Şimdi Ara

KİMYA ÖZEL LYS PAKETİ GÜZELMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kimyam saglam 25 civarı falan fakat biraz organık eksigim var fullemek istiyom kimyayı

kimya özel lys paketi nasıldır cok işe yararmı ve youtubedaki diger ücretsiz kimya özel videolarından farkı nedir

• hocam organiğim sıfırdı satın aldım bugün 9 sorudaan 7 sini yaptım denemede . 2 taneside çalışmadığım yerden sormuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

hocam organiğim sıfırdı satın aldım bugün 9 sorudaan 7 sini yaptım denemede . 2 taneside çalışmadığım yerden sormuşlar

Organik kimyanın tamamını videolar ile bitirdin mi dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3villord

quote:

Orijinalden alıntı: endersgame0120

hocam organiğim sıfırdı satın aldım bugün 9 sorudaan 7 sini yaptım denemede . 2 taneside çalışmadığım yerden sormuşlar

Organik kimyanın tamamını videolar ile bitirdin mi dostum?

aminlerdeyim
  • endersgame0120 kullanıcısına yanıt
    hocam youtubedeki videolardan çok mu farklı?
  • Hocam organik müfredatı değişti diyorlar (11. Sınıfım) youtubede herkese açık olan videolar eski müfredata göre olduğundan bir sıkıntı oluşturur mu acaba çünkü bu sene videoları yeni müfredata göre çekip yeni açtığı siteye yükleyip abone olanlara açacak bu konuda görüşünüz nedir seneye alayım mı yoksa 2-3 sene önceki müfredatın videoları mı? Hem yeni sitede pdf de veriyolar videoları screnshot yapıp pdf hazırlamak için ister istemez az çok vakit yiyiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji mi Kimya mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.