Şimdi Ara

Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk: Yarışmacı 1 milyonluk soruyu gördü! (Video geldi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
2
Favori
10.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda bazılarınızın yazdığı her şey tiyatro,hiç bir şey gerçek değil vb. gibi şeyleri söylemenizi anlayamıyorum.Kız son soruya gelmiş hala kıza salak diyorsunuz.O aşamada kız ya parayı alıp gidecekti ya da efsane olacaktı.Kız efsane olmayı tercih etti ama olamadı.Bu gene de kızın başarısız olduğu anlamına gelmez.Kız zaten oraya çıkmadan öncede 250.000TL'si yoktu ama şimdi 15.000TL'si var ve kız cesaretini herkese kanıtladı.Ha sonuç kötü oldu ama bu kızın salak olduğu anlamınada gelmez.Uzanamadığınız ciğere mındar demekten artık vazgeçin...
    Ayrıca bu bilgi yarışması olsun,survivor olsun veya başka yarışmalar olsun hepsi yalan diyenleride anlayamıyorum.Adamlar o işten para kazanıyor niye yalan söylesinler.Eğer yalan söylerlerse ilk başta kendileri kaybederler zaten.Her şeye muhalefet olmayı bırakın.Muhalefet olmak istiyorsanız Taksim'e gidinde gerçek bir amacınız olsun Bu hayatta siz ve sizin gibi düşünenler başarılı olmak isteyen insanların önünde sadece birer tozsunuz

• Lisedeyken İngilizce öğretmenim şöyle bir şey söylemişti:
    Bir bebek doğumundan sonra ilk konuşmaya başladığı dönemde "mama" der. İngilizce de mama anne anlamına geldiği için çocuğun annesi "aa annesini istiyor" deyip kucağına alırmış.
    Tükler de "mama" kelimesini yemek olarak yorumlayıp çocuk mama deyince hemen ağzına yemek tutuştururlar demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Lisedeyken İngilizce öğretmenim şöyle bir şey söylemişti:
    Bir bebek doğumundan sonra ilk konuşmaya başladığı dönemde "mama" der. İngilizce de mama anne anlamına geldiği için çocuğun annesi "aa annesini istiyor" deyip kucağına alırmış.
    Tükler de "mama" kelimesini yemek olarak yorumlayıp çocuk mama deyince hemen ağzına yemek tutuştururlar demişti

ingilizce öğretmeniniz saçmalamış yani bebekler doğuştan ingilizcemi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Hayır, burada mama kelimesinin ortaklığından bahsediyor.
    İngiliz bir çocuk mama dediğinde İngiliz olan annesi bunu "annesini istiyor" şeklinde yorumluyor. Türk çocuk mama dediğinde ise Türk olan annesi çocuk yemek istiyor şeklinde yorumluyor.

• Cevabın ekmek olduğunu biliyordum. Anne ve ver çok kolay tahminler bu kadar kolay olmayacağı belliydi. 15.000 haketti.
  • Soruyu kac kere okudum anlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız hayatının kumarını oynamış ve kaybetmiş.fazla cesaret aptallık derecesindedir. zaten bu yüzden deli cesareti var derler.
  • ATV'nin gündem değiştirme oyunlarından biri daha halen daha Kenan Işığın programını izleyip inananlar var mı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Yukarıda bazılarınızın yazdığı her şey tiyatro,hiç bir şey gerçek değil vb. gibi şeyleri söylemenizi anlayamıyorum.Kız son soruya gelmiş hala kıza salak diyorsunuz.O aşamada kız ya parayı alıp gidecekti ya da efsane olacaktı.Kız efsane olmayı tercih etti ama olamadı.Bu gene de kızın başarısız olduğu anlamına gelmez.Kız zaten oraya çıkmadan öncede 250.000TL'si yoktu ama şimdi 15.000TL'si var ve kız cesaretini herkese kanıtladı.Ha sonuç kötü oldu ama bu kızın salak olduğu anlamınada gelmez.Uzanamadığınız ciğere mındar demekten artık vazgeçin...
    Ayrıca bu bilgi yarışması olsun,survivor olsun veya başka yarışmalar olsun hepsi yalan diyenleride anlayamıyorum.Adamlar o işten para kazanıyor niye yalan söylesinler.Eğer yalan söylerlerse ilk başta kendileri kaybederler zaten.Her şeye muhalefet olmayı bırakın.Muhalefet olmak istiyorsanız Taksim'e gidinde gerçek bir amacınız olsun Bu hayatta siz ve sizin gibi düşünenler başarılı olmak isteyen insanların önünde sadece birer tozsunuz

+1 Olayın özeti

• 250 lik soru duzenlenmis bise oldugu belli telefon hakki kaliyor sorulan soru ise filozlarin d.. der demez sorunun cevabi cikiyor googledan ayrica anda onceki sorulari 13 yasindaki cocukta bilir soruda 350 milyon tane diyor nasil bi arac varki o kadar semsiyeyi sis bombasini uzaya gonderecek ki onu gectim o kadar seyi nerden bulcaklar 350 milyon az bi rakam degil diger soru krizantem bunu tahmin edemicek adam varmi aranizda boyle oyunlara gelmeyin kiza demisler seni 1 milyona getircez ama sen cevaplayip 15 alacan son soru ise cevaplar arasinda ilk elenecek şık ver ula hangi cocugun ilk kelimesi fiil boyle sacma cevap olamazdi kizda atip tutuyor artist kendisine guveniyormus yok ya

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Hayır, burada mama kelimesinin ortaklığından bahsediyor.
    İngiliz bir çocuk mama dediğinde İngiliz olan annesi bunu "annesini istiyor" şeklinde yorumluyor. Türk çocuk mama dediğinde ise Türk olan annesi çocuk yemek istiyor şeklinde yorumluyor.

