Şimdi Ara

kimya mı bilgisayar mühendisliği mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format atarsın, cafe açarsın gibi yorumlar gelmeden peşin peşin söylüyorum . ilgim var ve boş beleş okuyup bi dile bile hakim olamayanlardan olmayacağım. fikrinizi alabilir miyim ?

• aga kimya nere bilgisayar nere sen aslında sorunun cevabını biliyorsun ama bizlerden duymak istiyorsun
    internet cafe acarsın haberin olusn
  • quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

aga kimya nere bilgisayar nere sen aslında sorunun cevabını biliyorsun ama bizlerden duymak istiyorsun

cevabı bilmiyom usta anlamıyon sen beni. benim ikisinede ilgim var ve severek yapacağım işler ama bilemedim hangisini seçeceğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

aga kimya nere bilgisayar nere sen aslında sorunun cevabını biliyorsun ama bizlerden duymak istiyorsun

cevabı bilmiyom usta anlamıyon sen beni. benim ikisinede ilgim var ve severek yapacağım işler ama bilemedim hangisini seçeceğimi

seni severim dostum bana pm at derdini açık açık anlat sana yardımcı olurum ben seni gayet iyi anlıyorum
  • Fen Fakültelerini pek önermiyorlar kimya biyoloji vs olsun.Sadece oku diyenlerde yurtdışı düşünün diyor.Ülkede gereken deger görülmüyormuş falan fişman.Bende tercih sonlarına yazmayı düsünüyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ikisie de aynı düşünceye sahipseniz
    Hangisi iyi univ. Geliyorsa ona gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.