Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Kindle niz için ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Hani telefonlara taktığımız şeffaf koruyuculardan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

Arkadaslar Kindle niz için ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Hani telefonlara taktığımız şeffaf koruyuculardan bahsediyorum.

Ben kılıf aldım hocam artı olarak ekran koruyucu ihtiyacı hissetmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Arkadaslar Kindle niz için ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Hani telefonlara taktığımız şeffaf koruyuculardan bahsediyorum.

Ben de kılıfla kullanıyorum. Ekran koruyucular ışığı daha fazla yansıtıyor göze.

• Ben de n11 kampanyası ile aldım.

Hem kitaplıkta yer kalmamıştı hem de seyahatlerde işe yarıyor.

meritrokrasi mi neydi, oraya dahil oldum. fakat benim asıl öğrenmek istediğim yabancı e-bookları nasıl edineceğimiz?
  • quote:

quote:

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bende kılıfla kullanmaktayim, malum bu ekranlar hassas. Ekran koruyucu takmayarak acaba yanlış mı yapıyorum demiştim. Demek ki takma gereği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Ben de n11 kampanyası ile aldım.

Hem kitaplıkta yer kalmamıştı hem de seyahatlerde işe yarıyor.

meritrokrasi mi neydi, oraya dahil oldum. fakat benim asıl öğrenmek istediğim yabancı e-bookları nasıl edineceğimiz?

Pm attım

• n11'den aldığım paperwhite 2 geldi, hemen bir test yaptım. Bence harika bir ürün, keşke daha önce alsaymışım.

İş gezilerine de gidiyorum, hem yollarda hem de otelde falan işime çok yarar. bir de muhtemelen kalın kitaplarda "daha çok var, nasıl bitecek" psikolojisinden kurtulurum Dostoyevskinin kitaplarını ben nasıl valize koyayım, tuğla gibi maşallah.

Yalnız aldığım yer fatura göndermedi, istedim. Bir de içinde hiç paperwhite 2 yazmıyor, böyle mi gerçekten yoksa bilmediğim bir yerde mi yazıyor?
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    fatura için sıkıştırmak lazım hocam bende alalı 1 ay oldu fatura gelmedi. Kutunun arkasına garanti belgesine benzer birşey var o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

fatura için sıkıştırmak lazım hocam bende alalı 1 ay oldu fatura gelmedi. Kutunun arkasına garanti belgesine benzer birşey var o kadar

Yarın gönderiyoruz demişti ve elime geldi az önce. Bence siz bir daha hatırlatın. Sözlerinde duruyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterman

quote:

quote:

Ben de kılıfla kullanıyorum. Ekran koruyucular ışığı daha fazla yansıtıyor göze.

Şeffaf ekran koruyucu aldım, ışıkta güneşte yansıma yapıyor. Zaten kindle in ekranı yansıma yapmasın diye mat ekran. Seffaf koruyucu koyunca özelliği gidiyor. Bu yüzden ayrica mat koruyucu siparişi verdim. İlla alınacaksa mat koruyucu almak daha iyi seçim olur.

• Mat ekran koruyucu var benim ekranda, cok uyumlu, sorun yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.ebay.com/itm/Premiu-Ultra-Slim-PU-Leather-Smart-Case-Cover-For-New-Amazon-Kindle-Paperwhite5-/141215242442?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item20e11598ca
    bu ürün uygun mudur acaba ?

ayrıca ebay dan mat koruyucu linki atabilirseniz memnun olurum ya d a türkiye de uygunmudur mat koruyucular ?
  • http://www.aliexpress.com/item/3pcs-Anti-glare-Anti-glare-Matte-Screen-Protector-Protective-Film-for-Kindle-Paperwhite-Retail-Packing-Anti/32274254960.html

Ben burdan aldım daha gelmedi ama nasıl birsey çıkacak bilemiyorum.

