Arkadaşlar fiyat hatası mı var bilmiyorum fakat kinetix waterproof ayakkabılar 40 tl ye düşmüş ben aldım :) https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/kinetix-cedric-wp-siyahkirmizibeyaz-P405895634 https://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/kinetix-francis-wp-siyah-P403897444 İlk kapan alır iyi forumlar. |
Kinetix Ayakkabılar yanıyor .

-
-
numarası yokmuş
-
Valla ben aldım hocam piyasa fiyatı 200 tl normalde bakalım yollayacaklar mı
-
Sadece 42 ve 43 Numarası var..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga-vSadece 42 ve 43 Numarası var..
Stok yok.
-
alamadım bir turlu başkasının sepetin de deyipdurdu bi daha gelir mi bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar forum çok hızlı gerçekten alıp almama konusunda tereddüt yaşadım sonra satın aldım maşallah millet düşünmeden aldı hayırlı olsun bakalım ne yollayacaklar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: recep9404Arkadaşlar forum çok hızlı gerçekten alıp almama konusunda tereddüt yaşadım sonra satın aldım maşallah millet düşünmeden aldı hayırlı olsun bakalım ne yollayacaklar :)
68 Kayıtlı Üye (55 Mobil) ve 193 Misafir (162 Mobil) - 44 Masaüstü,
217 Mobil,
2 iOS,
15 Android
Misafirler sağolsun .
-
Işık hızında bitmiş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine68 Kayıtlı Üye (55 Mobil) ve 193 Misafir (162 Mobil) - 44 Masaüstü,
217 Mobil,
2 iOS,
15 Android
Misafirler sağolsun .
Alıntıları Gösterherkes bu dertten muzdarip ama yönetim hiçbir önlem almıyor ne anlamı kaldı uye olmamızın anlamış değilim
Bakar bakmaz bitti üye olmayanlar canına okuyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
229,90 yaptı satıcı ürünler bittikten sonra.
-
40 tl ye aldım kargo ücretsiz bakalım bir yanlışlık var gibi . İnşallah yollarlar
-
Kaçırdık, kapanmış
konu kilit
-
kaçıranlar üzülmesin aşırı rahatsız ayakkabılar, kaldı ki günlük kullanımda parmaklarımı acıtıyor düşün trekking falan yapsan ne olacak
-
Spotify aile grubu için whatsapp 05331693403
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar Spotify aile grubu için whatsapp 05331693403
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X