Şimdi Ara

Kimlerin Neye Karşı Zaafı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
195
Cevap
9
Favori
8.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Motosiklet (2 gün binmezsem 3. gün bahane bulup mutlaka binerim)

2. Tuana (neden bilmiyorum bu isme karşı saf ve güçlü sevgi besliyorum geçmişle bir bağlantısı yok)

3. Kola (zararlı olması hastalık yapması çok şekerli olması umrumda değil 3 kere ciddi kaza yaptım ölümüm koladan olacak kadar çok yaşasam yeter fazlasında gözüm yok)

4. Probis (kola ile birlikte voltran oluşturuyorlar yediğim tek abur cubur 10 lu paketten 4 tane var stokta)

5. Domatesli biber kavurması ( bol acılı güzel oluyor bu yüzden kola gitmiyor yanında yazın her sabah yaparım kışın tadı olmuyor)

• Neşeli meşe odunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol cevizli kadayıf tatlısı. (ev yapımı)
  • Renkli gözlü kızlara, bazı minyon ve tatlı kızlara.
  • 1. Trance müzik=Armin van Buuren

2. Fenerbahçe

3. Sarelle

4. Ferrari (alamayacak olsam da)

5. Sıra dışı-gizemli-mistik olaylar,filmler,kitaplar

Diğerlerini yazmayayım adım sapığa falan çıkar sonra

Not: Connected2.me'de işler nasıl bay meşe odunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 22 Ocak 2014; 8:24:44 >
  • Koreli bayanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kimlerin Neye Karşı Zaafı Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

her hangi bir vidyosunu izledigimde hep sormusumdur boyle guzellige sahip olan biri neden bu isi yapar diye

• quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

quote:

her hangi bir vidyosunu izledigimde hep sormusumdur boyle guzellige sahip olan biri neden bu isi yapar diye

sanatçı mı bu.
    stoya da gayet güzel ama işte kader bunlara gülmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 22 Ocak 2014; 5:22:52 >

• Çiğköfteden daha güzel zaaf mı olur la

he bide cougarlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

quote:

sanatçı mı bu.
    stoya da gayet güzel ama işte kader bunlara gülmüyor.

sanatçı :) resmini googlede aratırsan bulabilirsin sanatlarını

• kimin neye zaafı olur bilmem ama benim bu sarışınlara harbi zaafım var
  • Sabah sabah kusura bakmayın ama.

• güsel kızlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine muhendisi kizlara

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    tatlı ihtiyacımı ketçaptan karşılamaktayım.. yiyebildiğim en tatlı şey o.
    bi de özel günlerde kafkas speciel diye birşey var ...tapılası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

Ketçap çok hoşuma gider benimde fazlaca tüketiyorum bir ara buradaki market heinz getirmişti yok paraya baya almıştım bitti tabi çok tüketmemin sebebi basit anne baba çalışıyor evde tek başına yaş küçük 8-9 en basit şey ekmek arası ketçap. keyifli olursam çiğ sucuk çiğ salam peynir ocağı düdüklü patladığından beri ocağı yakmaya tırsardım iyi ki sucuk salam ısıl işlem görmüş paketli üründü oradan yırtıyorduk

Kestane şekeri çok pahalı sebebini bilmiyorum belkide firmalar anlaşmalı zaten belli başlı birkaç firma var kar marjını yüksek tutuyorlar piyasa düşmüyor doğal olarak bursalı komşumuz evde kesten şekeri yapardı tadını hatırlamıyorum ama yapardı kestane şekeri nadir bulunurken birde özel günlerde çıkıyorsa bursa dışında bulmak gerçekten zordur :)

• quote:

quote:

Ketçap çok hoşuma gider benimde fazlaca tüketiyorum bir ara buradaki market heinz getirmişti yok paraya baya almıştım bitti tabi çok tüketmemin sebebi basit anne baba çalışıyor evde tek başına yaş küçük 8-9 en basit şey ekmek arası ketçap. keyifli olursam çiğ sucuk çiğ salam peynir ocağı düdüklü patladığından beri ocağı yakmaya tırsardım iyi ki sucuk salam ısıl işlem görmüş paketli üründü oradan yırtıyorduk

Kestane şekeri çok pahalı sebebini bilmiyorum belkide firmalar anlaşmalı zaten belli başlı birkaç firma var kar marjını yüksek tutuyorlar piyasa düşmüyor doğal olarak bursalı komşumuz evde kesten şekeri yapardı tadını hatırlamıyorum ama yapardı kestane şekeri nadir bulunurken birde özel günlerde çıkıyorsa bursa dışında bulmak gerçekten zordur :)

he yok (: her gün yapıyorlar taze taze ^,^
    ama ben sadece özel günlerde tüketiyorum kendisini. ketçabı da sadece bunalımdayken yiyebiliyorum

• quote:

quote:

quote:

he yok (: her gün yapıyorlar taze taze ^,^
    ama ben sadece özel günlerde tüketiyorum kendisini. ketçabı da sadece bunalımdayken yiyebiliyorum

İlginç bunalım ve ketçap

Kırmızıya karşı zaafın var mı :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.