Şimdi Ara

Kimdir Bu Gökmen özdemir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitter galatasarayla ılgılı haberler yapıyor kahinmudur nedir anasını satayım

Gökmen Özdemir: Semih Kaya, Melo ve Telles'e bugün İnter kulübü resmi teklif yaptı. Toplam 3 futbolcu için 16,5 milyon Euro önerdiler

Gökmen Özdemir: Galatasaray bu üç futbolcu için İnter ile anlaşırsa Ozan Tufan için Bursaspor'un kapısını çalacak.

Gökmen Özdemir: Mönchengladbach'da forma giyen Alvaro Dominguez, İstanbul'a Galatasaray için geldi.

Gökmen Özdemir: Galatasaray, Bilal Kısa ile geçtiğimiz hafta anlaştı. Fernandao ve Şener Özbayraklı Fenerbahçe'de

• 3 tane ilk 11 oyuncumuzu birden satmak mantikli degil. Semih kalmali. Tellesin yeri dolar ama en az o paraya dolar. Melo ise muamma. Bilal kisa mi gelecek yerine. Ozani alsak bursa dunyalari ister. Tarik camdal vakasi yasamayalim gene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alvaro geldi ev bakiyor.

bilal güray de geliyor. melo sanirim gitmek istemiyor yonetimden teklif bekliyor 3 yillik falan yeni yonetimde satmak istiyor.

ozan tufanda fernandaoda gs a gelebilir.

fener nasil alacak anlamadim fernandaoyu td belli degilki .

bizim yonetim verecekti bursaya 5 m onlar fernandaoyu biz ozani alacaktik gec kaldilar tahminimce 31 ine kadar bursadaydi opsiyon.5m da ozan icin gayet makul.

• Telles'den hiç umudum yok. Melo istediği kadar yetenekli olsun artık baydı gitmesi gerek. Her maç oyuncunun ayağına bacağına kayıp daha hala kendisine faul yapıldığını iddaa etmesi baydı artık.
    Eğer Meloyu savunan arkadaşlar varsa Emre B.'na tek bir kelime etmesin.

Semih Kaya'nın satılmasını istemem. Onun yaptığı hata kadarını Chedjou da Balta da yapıyor. Yabancı sınırı sistemine çok güvenmeyin.Elde kaliteli yerlilerin bulunması önemlidir.
  • Semih olmadan Melo-Telles 10-12'ye okutulmalı. Alvaro'yu bilmiyorum. Bilal Kısa eğer tutunabilirse güzel olacak gibi bir his var içimde. Güray Anadolu topçusu,gerek yok. Fernandao'yu Fener alır umarım.
  • Telles kalmalı bence sol beke çok para veririz giderse ayrıca gelenin tutup tutmayacağı da belli değil. Hala potansiyelli olarak görüyorum ben.

Semih ise güzel para veriyorlarsa gitmeli ilk çıkış yaptığından beri üstüne bir gram koymadı. Ched'e sağlam bir partner alınması daha uygun.
  • Gökmen Özdemir: "Amrabat, Pandev, Eboue, Dany, Melo, Telles, Ontivero ve Dzemali Galatasaray'dan ayrılacak."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu tellesi beğenmiyorsunuz ya futboldan ne kadar anladığınız belli oluyor gidince bir kaç seneye ağlarsınız burada keşke göndermeseydik diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: aatifchauche

Gökmen Özdemir: "Amrabat, Pandev, Eboue, Dany, Melo, Telles, Ontivero ve Dzemali Galatasaray'dan ayrılacak."

malaga amrabat ın bonsevisini alacaktı niye umutlandırdık o zaman kalsaydı orda, gökmen özdenak tan sonra gökmen özdemir çıktı birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Şu tellesi beğenmiyorsunuz ya futboldan ne kadar anladığınız belli oluyor gidince bir kaç seneye ağlarsınız burada keşke göndermeseydik diye

Telles'in artılarını sayar mısın
  • Melo ve telles gideceğini sanmıyorum. Telles neysede melonın gönderilmesi çok büyük hata olur. Boşverin abi gerisini ilerisini adam iyi oyuncu çoğuda basının şişirmesi kanmayın. Elimizdeki değerleri bilelim.

• Melo gitmeli diyenler ciddi mi la yoksa şaka mı ?
    Melo gidip yerine kim gelecek ?

Bilal Kisa ve Selçuk ikilisiyle CLde final görürüz.

Melo gibi adamı zor bulursunuz 10 milyondan aşağı ama gitmek istiyorsa Melo bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telles gitmemeli . gitsin diyenler yerine adam söylesin. sol bek mi var piyasada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Şu tellesi beğenmiyorsunuz ya futboldan ne kadar anladığınız belli oluyor gidince bir kaç seneye ağlarsınız burada keşke göndermeseydik diye

Takimdaki en klas adam , kosulari ve top surusu iyi , boyu uzun olmadigi halde kafa toplarinin cogunu alabiliyor ayrica ortalarini gelistirmeye basladi. Savunmasinda ve ortalarinda biraz problem var sadece onlari gelistirebilir veya kanatta denenebilir

• gladbach takip edip alvaro dominguez i izleyen var mı? istatistiklerine baktım bizim işimizi görür ama izlemek lazım.. bide daha 25 yaşındaymış.
  • 3 üne 16.5 mu. Şaka gibi. Kesinlikle verilmemeli bu paraya.
  • Beyler Telles gidince kimi alacağımızı sanıyorsunuz? Telles 2-3 sene çok üst noktalara gelecek. Gitmesini istemem. Melo zaten kesin gitti gibi Gs' li arkadaşlarını unfollowlamış zaten. Oraya iyi bir takviye gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

gladbach takip edip alvaro dominguez i izleyen var mı? istatistiklerine baktım bizim işimizi görür ama izlemek lazım.. bide daha 25 yaşındaymış.

Bayern maçında 1 dk içinde mi ne 2 penaltı yapmıştıİyidir herhalde maçlarda çok dikkatimi çekmemişti. Mönchengladbach maçlarında daha çok sağ bek oyuncusu Julian Korb ve sağ açık Hermann dikkatimi çekmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

quote:

Takimdaki en klas adam , kosulari ve top surusu iyi , boyu uzun olmadigi halde kafa toplarinin cogunu alabiliyor ayrica ortalarini gelistirmeye basladi. Savunmasinda ve ortalarinda biraz problem var sadece onlari gelistirebilir veya kanatta denenebilir

Kafa toplarının çoğunu alıyor ?

Hocam MİY deplasmanında oynadığımız ilk yarıyı izleyin, Pedriel gibi bir oyuncudan 1 kere kafa topu mücadelesi aldığını görmedim.

Ayrıca her maç bir kere ayağı kayar karşı takımı gol pozisyonuna sokar. 22 yaşında olduğu için bir zahmet o kadar koşsun, defansta Olcan'a göre daha iyi yer tutuyor sadece.

• Daha iyileri alinacaksa satilsinlar.Yonetim yeni ve teknik direktorumuzun vizyonu dusuk bana gore daha iyilerini almamiz hayal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.