Kingdom Come: Deliverance II | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (9. sayfa)
-
-
Müthiş haber hocam. İmkanım olsa 1000 saat bile oynarım. Bayılıyorum bu oyuna 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
www.metacritic.com
Kingdom Come: Deliverance II critic reviewshttps://www.metacritic.com/game/kingdom-come-deliverance-ii/critic-reviews/?platform=pc
incelemeler gelmeye başlamış 90-100 🔥
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
GOTY Geliyor vaziyet alın
_____________________________ -
ign türkiye
Kingdom Come Deliverance 2 İncelemehttps://tr.ign.com/kingdom-come-deliverance-2/127451/review/kingdom-come-deliverance-2-inceleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
opencriticKingdom Come: Deliverance II Reviewshttps://opencritic.com/game/17486/kingdom-come-deliverance-ii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ben ön siparişi geçiyorum Ac Shadows a kadar gömüleyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer -
Bu ara zamanım olmadığından hemen başlayamıyorum ama size iyi oyunlar dilerim. Bence yine muhteşem bir oyun olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR -
-
Kingdom Come Deliverance 2 | Reviews
5/5 - VGC
5/5 - VG247
5/5 - Dexerto
10 - Game Rant
9.5 - PSX Brasil
9.5 - Game Grin
9.5 - Destructoid
9 - IGN
9 - PSU
9 - Gamespot
9 - WellPlayed
9 - Shacknews
9 - GameReactor UK
8 - XboxEra
7 - VideoGamer
3/5 - Eurogamer
MC: 90
OC: 91
_____________________________ -
Pro'da akacağız hadi bakalım. Platinum için 200 saat fazlaymış
Bg3 de trophy toplamaya çalışıyorum zaman kavramı yok oluyor. _____________________________
-
hint den alsaydın hocam 1700 e geliyor
daha almamıştım bi bakayım sağol hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Until the PS6 draws near, the PS5 Pro stays the king we cheer -
1. oyunu ing oldugu icin zorlamistim ama oynayamamistim
2. oyunun incelemelerini ve emin çitak videosunu izledigim anda onsiparis gectim. Tek aklima takilan nokta klavye mouse destegi olacakmi acaba ya da gerek olacak mi
İlk oyunun combatı çok yavan geldiği için hiç sarmamıştı, ikinci oyun alınır mı acaba herkes çok övmüş.
_____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene. -
hocam notları baz almayın puanlar kişiye göre değişir ; ilk oyundaki combat dan zevk almadıysanız bu oyunda aynısı karar sizin
sözüm meclisten dışarı : youtuber tayfanın yorumlarına göre oyun alan kitle var siz kendiniz beğendiyseniz alın övgü işi falan yalan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 4 Şubat 2025; 10:14:16 >_____________________________ PSN: darkmirror81 Xbox-Live : darkmirror360 -
Oyun konsolda Türkçe mi ona göre satın almayı düşünüyorum diller kısmı yok psn de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
oyun türkce diye aldim ben google da her platformda türkçe olarak çiktigi yaziyor.
ElAnalistaDeBitsyoutubeKingdom Come Deliverance II | PS5 - PS5 Pro - Xbox Series X - PC | Final Graphics Comparisonhttps://www.youtube.com/watch?si=-UPLK9a1-3XPiUOH&v=ratlyn_a9Hk&feature=youtu.be
Yorumlar hönkürttü
Oyun ps5 te süper performans 65-70 fps
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı