Şimdi Ara

Kime Oy Vermeliyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler mevcut sistemden oldukça şikayetçiyim, gerek yapılan haksızlıklar, adaletsizlikler, ayrımcılıklar, dolar euro kurları vb. fakat bu düzen dışında bunları değiştirebilecek bir yönetim şeklini benimsemiş aday göremiyorum.

Daha önceden oy kullandığımda kafamda netleşen birşeyler vardı ama bu seçimde malesef yok. Birbiriyle alakasız dört partinin kurduğu ittifak da cabası. Sizden ricam, ciddi ciddi bu olaylara kafa yoran bilgisi olan birilerinin beni ve benim gibi kararsız arkadaşları aydınlatması, bir nevî yol göstermesi. Amacım siyaset yapmak veya tartışma çıkartmak değil, aklı başında birilerinden tarafsız bir yorum istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ak parti'ye
  • Araştır, Aklını kullan, karar ver.

Türkiyenin şu anki hali sizin gibi insanlar yüzünden böyle.
  • İşte sıkıntıda burada iyi bir lider çıkmıyor maalesef.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    “Bizim gibi insanlar” yüzünden böyleyse hocam sizin gibi insanlar araştırıp aklını kullanıp kararını verdiğinde ne gibi bir sonuca ulaşıyor merak ettim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • siyasette halk için hiç bir zaman iyi sonuç çıkmaz. ya kötü çıkar ya da çok kötü. yapabileceğin en iyi şey hangisinin daha az kötü olduğuna karar verip ona vermen. bi tarafta profesyonel bi kötü diğerin de ise acemi ben şansımı acemi kötülerden kullanacağım
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Çok havalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH AĞA SEÇİMİ OY PUSULASI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana akıl veririz ama zorlayamayız. Şu anki durumdan memnun değilsen şu anki durumu yapanlara da oy vememelisin. Geriye 3 aday kalıyor. Terörist sevici isen ayrı bir parti var bu tanıma uyan. Diğer iki parti için bir şey diyemem,ben iyi partiye vereceğim eski CHP'li olarak. Bu durumu başta Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP içerisindeki bir kısım sağladı. Verilecek tek parti iyi parti bana kalırsa. Ayrıca akp ve mhp bile bu kadar korkuyorsa bilki doğru yoldalar ve iyi şeyler yapacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kime versin lider vasfı olmauan kılışdara mı versin? Çalıyor ama yapıyor reise vercen tabiki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum. şu anda Türkiye'nin başına kim gelirse gelsin ülke karanlığa doğru yol alacak. erdoğan da gelse, diğerleri de gelse değişen bir şey yok. hiç bir parti yetkilisi ülkesi için çabalamaz. yıllardır bunu gördük, anamız babamızdan da bunları dinledik. geçin bu işleri. şu mitinglerdeki konuşmaların hiçbirisine inanmıyorum artık. külliyen yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luxxmargeux

“Bizim gibi insanlar” yüzünden böyleyse hocam sizin gibi insanlar araştırıp aklını kullanıp kararını verdiğinde ne gibi bir sonuca ulaşıyor merak ettim?
    Ben eskiden hepara oy atmış vatandaşım, bu seçimde meral akşener düşünüyorum ama bu Meral hanımın çok iyi olduğundan değil, sadece diğerlerine nazaran iyi olduğundan dolayı.
    Fikrimi değiştirebilirim belli olmaz, sabit fikirli olmak cahilliktir duruma göre hareket etmek lazım. Atatürkün doktrini reddetmesi bu konuda çok çarpıcı bir örnektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.