Şimdi Ara

KİMİN RÜYASINA GİRMEK İSTERDİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bir yazı okudum,şöyle soruyordu:Birinin rüyasına girme şansınız olsaydı eğer kimin rüyasına,ne olarak girmek isterdiniz?Cevabınız..

• çinli bir kızın rüyasına girmek isterdim...ne olarak girmek isterdim? sevgilisi olarak girmek isterim...p.s: çinli kızlara hastayım da...
  • girsek nolcak girmesek nolcak. bize bi getirisi olacakmı. örneğin angelina nın rüyasına girsem benle yatacakmı. tövbe tövbe oruç lu oruçlu bozdum ağzımı.
  • yaa ben kendi rüyamda görmek isterdim acaba nasıl görünğyorum die
  • Valla ben kendi rüyalarıma anlam veremiyorum daha.O yüzden kimsenin rüyasıyla uğraşamam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_cısse_NC

yaa ben kendi rüyamda görmek isterdim acaba nasıl görünğyorum die

ben bazen kendimi görüyorum kendi rüyamda... şey gibi hani oyun oynarken camera değiştirirsin ya öle işte dışarıdaki cameradan görüyorum

ben walla bill gates in rüyasına girmek isterdim bu adama 10 milyon $ ver yoksa cehennemde yanacaksın diye aksakallı bir şekilde rüyasına girmek isterdim... daha sonra da hazır marmariste şans eseri karşısına çıkardım falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇOK ARADIĞIM BİRİ VAR BULAMADIM ONUN RÜYASINA GİRİP ONU ARADIĞIMI BULAMADIĞIMI SÖYLEYİP TELEFONUMU VERMEYİ İSTERDİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: _black_

quote:

ben bazen kendimi görüyorum kendi rüyamda... şey gibi hani oyun oynarken camera değiştirirsin ya öle işte dışarıdaki cameradan görüyorum

ben walla bill gates in rüyasına girmek isterdim bu adama 10 milyon $ ver yoksa cehennemde yanacaksın diye aksakallı bir şekilde rüyasına girmek isterdim... daha sonra da hazır marmariste şans eseri karşısına çıkardım falan

Black olm sen bil gatesin rüyasına girmeyi rüyanda bile görsen inanma hahaha dışarı kamera muhabbetini sevdim .. black espri anlayışımız birbirine benziyomuş ha nu farkettim hehehe

• küçük bir çocuğun rüyasına girmek isterdim.. beni görsün uyuyamasın bi daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

küçük bir çocuğun rüyasına girmek isterdim.. beni görsün uyuyamasın bi daha

Nihahahaha..
  • babamın rüyasına girmek isterdim...
  • Deniz Akkaya olabilir ne olarak girmek derseniz kesinlikle jigolo
  • quote:

Orjinalden alıntı: _black_

quote:

10 milyon dolar adamın elinin kiri be en son gördüğüm 45 milyar doları vardı Türkiyenin dış borcu ne kadardı bu arada? Merak ettimde

• Ben ne milletin rüyasına gircem, onlar benim rüyama girsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Ben ne milletin rüyasına gircem, onlar benim rüyama girsin...

Hahahahahaha çok komik pirim verdim bu espriye

+31
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamyamadam

quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

Ben ne milletin rüyasına gircem, onlar benim rüyama girsin...

Hahahahahaha çok komik pirim verdim bu espriye

+31
  • ŞEYTAN'ın Baykalıda eklesekmi?
  • platonik aşık olduğum delice sevdiğim bi kızın rüyasına girmek isterdim
  • Ne olarak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.