14 Gönderi kurye ile dağıtıma çıktı ISTANBUL WEST - TURKEY 12:04 13 Gönderi son hizmet merkezine ulaştı ISTANBUL WEST - TURKEY ISTANBUL WEST - TURKEY 10:46
dağıtıma çıktı diyo ama ben Çorlu'dayım bakalım ne zaman gelcek,
Çarşamba, Ocak 05, 2011 Lokasyon Zaman 15 Gönderi kurye ile dağıtıma çıktı ISTANBUL WEST - TURKEY 12:22
14 Gönderi son hizmet merkezine ulaştı ISTANBUL WEST - TURKEY ISTANBUL WEST - TURKEY 10:55
13 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:23
12 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 10:21
11 Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:37
10 Konteyner varış noktasında ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 09:29
6 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 07:08
5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 03:54
4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 02:43
Pazartesi, Ocak 03, 2011 Lokasyon Zaman 3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 21:19
2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:29
1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:30
Atmer, cok tesekkur ederim dostum. Anladigim kadariyla disk'e ancak cihaz uzerinden film vs. izleyeceksen ihtiyacin olabilir yada cihazi fw'leyip download ettigin oyunlari diskine koyarak oynamak icin. Dogru mudur?
Saygilarimla
hayır dostum, fw'siz de olsa orjinal oyunlarını da hdd'e kopyalayabilirsin böylece cihaz surekli dvd'yi okumak zorunda kalmaz ve ses daha az çıkar, lensin ömrü uzar vs. vs.
Vay arkadaş benden sonra verenin bile dağıtıma çıktı bizim konteyner 20 saat cincinatide takıldı heralde kinect kutularını boşaltıp içlerine uyuşturucu yerleştirdiler ondan uzun sürdü şimdi nereye gidiyo acaba konteyner
benımki geldi , teslim aldım, yok böle sürat 12 de istanbulda merkezindeydi 13.30 çorlu'da teslim ettiler.
hayırlı olsun hocam benden sora vermişsin siparişi senin ki gelmiş bizimki allaha emanet artık akıbeti belli değil :D
Tesekkurler Spawn1984 dostum.
Hersey netlesti. Bu durumda disk candir gibi duruyor:))))
Saygilar
Kinectime kavuştum bugün, darısı sizlerin başına ama size tavsiyem kinectinizi beklerken bir yandanda oyunlarınızı hazırlayın zira kinect adventures oyunu uzun süre götürmüyo
sonunda uçak 24saat 23 dakika sonra cincinatiden ayrılabildi ne bahtsız adamım ya
quote:
Orijinalden alıntı: srdr91 sonunda uçak 24saat 23 dakika sonra cincinatiden ayrılabildi ne bahtsız adamım ya
kinectlerimiz aynı uçakta yan yana geliyor
kinectim elime ulaştı arkadaşlar, bu arada funky_boy sağol kardeşim herşey için ve bizi bilgilendirdiğin için
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
quote:
Orijinalden alıntı: srdr91 sonunda uçak 24saat 23 dakika sonra cincinatiden ayrılabildi ne bahtsız adamım ya
senin kinectin yüzünden bizim uçak kalkamadı :D
quote:
Orijinalden alıntı: spawn1984
kinectim elime ulaştı arkadaşlar, bu arada funky_boy sağol kardeşim herşey için ve bizi bilgilendirdiğin için
Hayırlı olsun Ali, bir akşam şu video kinecti test edelim müsait olduğunda...
quote:
quote:
Benimki de aynı konteynır da. Pazartesi aksamı 10 sularında sipariş vermiştim. Heralde cumaya kadar elimizde olur.
quote:
Orijinalden alıntı: sabriaga
quote:
quote:
Benimki de aynı konteynır da. Pazartesi aksamı 10 sularında sipariş vermiştim. Heralde cumaya kadar elimizde olur.
istanbuldaysan yarın başka şehirdeysen cuma en geç pazartesi elinde olabilir
arkadaşlar bu kinect in fişini bizim prizlere çeviren aleti elektrikçiye nasıl sorabiliriz?(açık ve net bir şekilde)
quote:
Orijinalden alıntı: srdr91
arkadaşlar bu kinect in fişini bizim prizlere çeviren aleti elektrikçiye nasıl sorabiliriz?(açık ve net bir şekilde)
priz çevirici de amerikan prizi bizim prizlere çeviren alet de herhalde anlar
aynı hesaptan iki tane alınamıyor ama farklı hesapla aynı karttan kaç tane kinect alınabiliyor bilen var mı ?
bende 2 adet var üzerlerinde travel adapter yazıyor. genel bir adı yok yada ben bilmiyorum çevirici ingiliz sistemi fiş adaptörü, 3 giriş 2 çıkış priz soketi vb.. :P sanırım
şu kinect bi gelsinde bakıcaz artık bi çaresine olmadı fişi fotoğrafını falan gösteririz artık anlamazlarsa