Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcukbey01

bende 2 adet var üzerlerinde travel adapter yazıyor.
    genel bir adı yok yada ben bilmiyorum çevirici
    ingiliz sistemi fiş adaptörü, 3 giriş 2 çıkış priz soketi vb.. :P sanırım

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

Alıntıları Göster
    Az önce verdiğim avustralya modeliydi (benim xbox)
    yanlış yönlendirmeyim asıl giriş aşağıdaki şekilde sanırım çıkışı ise bildiğiniz 2'li

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

ebay den kinect aldım 194$ a yolda geliyor

abi niye 194$'a aldın ?

149 yanlış yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

amazondan 20 dolar daha ucuza almak varken ebay garip

quote:

quote:

abi niye 194$'a aldın ?

149$ a aldım yanlış yazmışım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

amazondan 20 dolar daha ucuza almak varken ebay garip

quote:

quote:

abi niye 194$'a aldın ?

149$ a aldım yanlış yazmışım.

Alıntıları Göster
    2. kinect de geldi bugün. beni yine ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

kinectim elime ulaştı arkadaşlar, bu arada funky_boy sağol kardeşim herşey için ve bizi bilgilendirdiğin için

Hayırlı olsun Ali, bir akşam şu video kinecti test edelim müsait olduğunda...

tamam çağrı abi akşama girerim inşallah bakarız icabına

• quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

kinectim elime ulaştı arkadaşlar, bu arada funky_boy sağol kardeşim herşey için ve bizi bilgilendirdiğin için

Hayırlı olsun Ali, bir akşam şu video kinecti test edelim müsait olduğunda...

Alıntıları Göster
    edit: aynı mesajım 2 kere tekrarlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 5 Ocak 2011; 18:09:34 >

• quote:

edit: aynı mesajım 2 kere tekrarlanmış

Alıntıları Göster
    Arkadaslar ben Rizedeyim amazondan sipariş verdim pazar gecesi takip numaramın dokumunu sizlerle paylaşmak istedim dunde dhlkargoyu aradım arasla anlaşmalıymışlar cuma ürün gelir büyük ihtimalle bakalim bekleyelim görelim..
    kargo içinde 275 lira tuttu axess kredi karti ile aldım hiç sorun olmadı
    buarada sizce xbox slimmi almaliyim jasper boardlı xbox'im var şimdi bide adaptor aparatını almam gerekcek tabi bakalim çok merak ediyom cihazi alanlara hayırlı olsun inşallah bizim içinde hayırlısı olur..
    boll eglenceler herkese..)))
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    12 Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Dağıtım bilgisi beklenmiyor ISTANBUL - TURKEY 11:10
    11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:47
    10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:29
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:20

Salı, Ocak 04, 2011 Lokasyon Zaman
    8 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:40
    7 Konteyner varış noktasında LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:17
    6 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:08
    5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 04:15
    4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 02:50

Pazartesi, Ocak 03, 2011 Lokasyon Zaman
    3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 21:19
    2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:29
    1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:20

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanka

Arkadaslar ben Rizedeyim amazondan sipariş verdim pazar gecesi takip numaramın dokumunu sizlerle paylaşmak istedim dunde dhlkargoyu aradım arasla anlaşmalıymışlar cuma ürün gelir büyük ihtimalle bakalim bekleyelim görelim..
    kargo içinde 275 lira tuttu axess kredi karti ile aldım hiç sorun olmadı
    buarada sizce xbox slimmi almaliyim jasper boardlı xbox'im var şimdi bide adaptor aparatını almam gerekcek tabi bakalim çok merak ediyom cihazi alanlara hayırlı olsun inşallah bizim içinde hayırlısı olur..
    boll eglenceler herkese..)))
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    12 Gönderi dağıtılmak üzere anlaşmalı dağıtım şirketine yönlendirildi – Dağıtım bilgisi beklenmiyor ISTANBUL - TURKEY 11:10
    11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:47
    10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:29
    9 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:20

Salı, Ocak 04, 2011 Lokasyon Zaman
    8 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:40
    7 Konteyner varış noktasında LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 22:17
    6 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:08
    5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 04:15
    4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 02:50

Pazartesi, Ocak 03, 2011 Lokasyon Zaman
    3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 21:19
    2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:29
    1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:20

Alıntıları Göster
    adaptor aparatı ıcınden cıkıyor zaten sen sadece 2 liralık priz çevirici alcaksın...

