Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BadGuy

amazon canlı sohbet hattı, sıcak mesajlaşmalar sizleri bekliyor

Alıntıları Göster
    100+ Kinect alanlar sırf DH'den 150 kişi vardır en az amazon'dan alan,bizde burdayız diyebilmişizdir inşAllah amazon'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

100+ Kinect alanlar sırf DH'den 150 kişi vardır en az amazon'dan alan,bizde burdayız diyebilmişizdir inşAllah amazon'a.

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar bende forum sayesinde yaklaşık 10 gün önce sipariş vermiştim ve çok kısa bir sürede amazondan ürün elime ulaştı. Almakla kötü mü yaptım bilmem şimdi oğlan her akşam oynayalım diye tuturuyor tabi. Oyunlar güzel ancak oldukça kısa olmuş. Amazondan bu fiyata düşünmeden almak lazım. Bizdeki aşırı kazanç ile satmaya çalışanlara inat. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

• Benimkide kargolanmis arkadaslar hadi hayirlisi :)
  • sorun çözüldü kredi kartımın son kullanma tarihini yanlış girmişim şimdi shippin soon oldu güncelledim bilgileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

sorun çözüldü kredi kartımın son kullanma tarihini yanlış girmişim şimdi shippin soon oldu güncelledim bilgileri

adına sevindim hocam şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

sorun çözüldü kredi kartımın son kullanma tarihini yanlış girmişim şimdi shippin soon oldu güncelledim bilgileri
    amazondan sadece kinect mi alınıyor. başka elektronik ürün alsak onlar da gümrüğe takılmadan gelir mi ? amazon bu ürünü kendisi mi satıyor. yoksa amazo.com aracı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr91

benim kide kargolanmış bilgilendiren ön ayak olan herkese teşekkürler herkesi kinecti sağsalim gelir inşallah

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de bugün sipariş verdim. Bonus ile işlem yapan arkadaşlar taksitlendirme için ne yaptılar? Yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga
    Arkadaşlar ben de bugün sipariş verdim. Bonus ile işlem yapan arkadaşlar taksitlendirme için ne yaptılar? Yardımcı olur musunuz?

bankayı iki kez aradım
    1-otomatik taksitleniyo dendi.
    2-öyle bi kampanyamız yok dendi.
    Garip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

bankayı iki kez aradım
    1-otomatik taksitleniyo dendi.
    2-öyle bi kampanyamız yok dendi.
    Garip...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben sipariş verecem de ödeme seçenekleri nasıl yani havale işi oluyor mu ? (kart gerektirmeyecek herhangi bir şey paypal da kart gerekiyor )
    2. Eğer taksit olursa bu da kargo parası gibi gümrükte gözüküyor mu ?
    3. Ben yanında sport oyunu da alacağım gümrüğe takılır mı ?
    ama en önemlisi havale var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: korik01

Arkadaşlar ben sipariş verecem de ödeme seçenekleri nasıl yani havale işi oluyor mu ? (kart gerektirmeyecek herhangi bir şey paypal da kart gerekiyor )

Alıntıları Göster
    Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 14:09
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

amazondan sadece kinect mi alınıyor. başka elektronik ürün alsak onlar da gümrüğe takılmadan gelir mi ? amazon bu ürünü kendisi mi satıyor. yoksa amazo.com aracı mı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar , kedi üyeliğimle birde kuzene sipariş edeyim dedim ama ndense izin vermiyor neden olabilir?
  • quote:

havale de var, money club kartı varsa bazı ürünlerde %50'ye varan indirimler var, bonus,world,maksimum'a 12 taksit seçeneği, ve amazon'un 15.yılı nedeniyle de 20 Land Rover'dan biri sizin olabilir. tek yapmanız gereken 100 TL ve üzeri alış-veriş yapmanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

quote:

havale de var, money club kartı varsa bazı ürünlerde %50'ye varan indirimler var, bonus,world,maksimum'a 12 taksit seçeneği, ve amazon'un 15.yılı nedeniyle de 20 Land Rover'dan biri sizin olabilir. tek yapmanız gereken 100 TL ve üzeri alış-veriş yapmanız...

Diyelim ki Land Rover'i kazandık. Türkiye'ye getirmek için kargo parası ödeyecek miyiz? Ödersek ordan bi çekiliş hakkı daha kazanırmıyız peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: JuiceCorner

quote:

quote:

Diyelim ki Land Rover'i kazandık. Türkiye'ye getirmek için kargo parası ödeyecek miyiz? Ödersek ordan bi çekiliş hakkı daha kazanırmıyız peki?

şimdi Land Rover'ı kazandınız ama bitmiyor tabi, gümrük işlemleri var, gümrükten aracı geçirmek için akıcı bir dille İngilizce konuşmanız gerekmekte, bitti mi ? hayır bitmedi, ayrıca kırmızı pasaportunuz olması aynı zamanda buna ek olarakta en az 2 yıl boyunca gecikmeden ödenmiş Turkcell faturanızın olması gerekmekte...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JuiceCorner

quote:

quote:

şimdi Land Rover'ı kazandınız ama bitmiyor tabi, gümrük işlemleri var, gümrükten aracı geçirmek için akıcı bir dille İngilizce konuşmanız gerekmekte, bitti mi ? hayır bitmedi, ayrıca kırmızı pasaportunuz olması aynı zamanda buna ek olarakta en az 2 yıl boyunca gecikmeden ödenmiş Turkcell faturanızın olması gerekmekte...

Alıntıları Göster
    2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 14:22

1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:30

obbaaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: sdertyan

Arkadaşlar , kedi üyeliğimle birde kuzene sipariş edeyim dedim ama ndense izin vermiyor neden olabilir?

Stok sorunundan dolayı kişi başına 1 tane satıyorlar. Başka üyelik alıp almayı dene. Aynı kredi kartından olursa gene sorun çıkabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Stok sorunundan dolayı kişi başına 1 tane satıyorlar. Başka üyelik alıp almayı dene. Aynı kredi kartından olursa gene sorun çıkabilir...

ok
    teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

ok
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlara bende sipariş vercegim ama nasıl yaapılıyor bir bilen anlatan yokmu detaylı şekelde şu işi birde karat numara verirken sanal karat versek olurmu şu işi detaylı analatacak bir arkadaş varmı acaba sizlere zahmet
    http://www.amazon.com/Kinect-Sensor-Adventures-Xbox-360/dp/B002BSA298/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1294095537&sr=8-1
    şu linktenmi sipariş vercegiz öncelikle neler yapaılması gerekiyor sırasıyla anala bilecek varmı aranızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 4 Ocak 2011; 1:01:34 >

• quote:

2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 14:22

1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:30

obbaaaaaaaa

Aynı yolda ilerliyor bizim kinectler

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

@funkyboy isimli hafiften michael jackson'a benzeyen sempatik arkadaşımız amazon'dan ürünü alma riskini göstererek bu imkanı bize sunmuştur. kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz sayesinde evdeki yılbaşı partimiz oldukça eğlenceli geçti.

(yılbaşı Kinect party sonrası Zaiyat raporu: bacağı kırılmış bir zigon, 2 parmağı birden incilmiş 1 ayak, üzerine şarap dökülmüş bir halı ve devrilmiş bir çam ağacı ve yumruk yemiş bir göz)

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky_boy -- 4 Ocak 2011; 2:49:56 >

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.