Iyi yemis sizin hocaniz sizi

• BU soru aöf de çıkmış.
    http://cikmisaofsorular.blogspot.com/2013/06/heredotun-yazdg-msr-firavununun-dilin.html

diğer yandan milliyet.com.tr de elemanın biri çok güzel yorumlamış bu sonucu;" Ekmek Teknesi dizisi ile Herodot (hasan kaçan) arasındaki ilişkiyi anlasaydın o soruyu çözerdin."
    bence de öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dext3r

250 lik soru duzenlenmis bise oldugu belli telefon hakki kaliyor sorulan soru ise filozlarin d.. der demez sorunun cevabi cikiyor googledan ayrica anda onceki sorulari 13 yasindaki cocukta bilir soruda 350 milyon tane diyor nasil bi arac varki o kadar semsiyeyi sis bombasini uzaya gonderecek ki onu gectim o kadar seyi nerden bulcaklar 350 milyon az bi rakam degil diger soru krizantem bunu tahmin edemicek adam varmi aranizda boyle oyunlara gelmeyin kiza demisler seni 1 milyona getircez ama sen cevaplayip 15 alacan son soru ise cevaplar arasinda ilk elenecek şık ver ula hangi cocugun ilk kelimesi fiil boyle sacma cevap olamazdi kizda atip tutuyor artist kendisine guveniyormus yok ya

Boğaziçi, robert mezunlarına, profesörlerede sen gel buraya

ilk 2-3 soruda yan git diyorlar o zaman senin mantığına göre

doğru mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

ahada ağladı

Bir milyonu kazansa da ağlayacak ti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

250 lik soru duzenlenmis bise oldugu belli telefon hakki kaliyor sorulan soru ise filozlarin d.. der demez sorunun cevabi cikiyor googledan ayrica anda onceki sorulari 13 yasindaki cocukta bilir soruda 350 milyon tane diyor nasil bi arac varki o kadar semsiyeyi sis bombasini uzaya gonderecek ki onu gectim o kadar seyi nerden bulcaklar 350 milyon az bi rakam degil diger soru krizantem bunu tahmin edemicek adam varmi aranizda boyle oyunlara gelmeyin kiza demisler seni 1 milyona getircez ama sen cevaplayip 15 alacan son soru ise cevaplar arasinda ilk elenecek şık ver ula hangi cocugun ilk kelimesi fiil boyle sacma cevap olamazdi kizda atip tutuyor artist kendisine guveniyormus yok ya

doğru mudur?

ben hepsi boyle oluyor demiyorum bu kiz gecerli sadece disarda bu kadar olay varken ne tesaduf kac yildir kimsenin yapamadigini yapiyor ne tesaduf sorular kolay oluyor istedikleri zaman googleda 10dk da anca bulunan soru soruyolar ama su cikan 250 lik soruya bak peeh akil var mantik var bi dusun

• quote:

Amma sallamissin kiza helal olsun senin gibileri anlamiyorum paranoyak misin? Asil kendini cok zeki sanan kendinsin yazdiklarini bi oku neye inanacaksini bilmemki

• Hırsı yüzünden kazanarak geldi, hırsına yenik düşüp kaybetti. Bu tarz insanlar hiçbir zaman başarılı olamazlar ne yazık ki. Kendini kontrol etmeyi bilecek insan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

doğru mudur?

ben hepsi boyle oluyor demiyorum bu kiz gecerli sadece disarda bu kadar olay varken ne tesaduf kac yildir kimsenin yapamadigini yapiyor ne tesaduf sorular kolay oluyor istedikleri zaman googleda 10dk da anca bulunan soru soruyolar ama su cikan 250 lik soruya bak peeh akil var mantik var bi dusun

kim milyoner ister gündemi zerre etkilemez

program zaten 1 saat, en fazlada bugün haberlerde yer alsın o kadar

kesinlikle katılmıyorum gündem değişikliği için olduğuna.

• liseliler bilmez, bu yarışmanın 10-13 yıl önceki ilk halinde zeki ve bilgili kişiler üst sorulara geçebilirdi, ciddi bir yarışmaydı. maalesef şimdi reyting için yapmadıkları tiyatro yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 2 Haziran 2013; 15:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

liseliler bilmez, bu yarışmanın 10-13 yıl önceki ilk halinde zeki ve bilgili kişiler üst sorulara geçebilirdi, ciddi bir yarışmaydı. maalesef şimdi reyting için yapmadıkları tiyatro yok

sorular kolaylaştırıldı ve ek joker kondu

eskiye nazaran yukarı çıkmak kolay hale geldi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.