çok ödüllendiren oyunlardan biri. Tüccarların sandıkları zamanla yenileniyor. Birkaç görev var, bu görevler sonunda çalıntı ürünleri birine sürekli satabiliyoruz, vatandaşın parası da baya var. Spoiler vermeyeyim, isteyen internette aratabilir. Atlar da görevlerle geliyor, hızlı ya da dayanıklı şahane atlar zamanla çıkıyor.


    Skeleton key yok, lockpick olayı orta seviyeli bir oyuncu için bile çok kolay. Belki çalışma prensibini tam olarak anlamamış olabilirsiniz.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    O nasıl bir cümle başlangıcıdır hocam Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]  Evet, mesajım attığımdan bu yana bahsettiğiniz gibi çalıntı ürünlerini değirmenciye sattığımızı öğrendim ve şımarık bir prense göz kulak olarak at sahibi de oldum. Lockpicking muhtemelen anlamadım. PC için konuşuyorum, benim lockpicking rehberinden anladığım şu: yuvarlağı büyük ve altın rengine büründüğü yere (x'e) götür, sonra d'ye bas. Bu esnada yuvarlağı x'te tutmaya devam et. Bilmem doğru mu anladım hocam

  • Ben sürekli içten pazarlıklı, fitneci tiplerle oynadığım için artık biliyorum hangi oyunda hırsızlık iyidir, hangisinde gereksiz :) Maalesef içimde durduramadığım bir powerplay arzusu da var. En iyi ihtimâl ile dizginlemiş oluyorum ama yine de çok param olsun, çok item'ım olsun istiyorum. Gerçek hayatta da böyle hırslarım yoktur hiç. Oyunlarda zıvanadan çıkıyorum Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 


    Divinity: Original Sin 2 de öyle meselâ, direkt hırsızlığı full'leyince oyun çok kolaylaşıyor çünkü erkenden satın alınacak çok sağlam item'lar var.


    Evet, bir de hastalık görevi vardı. Salgın da olabilir, görevin ismi aklıma gelmedi şimdi. Atlar hastalanıyordu falan. O görev sonunda oyunun en hızlı atını satın alabiliyor oluyorduk. Lockpick olayı da, çevirdiğiniz hızla mouse'u çevirebilmek, yani altın rengi yuvarlağı altın renginde tutabilmek. Gamepad ile zor olsa gerek, klavye ve mouse ile çok kolay.


    Ama dediğim gibi, hırsızlığı yükseltince oyun çok kolaylaşıyor. Oyunun en zor olduğu alan dövüşleri. Okçuluk da çok zor.





  • Locpicki çözdüm, saatlerdir lootlayip duruyorum. O değil de oyunda suç mekaniği nasıl işliyor acaba? Birisini öldürünce mesela L kendi odama gizledim. Sonra başka yerlere gidip milleti bayiltiyorken muhafızların ölülerden haberi oldu ve hapse attılar :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstün başında kan vardır ya da üstünü aradıklarında çaldığın eşyalar yakalanmıştır. Hırsızlık tamam da neden elalemi öldürüyorsun? Adam suç makinesi çıktı.

  • Anladım. Hocam üstüme çok geliyorlar Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] Bir de, ayıptır söylemesi, ticaret yapıyorum hocam. Ekmek paramızı çıkarmaya çalışıyoruz Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok be, bu oyun beni sarmıyor nedense. Belki de kayıt sisteminden kaynakli. Otomatik kayıt tercih edilmeliydi.
    Orta Çağ'da geçen GTA tarzı yorumlar götürdüm. Bir yerden sonra şehirlerde boş boş dolanıp duruyorum. Sonra bir yere fast travel yapıyorum, yolda haydut Kuman denk geliyor. Döverim diyorum dovemiyorum sonra o kadar gezim, ticaretin gidiyor. Bu beni çok soğutuyor oyundan.
    Witcher3'ü 200 saat oynayıp bitirdim yazın. Geçen NG+ ile tekrar oynuyorum, halen içine çekiyor. GTA 5i bitirdikten sonra hiç ilgimi çekmedi mesela, Orta Çağ GTA'sı tabiri o yönden doğru olabilir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 23 Ocak 2022; 22:21:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun'un Savaş dinamiklerini ,Hayatin gerceğine uyarlamişlar.. Evet çok zor bir rpg oyunu. Öyle eline balta alayim önüme geleni doğrayim cx kesinlikle savuramiyor sıyıramiyorsun bile.. ama sürekli kılıç dövüşleri yapinca gelişiyorsun. Farkında olmadan kanama etkisi oluşturuyorsun, karşilik veriyorsun.. Gelişmek tamamen senin elinde.. Kingdom come deliverance oynadigim en muhteşem oyun. sabirsizlikla 2.oyununu bekliyorum :)

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Dövüşten keyif alıyorum yav ama benim sıkıntım, dediğim gibi, kayıt ssitemi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Absnthe

    Oyun'un Savaş dinamiklerini ,Hayatin gerceğine uyarlamişlar.. Evet çok zor bir rpg oyunu. Öyle eline balta alayim önüme geleni doğrayim cx kesinlikle savuramiyor sıyıramiyorsun bile.. ama sürekli kılıç dövüşleri yapinca gelişiyorsun. Farkında olmadan kanama etkisi oluşturuyorsun, karşilik veriyorsun.. Gelişmek tamamen senin elinde.. Kingdom come deliverance oynadigim en muhteşem oyun. sabirsizlikla 2.oyununu bekliyorum :)

    Hocam ben oynadığımda en son bir yere doğru yola çıkıyorduk intikam almak için oyun orada bitiyordu asıl kişiyi öldürememiştik. Ondan sonra dlc ya da oyunu çıktı mı hiç?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kayit sistemi cok basit. Mod sayesinde süresiz kayit yapabiliyorsun :) Oynamak istediginde pm at yardimci olurum.

  • BR9 kullanıcısına yanıt

    Evet malesef o hikayenin intikam kısmını 2. oyunda görecegiz :)

  • Çok güzel ve eşi benzeri olmayan bir oyun tek eksi yanı combat sistemi çok garip ve alışması zaman alıyor alışınca bile dövüşürken kontrolün sizde olmadığını hissediyorsunuz onun dışında harika bir oyundur ama performansı berbattır.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Aaa bir bakayım ona.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delisiyim bu hastalığın, favorim şehirdeki silahçıyı soyup şu değirmenciye satmak, bir de en iyisi başlangıç köyüne gidip ordaki adamları öldürüp lootlamak, bazen kendi kendilerini öldrüyorlar beklerseniz, saldırınca hepsi size dönebiliyor güzel bir strateji ve bilekle hem çok iyi stat kasıp deli para alabilirsiniz :D

  • Wolf0045 W kullanıcısına yanıt

    Kontrolün bende olduğunu hissetmiştim ben. Biraz farklı tabi olayı ama alışınca harikalar yaratabiliyorsun 1v3lerde vs

  • Benim için gerçekçi skyrim gibi birşeydi, şehirde milleti soyuyor, askerleri knockdown yapıp pahalı zırhlarını alıp kaçıyordum tenha gecelerde :D

  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.