Şimdi Ara

Kimse Gs Bu Sene Kötü'de Fener Puan Farkını Açtı Demesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkını yemeyim bir arkdaş ekşide açmış bakmış geçen sene ve bu sene 18 maç sonunda takımların topladığı puanları karşılaştırmış =

2012-2013
    1. galatasaray 33
    2. beşiktaş 31
    3. antalyaspor 30
    4. fenerbahçe 28

2013-2014
    1. fenerbahçe 44
    2. galatasaray 34
    3. sivasspor 32
    4. beşiktaş 30(1 maçı eksik)

Yani bu demekki gs bilmem kaç kulvarda gitti o yüzden eskiye göre yorgun ondan fener fark açtı felan diye bir olay yok. Görüldüğü üzere gs nerdeyse aynı puanı toplamış sadece gs değil bjk vs de.

Aslolan Fenerbaçenin formu,oyunu ve inanmışlığıdır.

• ne diyek mahmut mu diyek demeye gelmiştim haklısın ama kimse doğruları görmekten yana olmaz diyor ve gidiyorum
  • Yani sen şimdi geçen seneki lig ile bu seneki lig tamamen aynı, takımlar aynı, oyuncular aynı lig tekrar oynanıyor mu demek istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Yani sen şimdi geçen seneki lig ile bu seneki lig tamamen aynı, takımlar aynı, oyuncular aynı lig tekrar oynanıyor mu demek istiyorsun?

tamamen vurguları hayır tamamen demiyor geçen sene 33 bu sene 34 puan.
  • son 3-4 yılda aldıkları puanlar hep aynı bizde bir yükseliş var şike sezonlarından sonra düşüşe geçmiştik inşAllah böyle sürer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçenin üzerine oynanmasa bunlar normal sonuçlar zaten..
  • O zaman g.s. gecen seneden 1 puan fazla topladigina gore gercek olan sudur f.b. gecen sene cok kotuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unuttuğunuz birşey var, geçen sene Fenerbahçe Uefa'da da maç oynuyordu. Bu sene tek kulvardasınız, normal bunlar
  • Arkadaşlar zaten geçen sene tam tamına 6 olması lazım GS 6 kere yenildi o hafta bizde yenildik. Hiç fırsatları kullanamadık. GS nin puan kaybettiği haftada evimizde Sivasspora 2-1 yenildikten sonra herşey bitmişti zaten
  • Ligdeki durum ortada. Geçen senede böyle puan topluyorduk çok farkı yoktu ancak Fener kötü olduğu için bu kadar göze batmıyordu. Konuyu açan arkadaş haklı. Fenerbahçe daha iyi oynuyor ve bana göre bu sezonu hakederek şampiyon olacaklar.

Bizimkilerin rengi CL'de değişiyor başta Drogba olmak üzere. Açıkcası ligde kötü sonuçlar alsak bile CL'de Chelsea ile mücadele edebilcek bir takım olduğumuzu düşünüyorum
  • Ben başlığa takıldım. "Kötü'de"
  • Yabanci siniri,Demiroren yonetimi,Hoca degisikligi(yeni bir sistem uyum vs.),3kulvarda devam etmemiz(kaldi ki biri SL) gibi bir suru neden varken bence Fenerbahce'nin bize karsi cok avantaji var.Ben takimim adina umutluyum ve 2.olarak yine SL gitsekte hic problem etmem.Onemli olan Avrupada istikrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.