Bildirim
Kimliğim Kayboldu.Yardım Edin..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ceza falan yok.muhtardan çıkartabilirsin yenisini. -
Bildiğim kadarıyla kayıtlı olduğun nüfus müdürlüğüne gidip yenisini çıkartmak için işlem başlatıyorsun. Ama 62 TL cezası var. Bence ara bul. Çok saçma yerlerden çıkıyor (kitap sayfalarının arası, gitar kılıfının içi,kirli sepetindeki çamaşırların cepler, vs.) -
Ceza yok ama bildigim kadarıyla bir gazetede yayınlatman gerekiyor,hükümsüzdür diye.Sonra nüfüs müdürlügüne gidiyorsun sıkıcı işlerle ugraştıktan sonra eline geçer. -
Banada 62 Tl ceza var dediler.Bu gün yine adliyedeki memura sormaya gideyim.Dün gidip sordum bana tam olarak bilmiyorum dedi ama muhtarlık olayı kalktı dedi.Direkt gelip burdan çıkartabiliyorsun dedi ama kaç tana fotoğraf kaç lira getirmen gerektiğinide bilmiyorum dedi.Bende teşekkür edip uzaklaştım ordan.Konuyu tam olarak bilen yokmu.Adliyede çalışan bir memur olsa iyi cevap verirde..... -
cezası var. ben fotograf ekletmek için bile bi dünya ugrastım...
ben kimlik değişimi yaptırdım ama yine de küçük miktarlar verdim.işlemlerin; kimlik değişimi ile kaybının aynı diye biliyorum.
ilk önce mahalle muhtarına gideceksin. kimliğimi kaybettim filan sonra nufüsa ben kimliğimi kaybettim diyeceksin. adamın yüzünde ceza keseceği için bir mutluluk oluşacak.. ben hayır değiştireceğim deyince bozulmuştu.. çünkü 4.5tl ödedim. ama cezada 62tl ve kesen memur prim alıyor sanırım...
yani muhtara 3-5, orada burada 3-5, nufüsda ceza 62tl, çıkarttırma 4.5tl. adamlara evde kaybolmuş de. geçmiş olsun. düz hesap 100tl gitme ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 18 Nisan 2010; 11:49:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Morphin-e
Beyler kimliğim evin içinde bir yerde kayboldu ama bulamıyorum bi türlü.Yeni kimlik çıkartmak için ne yapmalıyım ve kimlik kaybedenlere verilen bi ceza falan varmı??
Bilgisi olan yardım etsin lütfen.
Aynısı benim başıma geldi. Yazıcım bilgisayar masasının altında ve her ne hikmetse cüzdanımda yazıcının üstündeymiş. Bende cüzdanım kayboldu kimlik gitti diye üzülüyordum. Daha sonra nüfus dairesine gittim. Çıkarttırdım. Yalnız kaybettiğin için bir miktar ceza ödüyorsun. Eğer o cezayı erken ödersen indirimi felan var. Eğer nüfus cuzdanın evde biyerlerdeyse kesinlikle evi ara. Para ödeme
-
quote:
Orijinalden alıntı: by Jigsaw
quote:
Beyler kimliğim evin içinde bir yerde kayboldu ama bulamıyorum bi türlü.Yeni kimlik çıkartmak için ne yapmalıyım ve kimlik kaybedenlere verilen bi ceza falan varmı??
Bilgisi olan yardım etsin lütfen.
Aynısı benim başıma geldi. Yazıcım bilgisayar masasının altında ve her ne hikmetse cüzdanımda yazıcının üstündeymiş. Bende cüzdanım kayboldu kimlik gitti diye üzülüyordum. Daha sonra nüfus dairesine gittim. Çıkarttırdım. Yalnız kaybettiğin için bir miktar ceza ödüyorsun. Eğer o cezayı erken ödersen indirimi felan var. Eğer nüfus cuzdanın evde biyerlerdeyse kesinlikle evi ara. Para ödeme
Ne kadar ödedin sen ??
-
quote:
Orijinalden alıntı: -w K-
ceza falan yok.muhtardan çıkartabilirsin yenisini.
-
kimlik bende -
quote:
Orijinalden al©¥nt©¥: ¥Ëragorn
kimlik bende
-
önce bir gazeteye ilan veriyorsun sonra muhtartan ikametgah falan çıkartıp nüfus dairesine gidiyorsun kimliğini çıkartınca 50-60 TL bayılıyorsun. Kayıp çalıntıda bu cezayı vermek zorundasın -
quote:
Orijinalden alıntı: Avrupai
önce bir gazeteye ilan veriyorsun sonra muhtartan ikametgah falan çıkartıp nüfus dairesine gidiyorsun kimliğini çıkartınca 50-60 TL bayılıyorsun. Kayıp çalıntıda bu cezayı vermek zorundasın
gazete devri kapanalı çok oluyor. En yakın kolluk birimine gidip dilekçe ver, sana bir çıktı verecekler onu kaybetme.
Sonra o çıktı ile birlikte çıktıyı aldığın gün nüfus il müdürlüğüne git müracaat et. Şu anda kimlik çıkarmak 62 TL. -
valla benim kaybolmuşdu muhtarlıkdan 2 ytl karşılığında ikametgah belgesi çıkartıp nüfus müdürlüğüne gittim ordanda kimliğime kavuşdum öle aman aman bir iş değil anlayacağın.ceza felanda yok genelde öyle derler ama ben hiçbirşekilde karşılaşmadım. -
Ne bu ya herkes ayrı bişey söylüyor 62 lira vermek zorundamıyım değilmiyim anlamadım bi türlü
-
quote:
Ne bu ya herkes ayrı bişey söylüyor62 lira vermek zorundamıyım değilmiyim anlamadım bi türlü
zorundasın. -
şansına bakar eğer işine aşık bir memura denk gelirsen yandın söke söke alır ama normaline denk gelirsen en fazla yarım saat te kimlik elinde sen git şansını dene ne de olsa kaçısşın yok mecbur çıkaracan. -
19 Mayıs da okullar arası basketbol maçlarıda var onun içinde kimlik lazım.En yakın zamanda çıkartmalıyım yoksa işim zor -
Heheheh şimdi fotoğrafçıya git güzel bir vesikalık çıkarttır sonra muhtarlıga git ordan kayıp formumu degiştirme formu mu ne var ondan al sonra nüfus dairesine gideceksin memur sana bir kaç soru sorabilir akrabalarından 60 küsur para verip 5 dk içerisinde kimligin hazır
-
Kardeşim kaybetti cezasını da takır takır ödedi...
Benzer içerikler
- ebay güvenilir mi
- reçetesiz ağrı kesiciler
- burger king çalışma saatleri
- küçük çatlak kaç günde iyileşir
- sef 1000 mg yorumları
- ince belli çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- moonwalker ayakkabı
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X