Şimdi Ara

Kimi boy uzatıcı tabanlık kullanan yada hakkında bilgisi olan varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu tabanlıktan almayı düşünüyorumda fiyatı bana göre çok ögrenci oldugum için kendim alacagım kullanan varmı aranızda yada dogruluk payı varmı yürüyerek boy uzatıldıgı yazıyor hipofiz bezine baskı uygulanıyormus yatmadan önce ve sabah 30dk yürüyecekmişim bunla yorumlara baktım ki tabi onlar gercek yorumsa herkez işe yaradıgından bahsediyor sizce denemeye degermi fiyat 140tl

• onun mekanizması şöyleymiş ayak tabanındaki akupunktur noktalarına bası uygulayarak hipofiz bezinden büyüme hormonu salgılatıyomuş ama şöyle bi şey aklıma takıldı şimdi bu büyüme hormonu büyüme plakları kapanmamışsa boyca uzamayı sağlar ancak büyüme plakları kapanmışsa yani ergenlik bitmişse kemiklerde ence büyümeye ki bu da akromegali denen hastalığa neden olur ama reklamında her yaştan insanlar kullanabilir filan diyo bana biraz sakalt geldi akramegali olur el ayak kafamız büyürse geri dönüşü de yok

Orijinalden alıntı: tripsin

onun mekanizması şöyleymiş ayak tabanındaki akupunktur noktalarına bası uygulayarak hipofiz bezinden büyüme hormonu salgılatıyomuş ama şöyle bi şey aklıma takıldı şimdi bu büyüme hormonu büyüme plakları kapanmamışsa boyca uzamayı sağlar ancak büyüme plakları kapanmışsa yani ergenlik bitmişse kemiklerde ence büyümeye ki bu da akromegali denen hastalığa neden olur ama reklamında her yaştan insanlar kullanabilir filan diyo bana biraz sakalt geldi akramegali olur el ayak kafamız büyürse geri dönüşü de yok

Enine büyüyeceğini hiç sanmıyorum.

Yaşını ve ergenliğe girme yaşını da yazsaydın keşke
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

tşk arkadaslar yorumlarınız için telkinle boy uzatma konusuda biliyorum uzun süredir bunuda merak ettim=)

Boyunu da yazsaydın, belki boşuna sıkıntı yapıyorsundur

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

tşk arkadaslar yorumlarınız için telkinle boy uzatma konusuda biliyorum uzun süredir bunuda merak ettim=)

Boyunu da yazsaydın, belki boşuna sıkıntı yapıyorsundur

1.68 yaş 17
    "Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak...
    Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kamilen düşüyor.İkinciler onların yerine geçiyor...
    Fakat, ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz?...
    Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, hiç ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok...
    Okumak bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar.
    Bilmeyenler kelime-i şehadet getirerek yürüyorlar.
    Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” M.Kemal ATATÜRK
  • Ben 20 yaşına kadar, 170 boyundaydım. 20 yaşına geçince 177-180'e kadar çıktım. Çok uzun değilim yine de fakat en önemli şeye sahibim: Sağlık

Orijinalden alıntı: Razer

Ben 20 yaşına kadar, 170 boyundaydım. 20 yaşına geçince 177-180'e kadar çıktım. Çok uzun değilim yine de fakat en önemli şeye sahibim: Sağlık

süpermiş ya peki kemik yaşına falan baktırmışmıydın hiç_?
  • Ben doğduğumdan beri sürekli süt içen bir insanım. Özellikle son senelerde aşırı içtim. Bunun etkisi ne kadardır tartışılır tabi. Fakat aşırı süt içmenin zararları da var ona göre. Kansızlık oluyor ve ayağa kalktığınızda gözleriniz kararıyor. Geçti tabi süt içmeyi minimum seviyeye düşürünce. Zaten 21 yaşıma yaklaşıyorum artık uzamam.

Kemik yaşına falan baktırmadım. Ben de sizler gibi sorun ederdim boyumu. Sallayın. Dediğim gibi: SAĞLIĞINIZ VARSA PROBLEM YOK DEMEKTİR.

Orijinalden alıntı: Razer

Ben doğduğumdan beri sürekli süt içen bir insanım. Özellikle son senelerde aşırı içtim. Bunun etkisi ne kadardır tartışılır tabi. Fakat aşırı süt içmenin zararları da var ona göre. Kansızlık oluyor ve ayağa kalktığınızda gözleriniz kararıyor. Geçti tabi süt içmeyi minimum seviyeye düşürünce. Zaten 21 yaşıma yaklaşıyorum artık uzamam.

Kemik yaşına falan baktırmadım. Ben de sizler gibi sorun ederdim boyumu. Sallayın. Dediğim gibi: SAĞLIĞINIZ VARSA PROBLEM YOK DEMEKTİR.

Hocam babanızın boyu kaçtı? @meteor4in Üzülme dostum uzarsın

insallah ya fazlada gözüm yok zaten insanlar arasında kısa gözükmeyim yeterli

Aynı benim kafadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 16 Temmuz 2010; 22:39:58 >

Orijinalden alıntı: ßy_resital2007

quote:

Aynı benim kafadan.

ya uzun olmakta güzel degilki suan bile kızların cogu benden kısa he bazıları var onlar ayrıda cok uzun oldunmuda bu sefer kızların yanında uzun kalıyorsun bence ideali 1-75 1-78 arası hedefimde o

• quote:

quote:

quote:

Aynı benim kafadan.

ya uzun olmakta güzel degilki suan bile kızların cogu benden kısa he bazıları var onlar ayrıda cok uzun oldunmuda bu sefer kızların yanında uzun kalıyorsun bence ideali 1-75 1-78 arası hedefimde o

Aynı benim kafadan Boyum şu an 1.71 , 1.75 barajını geçsem yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

quote:

quote:

quote:

Aynı benim kafadan.

Aynı benim kafadan Boyum şu an 1.71 , 1.75 barajını geçsem yeter.

o telkinle boy uzatmadaki denilenleri uyguluyormusun ?

• Şimdi bu aygıt boyu uzatırken tam olarak hangi bölgeyi uzatıyor? boy uzamasına bağlı olarak kollar da uzuyor mu? yoksa dengesizlik olur, boy uzayınca eller yukarıda kalmasın sonra.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.