Şimdi Ara

Kimse beni sevmiyor(muş) gibi hissediyorum.Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
11.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum.Önceki açtığım konuyu bilenler biliyor Acayip derecede, kimsenin beni sevmediğini düşünüyorum Hiç arkadaşım yok. Bırak sevgiliyi, hiç kız arkadaşım bile olmadı. Çok yalnızım lan Mastürbasyonların bile tadı yok artık İçimde zerre kadar yaşama sevinci yok.

• betona oturmuşsun kardeş sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAN !

betona oturmuşsun kardeş sen

Doğrudur. Millet canı sıkıldımı sigaraya,içkiye,yemeğe sarar. Ben de betona oturuyor ve kara kara düşünüyorum
  • Kimse beni sevmiyormuş gibi düşünmeyi bırak bundan eminim Son zamanlar bazı güvendiğim arkadaşlarda kendini bozmuş durumda kızlı erkekli olarak. O yüzden her zamanki gibi iplemiyorum boşver kimse kimseye güvenmemeli bence Kafana göre yaşa takıl sadece çıkar amaçlı arkadaşlar edin. Onlarında farklı birşey yaptığını düşünmüyorum zaten
  • Onurunun kırıldığını söyle onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Kimse beni sevmiyormuş gibi düşünmeyi bırak bundan eminim Son zamanlar bazı güvendiğim arkadaşlarda kendini bozmuş durumda kızlı erkekli olarak. O yüzden her zamanki gibi iplemiyorum boşver kimse kimseye güvenmemeli bence Kafana göre yaşa takıl sadece çıkar amaçlı arkadaşlar edin. Onlarında farklı birşey yaptığını düşünmüyorum zaten

aynı ben, kafama göre yaşıyorum hiç arkadaşım olsun,sevgilim olsun diye çaba harcamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Onurunun kırıldığını söyle onlara
    Bir de, bu yaşa gelip, hiç kız arkadaşımın olmaması, gizli bir eşcinsellik durumunu mu gösteriyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır tam tersine

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Hayır tam tersine

Eşcinsel değil de abaza mıyım? Anlamadım ki ben de. Kafam çok karışık. Regl olmuş kızların tavırları nasıl oluyor hiç gözlemleme fırsatım olmadı. Ama öyleyim galiba
  • Neyse tersini boşver hayırı al sadece
    Eşcinselliğin tersi abazalık mı læ
    Edit:Kızlarda anormallik var böyle düşün zaten onlar hayal ettiğin gibi melek yaratıklar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 30 Mayıs 2012; 15:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Neyse tersini boşver hayırı al sadece
    Eşcinselliğin tersi abazalık mı læ
    Edit:Kızlarda anormallik var böyle düşün zaten onlar hayal ettiğin gibi melek yaratıklar değil
    Aranızda para toplayın, beni ruslara yollayın. Belki o zaman huzura kavuşurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betonaoturmaüsütürsün

Aranızda para toplayın, beni ruslara yollayın. Belki o zaman huzura kavuşurum.

Alıntıları Göster
    Cinsel hayata atılmak istiyorum artık.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Üzülmezsin en azından.Kaybedecek birşeyin de olmaz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sosyal fobili olmayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayerious

Üzülmezsin en azından.Kaybedecek birşeyin de olmaz

Alıntıları Göster
    yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaşın pipisi ufak falandı. öyle konular açıyordu.. bu yüzden olabilir.. psikolofn sonunda bozulmuş olabilir. acilen dr. a görün derim. adresi yazıyorum: drErolKöse twitter..

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaşın pipisi ufak falandı. öyle konular açıyordu.. bu yüzden olabilir.. psikolofn sonunda bozulmuş olabilir. acilen dr. a görün derim. adresi yazıyorum: drErolKöse twitter..

Ulan şunu hatırlatıp durmayın lannn Bütün umutsuzluğumun sebebi bu 7.62 cm

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sendeki bu eziklik psikolojisi de sıktı artık. Git intihar et, hem sen hem ailen hem de forum kurtulsun.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Herkes birbirini satıyor.Kızlar kaşar

En iyisini yapıyorsun dostum.Boşver dostu kızı felan.Zamanı gelince evlenirsin.

• quote:

quote:

hocam kalkmış hali mi bu kadar?

• quote:

quote:

quote:

hocam kalkmış hali mi bu kadar?

evet Çakmak ya da gönyeyle ölçüyorum ben

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.