Arkadaşlar KOK'ta sanırım sorun var, banlı charların itemleri silinmiş gözüküyor. Bilgilendirmek istedim sadece
dün bende charımı denedim 8 gün kaldı ödüm patlamıstı korkudan kronosda 25 30 gb lik itemim gitti sanmıstım
quote:Orijinalden alıntı: # dün bende charımı denedim 8 gün kaldı ödüm patlamıstı korkudan kronosda 25 30 gb lik itemim gitti sanmıstım sorma aynısı banada oldu bu arada herkese hayırlı olsun +8 windforce bastık belki baıslmıştır ama bizim için ilk krowaz +8 en kısa zamanda ss ekliycem
quote:Orijinalden alıntı: Fentora Karaktere 15 gunden fazla sure giris yapmazsan item gecmisini siliyor. Herhalde banlı charlar için geçerli olmalı zira 1 veya 2 sene ara verdiğim zamanlar olabildiği halde itemlerim yerli yerinde duruyor.
quote:Orijinalden alıntı: Kénan quote:Orijinalden alıntı: Fentora Karaktere 15 gunden fazla sure giris yapmazsan item gecmisini siliyor. Herhalde banlı charlar için geçerli olmalı zira 1 veya 2 sene ara verdiğim zamanlar olabildiği halde itemlerim yerli yerinde duruyor. Karakterin kok linkini atma sansin var mi
2009-09-08 12:35:00 tarihinde banlandım 999 açılırmı bu ilerleyen zamanlarda 999 gün sonra yani çoğu kişi 999 asla açılmaz diyolar
quote:Orijinalden alıntı: enja sağol ama bazılarının 999 yedi halde açılmış bu nasıl oluyo peki Haksız yere banlandığını düşünüyorsan yani koxp türü birşey kullanmadıysan premium alıp ticket at. Açılır banın.
O site istatiksel verileri doğru göstermiyor tam olarak.. Premiumla açtırma olayıda çoktan kalktı.. GM'lerin paşa gönlü isterse ( %0 ) açılıyor.