arkadaşlar kimyam saglam 25 civarı falan fakat biraz organık eksigim var fullemek istiyom kimyayı
kimya özel lys paketi nasıldır cok işe yararmı ve youtubedaki diger ücretsiz kimya özel videolarından farkı nedir
hocam organiğim sıfırdı satın aldım bugün 9 sorudaan 7 sini yaptım denemede . 2 taneside çalışmadığım yerden sormuşlar
quote:
Orijinalden alıntı: endersgame0120
hocam organiğim sıfırdı satın aldım bugün 9 sorudaan 7 sini yaptım denemede . 2 taneside çalışmadığım yerden sormuşlar
Organik kimyanın tamamını videolar ile bitirdin mi dostum?
quote:
Orijinalden alıntı: 3villord
quote:
Orijinalden alıntı: endersgame0120
Organik kimyanın tamamını videolar ile bitirdin mi dostum?
aminlerdeyim
endersgame0120
kullanıcısına yanıt
hocam youtubedeki videolardan çok mu farklı?
Hocam organik müfredatı değişti diyorlar (11. Sınıfım) youtubede herkese açık olan videolar eski müfredata göre olduğundan bir sıkıntı oluşturur mu acaba çünkü bu sene videoları yeni müfredata göre çekip yeni açtığı siteye yükleyip abone olanlara açacak bu konuda görüşünüz nedir seneye alayım mı yoksa 2-3 sene önceki müfredatın videoları mı? Hem yeni sitede pdf de veriyolar videoları screnshot yapıp pdf hazırlamak için ister istemez az çok vakit yiyiyor.