• quote:

adaptor aparatı ıcınden cıkıyor zaten sen sadece 2 liralık priz çevirici alcaksın...

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,

Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Ben de Amazon'dan Kinect aldım 3 Ocakta çıktı bugün evde bulamadık dediler:) DHL'e acaip saygı duydum. Priority maille Aralık 14 de New Yorktan çıkan paketim PTT sayesinde hala elime ulaşmadı:( Farkı görün.

Bir de yarın Slim makineme kinectin yeni dashboardunu direk kurayım mı? Sonradan fw için sorun olur mu? Özel bir ki,nect güncelleme var mı yani?

Bu arada Amazon'dan alınabildiğini bildiren arkadaşa çook teşekkür ederim. Bilgisini sadece kendisine saklamayıp, paylaşan insan güzel insandır:) Forumdaki herkese de seviyeli ve bilgilendirici, yardım edici yazıları için tekrar teşekkür ederim. Bilgi paylaştıkça artar...Benim de buradaki arkadaşlarıma katkılarım olacaktır.

Saygı ve sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: toriik

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: toriik

Alıntıları Göster
    bende aldım bugun elıme ulastı daha denıyemedım gercı ben he kınect hemde parfum sıparısı verdım 2sıde sorunsuz gectı

kinect 149$+parfum 42$ birde 30$ kargo verdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 5 Ocak 2011; 20:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

bende aldım bugun elıme ulastı daha denıyemedım gercı ben he kınect hemde parfum sıparısı verdım 2sıde sorunsuz gectı

kinect 149$+parfum 42$ birde 30$ kargo verdım

Alıntıları Göster
    Almanya amazondan daha ucuza geliyor...Oradanda alınabilir
  • paketim almanyada yarım ver elini istanbul
  • Herkesin kargosu dhl e verilmis benimki ups ins sorun olmaz suan fransadan albania koeln de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noelinson -- 6 Ocak 2011; 1:47:57 >
  • bütün gece uyuyamadım 9.30-10.0 da gümrükdurumu belli olcak çok heyacanlıym :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

bütün gece uyuyamadım 9.30-10.0 da gümrükdurumu belli olcak çok heyacanlıym :)
    hocam o konteynerda bir cenabetlik var inş kalmaz bizimkiler gümrükte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

bütün gece uyuyamadım 9.30-10.0 da gümrükdurumu belli olcak çok heyacanlıym :)
    hoomie kardeş bu kadar heycanlanma inşallah sorunsuz geleck cihazlarımız ha ben senden daha şanslıyım hesaplarda şaşma olmazsa akşam oynuyor olacağım :P istanbulda olmanın avantajı merkezi yenibosnadaymış bakalım mertere ne kadar sürede gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

dur ağzını hayır aç kardeş bitek senin alımında sorun var bizim makinalar paşapaşa beklediğimiz zamanda hatta daha da önce geliyor kendi şansızlığına bizide ortak etme :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: paybackk

quote:

dur ağzını hayır aç kardeş bitek senin alımında sorun var bizim makinalar paşapaşa beklediğimiz zamanda hatta daha da önce geliyor kendi şansızlığına bizide ortak etme :P

Alıntıları Göster
    benim şansızlığım konteynerın bir gün cincinnatide sizin kinectleri beklemesi sizin şanssızlığınız benim gibi bahtsız bir adamın konteynerine kinectinizin yüklenmesi.
    Benimki takılırsa herkes ölür İstanbula indikten sonra konteynerda narkotik köpekleri arama yapıyor yazmasından korkuyorum

• quote:

benim şansızlığım konteynerın bir gün cincinnatide sizin kinectleri beklemesi sizin şanssızlığınız benim gibi bahtsız bir adamın konteynerine kinectinizin yüklenmesi.
    Benimki takılırsa herkes ölür İstanbula indikten sonra konteynerda narkotik köpekleri arama yapıyor yazmasından korkuyorum

Alıntıları Göster
    Aha İstanbul a indi köpek seslerini duyar gibiyim yat yat yat yat

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.