Şimdi Ara

King of Fighters XII { PS3/XBOX360 } Çıktı {RF}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
9.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SNK; Xbox için King of Fighters: Maximum Impact'i hazırlaya dursun, bir yandan da King of Fighters: XI'in beta testlerini yapıyor. Ayrıca Yeni bir King of Fighters oyununu da (kesin olmamakla birlikte şimdilik adı King of Fighters: XII) yeni jenerasyon konsollar için hazırlıyor.

20.05.20
    -------------------------------------------------------------------

SNK firmasının KOF diye bilinen efsanevi oyun serisi "King of Fighters'a" bir yenisini daha ekleniyor.
    King of Fighters XII" 2009 yılında, PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için raflardaki yerini alacak.

24.09.2007

Atari salonlarının unutulmaz dövüş oyunlarından KOF yeniden diriliyor. SNK Playmore'un açıklamasına göre "King of Fighters XII'nin" geliştirilmiş yeni grafikler, yeni oynanış stili ve tüm görsellikleriyle birlikte 2009 yılında PS3 ve Xbox 360 için hazırlanması bekleniyor.

12.02.2008

Trailer

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/268496.html

Gameplay Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 25 Temmuz 2009; 12:14:36 >

• Street Fighter IV ün rakibi çıktı.KOF serisi gerçekten çok güzeldi ve her atari salonunun vazgeçilmez oyunuydu.

Street Fighter gibi Next-gen grafkilerde ve 2d olursa dadından yinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 29 Eylül 2008; 17:28:24 >
  • eğer oyun 2009 da çıkarsaki inşAllah çıkar Street Fighter ve Mk den sonra muhteşem bir oyun daha elimizde olucak
  • bu bu gün aldığım en güzel haberlerden biri,inşallah çok geç çıkmaz şöyle 2009 başlarında çıkarda oynarız hemen.
  • Güzel haber harbiden
  • Harika haber gerçektende Kof serisini çok özlemiştik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resE -- 29 Eylül 2008; 18:40:26 >
  • Kof serisi iyidir hoştur. Gelsin de oynayalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son ps2 de 02/03 ü oynamıştım yeni nesilde tadından yenmez valla
  • hiç unutmam orta okulda arkadaşlarla birlikte okuldan kaçıp ateriye gitmiştik, sınıftan biri arkadaşın babasını aramıştı, adam geldi o kadar insan içinde çocuğu öyle bi dövmüştüki, king of fighters 97 oynuyorduk o esnada,, ben kyo ile çocuğu döverken babasıda robert garcia gibi dalmıştı çocuğa,, sonra aramızda hep dalga geçerdik o çocukla,, ne günlerdi ya, şimdi ise 22 yaşına geldik :))

valla en sevdiğim oyunların başında geliyo umarım erkenden çıkarda oynarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

hiç unutmam orta okulda arkadaşlarla birlikte okuldan kaçıp ateriye gitmiştik, sınıftan biri arkadaşın babasını aramıştı, adam geldi o kadar insan içinde çocuğu öyle bi dövmüştüki, king of fighters 97 oynuyorduk o esnada,, ben kyo ile çocuğu döverken babasıda robert garcia gibi dalmıştı çocuğa,, sonra aramızda hep dalga geçerdik o çocukla,, ne günlerdi ya, şimdi ise 22 yaşına geldik :))

valla arkadaşın başına gelen garip bir olay değil o yıllarda aile fertleri çocukları atari salonlarınan topluyordu

• Şimdide konsolların başından toplayamıyolar.İleride nolacak bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

quote:

hiç unutmam orta okulda arkadaşlarla birlikte okuldan kaçıp ateriye gitmiştik, sınıftan biri arkadaşın babasını aramıştı, adam geldi o kadar insan içinde çocuğu öyle bi dövmüştüki, king of fighters 97 oynuyorduk o esnada,, ben kyo ile çocuğu döverken babasıda robert garcia gibi dalmıştı çocuğa,, sonra aramızda hep dalga geçerdik o çocukla,, ne günlerdi ya, şimdi ise 22 yaşına geldik :))

valla arkadaşın başına gelen garip bir olay değil o yıllarda aile fertleri çocukları atari salonlarınan topluyordu

garip olması atari salonunda çocuğunu alması değil robert garcia gii dalması galiba
    neyseki ben yakalanmadan bırakmıştım o işleri

• Bu oyunun çıkacağını KOF manyaklarının çoğu biliyor zaten.

Arcade salonu olarak Fantasy Land'ı tek geçerim. (Ankara)

Mekanın güzelliğine bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

quote:

garip olması atari salonunda çocuğunu alması değil robert garcia gii dalması galiba

garip olan oydu zaten, yoksa ben çok gördüm kulağından tuttuğu gibi götürdüğünü yada tokat attığını, ama adam resmen daldı çocuğa, çocuğun enerjisi filanda bitti çünkü baba kombo yapmıştı ondan
    atıcak jetonuda kalmadı ve game over,, baba win ,, çocuk lose

ama king of videolarına baktımda sanki biraz ağır oynanıyor oyun, street fighter gibi filan değil inşallah düzeltirler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

quote:

garip olan oydu zaten, yoksa ben çok gördüm kulağından tuttuğu gibi götürdüğünü yada tokat attığını, ama adam resmen daldı çocuğa, çocuğun enerjisi filanda bitti çünkü baba kombo yapmıştı ondan
    atıcak jetonuda kalmadı ve game over,, baba win ,, çocuk lose

ama king of videolarına baktımda sanki biraz ağır oynanıyor oyun, street fighter gibi filan değil inşallah düzeltirler

• @Koalax

Şu an İstanbulda yaşıyorum, Fantasy Land gitmeyeli 10 sene oluyor duygulandım walla 10 yılda ne kadar değişmiş, girişten alt kata inerkenn sağ tarafta Virtua Striker vardı, tam karşı duvar dibinde MK 3 ve kiler Instıct yanyana duruyordu...Hey gidi günler hey....

• valla bu atari salonlarında en çok punisher vardı süperdi 2 kişilik oynamak heleki beni bitiriyordu az jeton atmadık heyy gidi günler
  • KoaLaX harbiden güzel bir yermiş.
  • reklam gibi olmasın ama iyi yerdi fantasy land. az zamanım geçmedi hani.

KOF'un yeni versiyonunun gelmesi iyi. SNK bir de Samurai Shodown'u diriltse yeniden muhteşem olur. (Bu arada Samurai Shodown 2 Live Arcade'de mevcut)

Edit: Zaten varmış:
    Samurai Shodown: Edge of Destiny. hatta sonları bir nevi fatality olmuş

Video: tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 30 Eylül 2008; 19:22:28 >
  • Live arcade'e KOF 98:Dream Match Never Ends gelecekmiş.Bence karşılıklı oynamak için en iyi KOF,98...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.