Şimdi Ara

Kimyayı yetiştiremedim,kimya girdi tıp gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler kimya acayip girdi öle böle değil, ağlıyorum hüngür hüngür, Kçç sorusu ve Entalpi sorularında hata olduğunu düşündüm tekrar tekrar baktım, mal gibi zaman kaybettim, hoca son 7 dakika dedi son 13 soru yoktu arkadada boşlarım vardı, elim ayağıma girdi, organik sorularıda zordu, sıka sıka yaptım çoğu yanlış, yapacağınız kçç sorusuna sokayım bari 1-3 koyda yanlış yapalım oçlar. 25 netin altına inmediğim kimyada 20+ gelmeyecek, lanet olsun böle iş boşa gitti çalışmalarım

• Kardeşim herkes rakibimdir falan ama gerçekten kazanmanı istiyordum inşallah iyi olur sonucun.
  • Sen de mühendis olursun.
  • Allah razı olsun gerçekten, fizik ile biyoloji çok güzel geçmişti, ama kimya neden olmadı bilmiyorum.Çoğu soruyu salladım,inşallah tutabildiği kadar tutmuştur, o kadar emek harcadım, palme organik SB çap organik SB bitti fem organik ka'yı 3 kez yaladım ama sınavda çoğunu salladım süre yüzünden :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Allah razı olsun gerçekten, fizik ile biyoloji çok güzel geçmişti, ama kimya neden olmadı bilmiyorum.Çoğu soruyu salladım,inşallah tutabildiği kadar tutmuştur, o kadar emek harcadım, palme organik SB çap organik SB bitti fem organik ka'yı 3 kez yaladım ama sınavda çoğunu salladım süre yüzünden :/

Reyiz sen panik yapmışsın. Benimde 3 branşa göre bittikten sonra en az süre kalan kimyaydı 1 2 dakika kala bitti. Ama inşallah emeğinin 1 gramı bile boşa gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustHF

Allah razı olsun gerçekten, fizik ile biyoloji çok güzel geçmişti, ama kimya neden olmadı bilmiyorum.Çoğu soruyu salladım,inşallah tutabildiği kadar tutmuştur, o kadar emek harcadım, palme organik SB çap organik SB bitti fem organik ka'yı 3 kez yaladım ama sınavda çoğunu salladım süre yüzünden :/

Aynen kardeşim yanlış olduğunu düşündüğüm sorular yüzünden ilk etapta 10 boş bıraktım panik derken çoğunu yapamadim istediğim gibi fizik kolay gibimsi olunca kimyada öyle olur diye dusundum ama cik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gövde gösterisi G kullanıcısına yanıt
    Aynen öle fizik kolay kimyada kolaydır dedim, başları çok dikkatli çöziyim dedim, ulan başta organik olsaydı keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.