Şimdi Ara

Kimsenin Aklına Gelmeyen Bir İsim: Celal Doğan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Kimsenin Aklına Gelmeyen Bir İsim: Celal Doğan

Beyler bu adam kongre üyemiz ve son zamanlarda Aziz Yıldırım'ın yanında çok gözükmeye başladı, UEFA savunmamıza dahi gitmişti. Zamanında Deniz Gezmiş ile yakın dostluğu olan, son derece iktidar karşıtı bir insan. Bence Aziz Yıldırım'ın "O olsun" diyeceği kişi Celal Doğan olabilir.

http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=32&t=2864

'Öğrenci temsilcisi olduğu için, rektörlüğü işgalden Celal Doğan'la yargılanırken mahkemede,"Yaşasın Türk ve Kürtlerin kardeşliği" diye bağıran Deniz Gezmiştir.'

Vesaire daha da genişletilebilir.

• yok artık. celal doğan kim birader? değil başkan yönetici olarak bile barındırmazlar onu kulüpte. aziz falan diyorsunuz da onun işi çoktan bitti. artık bu kulüp üzerinde söz hakkına sahip değildir aziz yıldırım denen şahsiyet. yaverlerini de alıp gideceği gün çok yakın. bekleyin 1 ay daha.
  • Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Mehmet Ali Aydınlar olacağına bu adam olsun. Birinci adayım Ali Koç tabii ki. Diğerlerine göre Celal Doğan'a daha ılımlı baktım
  • ha aziz olmuş başkan ha celal sonuçta aziz yönetir bu adam başkan olursa
  • Olursa facia olur,gelmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hehe bu adamın Aziz'den farkı ne
  • anladım arkadaş sizin ölçünüz iktidar karşıtı olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laayynnnn, Gaziantepspor başkanlığı yapmış adamın ne işi var Fenerbahçe' de. Aday adayınında adayı dahi olamaz bu adam.
  • Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon
  • İşinize karışmak gibi olmasın da, Ali Koç, Aziz Yıldırım ile beraber çalışmadı mı? Bu var ise pislikleri görmedi mi, gördüyse niye bırakmadı? Eğer temiziz diyenlerdense o zaman Aziz Yıldırım niye gitsin de o gelsin? Ben çözemedim olayı. Erdoğan ülkeyi yaktı yıktı, o gitsin yerine Arınç gelsin mantığı gibi birşey bu. Haksız mıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi bos, kongre uyeleri bos, taraftar ayaklanip kendi baskanini getirmelidir o isim de Aykut KOCAMAN dir.

• ooooov meşhuuur celal doğan fb nin 4-3 lük aldığı gaziantep maçının en iyi oyuncusu dur lan celal doğan o zaman başkandı acaba niye bu adama o maç için en iyi adamdı diyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ooooov meşhuuur celal doğan fb nin 4-3 lük aldığı gaziantep maçının en iyi oyuncusu dur lan celal doğan o zaman başkandı acaba niye bu adama o maç için en iyi adamdı diyolar.

Vay troll selam

• İBB için oynuyor siyasete girmişken sanmıyorum bize gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

ooooov meşhuuur celal doğan fb nin 4-3 lük aldığı gaziantep maçının en iyi oyuncusu dur lan celal doğan o zaman başkandı acaba niye bu adama o maç için en iyi adamdı diyolar.

Vay troll selam

Adam kendisiyle çelişmiş,o zaman bu mantıkla Trabzon'a yatan oyuncular vardı,Ts şike yaptı zaaaaaaaaaaaAma başka konu olsa belge yok aklandık der.

• quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

yok artık. celal doğan kim birader? değil başkan yönetici olarak bile barındırmazlar onu kulüpte. aziz falan diyorsunuz da onun işi çoktan bitti. artık bu kulüp üzerinde söz hakkına sahip değildir aziz yıldırım denen şahsiyet. yaverlerini de alıp gideceği gün çok yakın. bekleyin 1 ay daha.

Ağzın baş yesin baş

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

yok artık. celal doğan kim birader? değil başkan yönetici olarak bile barındırmazlar onu kulüpte. aziz falan diyorsunuz da onun işi çoktan bitti. artık bu kulüp üzerinde söz hakkına sahip değildir aziz yıldırım denen şahsiyet. yaverlerini de alıp gideceği gün çok yakın. bekleyin 1 ay daha.

Ağzın baş yesin baş

Oha be demişim ben öyle bal olacak hocam o yanlış anlama.Mobilin azizliği işte

• quote:

quote:

quote:

Ağzın baş yesin baş

Türk stili sevgi sözcükleri

• quote:

quote:

quote:

Ağzın baş yesin baş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.