Şimdi Ara

Kimya dersinden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya vallahi artık gına geldi şu dersten. Yapamıyorum arkadaş. Hoca ödev veriyor, konrol ederken şunlar bunlar neden yapılmadı diye soruyor. Yapamadım hocam diyorum. Dershane hocana götür çözdür o zaman diyor. Böyle saçma şey olur mu ya? Ben dershaneye falan gitmiyorum, herkes gitmek zorunda da değil. Yapamıyorum ne yapayım?

Öğrensem bile hiç bir işime yaramayacak, pratikte en basit deneyi bile gerçekleştiremeyeceğim bir dersi bana neden gösteriyorlar? Neden beni bu dersten sınava tabi tutuyorlar? Ben ilerde kimya ile ilgili bir alan seçmicem abi. Niye beni bu dersle sınıyorsun ki sen? Boş beleş, ezber bilgi. Sonra neden türk gençliği bir şey üretemiyor, fikir geliştiremiyor. Ulan düşünmeye zamanımız mı var ki fikrimiz olsun? Ev-okul-dershane arasında test çözerek yitiriyoruz gençliğimizi. Yazık değil mi bize? Boş beleş hiçbir zaman kullanamayacağım bilginin hamallığını yaptırıyorlar boşu boşuna. Lanet olsun böyle sınav sistemine de, okula da! Gına geldi artık yeter ya

• neden sayısal seçtin?
  • Çoğu ders pratikte işe yaramaz. Asıl amaç bu lanet eleme sisteminde "öğrencinin bunu kafası alıyor mu?" demesidir. Alıyorsa elemeden geçer, alamıyorsa elenir. Kazananlar ise yüksek mevkilere geçer işte bizim eğitim sistemi. Beyni ne kadar yorar, vaktini ne kadar harcarsan..
  • Insanlari elemek icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

neden sayısal seçtin?

Çünkü istediğim mesleği seçebilmem için sayısal seçmem gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

quote:

neden sayısal seçtin?

türkiyede atom mühendisi olsan işsizlikten kahve açarsın fazla kasma
  • quote:

quote:

quote:

neden sayısal seçtin?

türkiyede atom mühendisi olsan işsizlikten kahve açarsın fazla kasma

+1 Geçen Kimya Mühendisi bi arkadaş 950 TL alıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

neden sayısal seçtin?

İstediğin mesleği seçebilmek için ne yazık ki kimyaya da çalışman gerekiyor. Özel ders alma imkanın varsa 30 lirada falan 2-3 kere al. İşe yarayacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 23 Nisan 2013; 14:15:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.