Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paperwhite 3. 2015 modeli Daha ucuzu var mı kontrol etmedim ama linki buyrun

http://www.hizlial.com/amazon-kindle-paperwhite-6-elektronik-kitap-okuyucu-4gb-wi-fi-dahili-isik-2015-300-ppi/10861231

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Kindle Touch kullanıyorum, NY Times'ın 2014 ve 2015 Best Seller kitapları (ingilizce olarak) ve bazı ingilizce sözlükler elimde mevcut, ihtiyacı olan arkadaşlara bunları gönderebilirim.

Herkese iyi bayramlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar selam, bayram aradan çıksın kitapların yüklü olduğu bulut hesabımı biraz düzenleme yaptıktan sonra buradan paylaşayım, eğer bi sorun olur da ulaşamazsanız mail adreslerinize göndermeye çalışırım, sağlıcakla kalın.

• fezabey kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

Bekliyoruz dostum.

• Merakla bekliyoruz Hocam. @fezabey
  • Arkadaşlar Merhaba,

NY TIMES BEST SELLER kitaplarını mobi formatında indirmek içi şu linki bir deneyin;

https://drive.google.com/folderview?id=0B5xb79bS6qWldnNsa2FNRVVyQ0U&usp=sharing

Eğer indiremezseniz, geri bildirimde bulunun lütfen, başka bir çare bulalım, iyi geceler...
  • Çok teşekkürler Hocam. @fezabey
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, faydası olduysa ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: herkesebendencay

Paperwhite 3. 2015 modeli Daha ucuzu var mı kontrol etmedim ama linki buyrun

http://www.hizlial.com/amazon-kindle-paperwhite-6-elektronik-kitap-okuyucu-4gb-wi-fi-dahili-isik-2015-300-ppi/10861231

bu 3g li model değil dimi?
    amazonda 3g li bir model var çünkü free 3G diyor.
  • Değil Hocam. 3g li model Türkiyede yok. @nohackmove
    çok teşekkurler dostum.
  • Kindle PW 2 (2gb) sıfırdan farksız cihazımı satıyorum, özelden ulaşabilirsiniz
  • Kindle paperwhite için uk english-english kapsamlı saglam sözlük tavsiyeniz var mi ve link?

• Yeni firmware geldi.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201307450

5.7.2.1

The software update includes general improvements and the following new features:

A new Home screen layout, which features access to your recent books, your Reading List on Goodreads, and personalized recommendations from the Kindle Store.
    A new Book Recommendations feature that allows you to choose your favorite genres and rate books you've already enjoyed to see a list of recommended titles.
    A new Quick Actions menu that allows you to quickly turn on Airplane Mode, sync your Kindle, manage your light settings, and more.
    OpenDyslexic font, an open source font that some dyslexic readers may prefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Yeni firmware geldi.

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201307450

5.7.2.1

The software update includes general improvements and the following new features:

A new Home screen layout, which features access to your recent books, your Reading List on Goodreads, and personalized recommendations from the Kindle Store.
    A new Book Recommendations feature that allows you to choose your favorite genres and rate books you've already enjoyed to see a list of recommended titles.
    A new Quick Actions menu that allows you to quickly turn on Airplane Mode, sync your Kindle, manage your light settings, and more.
    OpenDyslexic font, an open source font that some dyslexic readers may prefer.

Teşekkürler haber verdigin icin. Kindle'in en guzel guncellemesi bu bence. Arayuzu degistirmisler. Daha modern bir goruntu olmus.

• Evet arayüz çok güzel oldu.

• güncellemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

güncellemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar

Hocam arkadasın verdiği linkten güncellemeyi indir sonra Kindle ı pcye bagla anadizine at güncellemeyi. Sonra ayarlara gir settingste Update Kindle diye bir secenek olacak ona tıkla. Gelen ekranı onayla o kadar. Ezbere yazdım kaba taslak böyle

• Bu yeni gelen güncellemeye bayıldım vallahi.Zaten alet hızlıydı ama bu güncellemeyle acayip hızlanmış gibi geldi.Nasıl desem hafiflemiş gibi geldi.Bayıldım gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.