Şimdi Ara

Kimliğimi Bankada unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah bankada işim vardı. Western ile para gönderiyordum. Kimlik istediler verdim. Şimdi yatarken aklıma geldi. Kız kimliği vermeyi unuttu. Bir şey olmaz herhalde? Yarın sabah direk bankaya gidicem. Haftaya Perşembe erasmus başlıyor. Yanarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En fazla kız fuhuştan yargılanırsa seni de gözaltına alırlar ya da birini öldürür senin kimliğini bırakır. Hayra yormak lazım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış
  • Blogun ilgimi cekti takipteyim hocam. Letonya olmasa da Estonya'yi cok seviyorum ben de cok yakinlar zaten

Kimligine ise bir sey oldugunu sanmam, kiz bekliyordur bence gelip almani. Yarin guncellersin konuyu
  • Hayatımın en güzel günlerinin başlamasına 6 gün kaldı. Bir sorun çıkarsa Yeminle yakarım orayı. Kız aldı kimliği geri vermedi. Ben de unuttum. Offf

• quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Blogun ilgimi cekti takipteyim hocam. Letonya olmasa da Estonya'yi cok seviyorum ben de cok yakinlar zaten

Kimligine ise bir sey oldugunu sanmam, kiz bekliyordur bence gelip almani. Yarin guncellersin konuyu

Saolun hocam. Yarın güncellerim. Sabah erkenden kalkıp gideceğim bankaya. Hatta uyuyamam ben şimdi. Takıntılıyım.

•  Kimliğimi Bankada unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 22 Ağustos 2013; 3:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Blogun ilgimi cekti takipteyim hocam. Letonya olmasa da Estonya'yi cok seviyorum ben de cok yakinlar zaten

Saolun hocam. Yarın güncellerim. Sabah erkenden kalkıp gideceğim bankaya. Hatta uyuyamam ben şimdi. Takıntılıyım.

Rahat ol yarin alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci kimliğimi kaybettim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En kötü gider yenisini çıkarttırırsın yarın, takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

En kötü gider yenisini çıkarttırırsın yarın, takma kafana

Sanki okadar kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Sanki okadar kolay

Hiç kimliğini değiştirmedin heralde, kolay tabi. Muhtardan bir belge alıyorsun sonra oturduğun yerdeki nufus müdürlüğünden 1 saatde çıkartıyorsu neyi zor.

• quote:

quote:

quote:

Sanki okadar kolay

Hiç kimliğini değiştirmedin heralde, kolay tabi. Muhtardan bir belge alıyorsun sonra oturduğun yerdeki nufus müdürlüğünden 1 saatde çıkartıyorsu neyi zor.

Kayıpsa değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanki okadar kolay

Kayıpsa değil

Yaa öff, he değil ya biz hiç kaybetmedik sanki. Ne evhamlı adamsın. Kayıpsa bir ffarkı yok sadece, ceza ödüyorsun artı olarak

• Hocam naptin buldun mu unutmadim konuyu nedense
  • Evet. Kimliği buldum millet. Gittim kız orada yoktu. Başka biri vardı. Aradılar orda kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan

Evet. Kimliği buldum millet. Gittim kız orada yoktu. Başka biri vardı. Aradılar orda kalmış.

Kızı da bir sorsaydın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.