Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
160.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benle beraber bugn kargolancak varmı kader ortağı arıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

benle beraber bugn kargolancak varmı kader ortağı arıyom
    Arkadaslar ayin 23 unde verdigim hepsiburadadan xbox siparisi hala gelmedi... yilbasini elimde nereye sokacagimi bilemedigim bir kinectle gecirdik... Buradan herkese sesleniyorum allahaskina oradan siparis vermeyin ... cidden soyluyorum bunu:) ilk acildigi seneden beri musterileriyim her sene birseyler alirim ama cidden 3. oluyor boyle bir seferinde 1.5 ay gecikmisti ciddiym!... simdilik siparisi iptal ettim 100 liralik indirim cekide bi yerlerine girsin diyorum.. kusura bakmayin icimi doktum boyle sinirle ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozthewiz

Arkadaslar ayin 23 unde verdigim hepsiburadadan xbox siparisi hala gelmedi... yilbasini elimde nereye sokacagimi bilemedigim bir kinectle gecirdik... Buradan herkese sesleniyorum allahaskina oradan siparis vermeyin ... cidden soyluyorum bunu:) ilk acildigi seneden beri musterileriyim her sene birseyler alirim ama cidden 3. oluyor boyle bir seferinde 1.5 ay gecikmisti ciddiym!... simdilik siparisi iptal ettim 100 liralik indirim cekide bi yerlerine girsin diyorum.. kusura bakmayin icimi doktum boyle sinirle ama...

Alıntıları Göster
    Şu gelen pakedin büyüklüğünü anlamak için foto filan koyuldumu hiç ?
    Merak ettim boyutlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

bende bekliyorum bu gün kargolanmasını shipping soon yazıyor heycandan ölücem yawwwwww
  • quote:

Orijinalden alıntı: paybackk

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

bende bekliyorum bu gün kargolanmasını shipping soon yazıyor heycandan ölücem yawwwwww

Alıntıları Göster
    bu arada vakıfın word kartından çektirdim limit kısıtlamam vardı internet için onu actırırken sor dum doları 1.6 olarak alıyormuz 280 tl ye geliyor yaklaşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
    Merak ettim boyutlarını

Beklediginden kucuk olduguna emin olabilirsin. Eve gidince tam olarak olcerim ama sanirim 1,5 karis civari olmasi gerekiyor kutu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Merak ettim boyutlarını

Beklediginden kucuk olduguna emin olabilirsin. Eve gidince tam olarak olcerim ama sanirim 1,5 karis civari olmasi gerekiyor kutu.

Alıntıları Göster
    Kargonun son durumu perşembe elimde olacak inşallah

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik !

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 4 Ocak 2011; 12:06:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Kargonun son durumu perşembe elimde olacak inşallah

Edit: İmla

Alıntıları Göster
    Kinect oyunlarında varmı AP2.5 ?
    Yada hangilerinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: paybackk
    bu arada vakıfın word kartından çektirdim limit kısıtlamam vardı internet için onu actırırken sor dum doları 1.6 olarak alıyormuz 280 tl ye geliyor yaklaşık

inşallah cuma elimizde haftasonu girerse araya kötü olur haftaya sınavlarım başlıyo açamam bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Kargonun son durumu perşenbe elimde olacak inşallah

bizim kinectler yanyana geliyor

• quote:

Yada hangilerinde yok

Hepsinde AP2.5 var .
  • quote:

Yada hangilerinde yok

Kinect oyunlarında AP2.5 yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Yada hangilerinde yok

Kinect oyunlarında AP2.5 yok.

Alıntıları Göster
    Alt alta iki farklı yorum...Bak ortada kaldım şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: mozc

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Kınectı hıc kalabalık oynamadım, oyun baslangıclarında bır kısı oynarken o beyaz ekranda dırekt 2. Kısı zıplıyor oyun oynuyorlar ya, normal hayatta da oyle mı oluyor yoksa her yenı gelen oyuncuyu ayrı ayrı tanıtıyor muyuz alete ?

Bilen varsa aciklayabilir mi ?

Oyuna başlamadan Kinect'in kapsama alanına 2 kişi girince otomatik olarak tanıyor. (oyun başlamışsa tabi algılamıyor).

Oyunlar başladıktan sonra da algılıyor ve ikinci kişi dahil oluyor. En azından Kinect Adventures oyununda böyle.

• Kinect oyunlarında AP 2.5 yok der ve susarım...
  • quote:

Benim söylediğim yanlış, abgx'den baktım şimdi yokmuş ap25.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orijinalden alıntı: mozc

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Kınectı hıc kalabalık oynamadım, oyun baslangıclarında bır kısı oynarken o beyaz ekranda dırekt 2. Kısı zıplıyor oyun oynuyorlar ya, normal hayatta da oyle mı oluyor yoksa her yenı gelen oyuncuyu ayrı ayrı tanıtıyor muyuz alete ?

Bilen varsa aciklayabilir mi ?

Oyuna başlamadan Kinect'in kapsama alanına 2 kişi girince otomatik olarak tanıyor. (oyun başlamışsa tabi algılamıyor).

Oyunlar başladıktan sonra da algılıyor ve ikinci kişi dahil oluyor. En azından Kinect Adventures oyununda böyle.

Doğrudur, ben pek dikkat etmedim, ya da ben oynarken eşimle kızım hızla geçtikleri için kapsama alanından ,algılamıyor diye kabul etmiştim.
    Bu arada şöyle bir gözlemim oldu, normalde bayanlar araba yarışı gibi oyunlara pek ilgili değildir ve bizim kadar iyi oynamazlar , ama Kinetc'te demo oyunlardaki araba yarışını eşimle oynadığımda ben hep sonuncu bitirdim..
    Bu alet klasik oyuna uzak duranların bile ilgisini çekecek bir şey. Bakalım glecek oyunlar nasıl olacak.

• quote:

AP2.5; NFS: Hot Pursuit, AC: Brotherhood ve Fable III de var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

AP2.5; NFS: Hot Pursuit, AC: Brotherhood ve Fable III de var sadece.

Alıntıları Göster
    5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 03:54

4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 02:43

3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 21:19

2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:29

1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:30

hheeeyytt benimkide sizinkilerle aynı konteynerde =) kardeş kardeş geliyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

5 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 03:54

4 Konteyner varış noktasında CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 02:43

3 Konteyner çıkış noktasından ayrıldı PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 21:19

2 Gönderi bir sonraki operasyonel işlem için yönlendirildi PHOENIX - USA PHOENIX, AZ - USA 18:29

1 Gönderi, DHL tarafından teslim alındı PHOENIX, AZ - USA 12:30

hheeeyytt benimkide sizinkilerle aynı konteynerde =) kardeş kardeş geliyorlar :)

Alıntıları Göster
    Benim Kinectim de ulaştı bu sabah elime. Akşama bağlayıp deneyeceğim artık. Beni de listeye ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler Amazon. Teşekkürler DHL.

Ve teşekkürler bu konuda bizi bilgilendiren arkadaşlara.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.