• Kindle Paperwhite 2 cihazımda 5.6.2.1 sürüme yükselttim. Bu sürümde Jailbreak henüz yapılamıyor sanırım, nasıl font yüklüyebiliyoruz 6 tane default gelen var fontları kullanabiliyorum sadece.
  • Arkadaşlar n11 deki satıcı güvenilir mi ? internette baktığım kadarıyla n11 kesinlikle güvenilmez bir firma , ama indirimle yaklaşık 300 e alacapım paperwhite 2 yi , sorun yaşayanınız var mı ?
  • Cihazınızda şuan kaç kitap bulunuyor? Ben en son 10 kitap yüklemiştim, 3 ünü okumadan sildim (açlık oyunları) geri kalanını da okudukça sildim. Şuan 3 kitap kaldı. 1.5-2 aydır da şarj bitmedi.

Bu arada vikipedi okumak kafama yeni dank etti. Pc den veya telefondan göz sebebi ile okunmayan vikipedi bilgileri bu cihazdan çok daha rahat okunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 14 Haziran 2015; 12:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontDantes

Cihazınızda şuan kaç kitap bulunuyor? Ben en son 10 kitap yüklemiştim, 3 ünü okumadan sildim (açlık oyunları) geri kalanını da okudukça sildim. Şuan 3 kitap kaldı. 1.5-2 aydır da şarj bitmedi.

Bu arada vikipedi okumak kafama yeni dank etti. Pc den veya telefondan göz sebebi ile okunmayan vikipedi bilgileri bu cihazdan çok daha rahat okunuyor

Az önce Alamut'u okuduktan spnra arayışa geçtim ve bulut hesabımdan yaklaşık 110 kitap yükledim. Okuyacağım kitabı seçtikten sonra en fazla on kitap bırakırım cihazın içinde heralde.

Bu arada Dune serisine başlamayı düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum:)

• quote:

quote:

Cihazınızda şuan kaç kitap bulunuyor? Ben en son 10 kitap yüklemiştim, 3 ünü okumadan sildim (açlık oyunları) geri kalanını da okudukça sildim. Şuan 3 kitap kaldı. 1.5-2 aydır da şarj bitmedi.

Az önce Alamut'u okuduktan spnra arayışa geçtim ve bulut hesabımdan yaklaşık 110 kitap yükledim. Okuyacağım kitabı seçtikten sonra en fazla on kitap bırakırım cihazın içinde heralde.

Benim de başlama listemde LOTR, GOT, Kara Kule, Dan Brown gibi seriler var, Dune Çöl kitabına da bir ara başlamayı düşünüyorum ama hepsinden önce klasikleri bitirmeden bunlara başlamak klasiklere hakaretmiş gibi geliyor. Sefiller, Karamazov Kardeşler, Savaş ve Barış (zaten Bu üçünü okumak 6 ay tutar ) Suç ve Ceza (bunu 7 yıl önce dandik bir yayından okumuştum, İş Bankası yayınlarından yeniden okuyacağım), Fareler ve Insanlar, Oliver Twist, Sineklerin Tanrısı Yüzyıllık Yalnızlık, Gazap Üzümleri. . .

• quote:

quote:

quote:

Benim de başlama listemde LOTR, GOT, Kara Kule, Dan Brown gibi seriler var, Dune Çöl kitabına da bir ara başlamayı düşünüyorum ama hepsinden önce klasikleri bitirmeden bunlara başlamak klasiklere hakaretmiş gibi geliyor. Sefiller, Karamazov Kardeşler, Savaş ve Barış (zaten Bu üçünü okumak 6 ay tutar ) Suç ve Ceza (bunu 7 yıl önce dandik bir yayından okumuştum, İş Bankası yayınlarından yeniden okuyacağım), Fareler ve Insanlar, Oliver Twist, Sineklerin Tanrısı Yüzyıllık Yalnızlık, Gazap Üzümleri. . .

Hepsi birbirinden güzel kitaplar. Ama Dune çok merak ettiğim bir seri. Bu akşam başlıycam galiba seriye.

• quote:

Orijinalden alıntı: natural world

Arkadaşlar n11 deki satıcı güvenilir mi ? internette baktığım kadarıyla n11 kesinlikle güvenilmez bir firma , ama indirimle yaklaşık 300 e alacapım paperwhite 2 yi , sorun yaşayanınız var mı ?

Ben aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.