Şimdi Ara

Kim haklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babamla ciddi sorunlar yaşıyoruz. Babamdır bişey demiyorum ama koyduğu kurallar beni bıktırıyor artık. 17 yaşımdayım hala ben gelmeden evde olacaksın diyor. Akşam 6 da evde oluyorum o 7 de geliyor şimdi okuldan sonra 1-2 saat arkadaşlarımla takılmak hakkım değil mi benim? Bıktırdı artık oraya gitme şunu yapma evde otur para yok en son ondan ne zaman para istediğimi hatırlamıyorum. Benimde hayatım böyle işte her gün kavga bugünde bir daha benden sonra eve geliceksen hiç gelme dedi. Ben şimdi nasıl konuşayım onunla?

• kulak asmayacaktın.ben çocukluğumdan beri istediğim vakitte dönerim eve.haliyle alıştı artık ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün el falan kaldırmaya kalktı yakında işler çığırından çıkıcak zaten çok az kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

kulak asmayacaktın.ben çocukluğumdan beri istediğim vakitte dönerim eve.haliyle alıştı artık ;)

Arkadas haklı ses cıkarmadıgını gordukce yapar simdi ya isyan edip evi yıkacaksın yada oturup baba durum bu , boyle sacma is olmz ben kiz miyim kizlar bile aksam cıkıyo bu nasıl bi kural diye baslayacaksn.

misal babam devamsizlik yaptgm zaman cok kizardi hele devmsizlk mektubu geldiginde, yıllarca mektuplar gele gele alıstı smdi devamszlk bile sormaz.
  • 1 gun otelde kal neden eve gelmedin derse de benden sonra gelme dedin ayakkabilarini disarida gordum (ya da araba filan artik evde oldugunu belli eden ne varsa) ben de otelde kaldim dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

1 gun otelde kal neden eve gelmedin derse de benden sonra gelme dedin ayakkabilarini disarida gordum (ya da araba filan artik evde oldugunu belli eden ne varsa) ben de otelde kaldim dersin

Bu fikir harika simdi biz azmettirmeyelim ama saat 6 nedir usta sana bunu ilk dedigi zaman nasıl itiraz etmedin :S

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

1 gun otelde kal neden eve gelmedin derse de benden sonra gelme dedin ayakkabilarini disarida gordum (ya da araba filan artik evde oldugunu belli eden ne varsa) ben de otelde kaldim dersin

Bu fikir harika simdi biz azmettirmeyelim ama saat 6 nedir usta sana bunu ilk dedigi zaman nasıl itiraz etmedin :S

Oteller artık 18 yaş altını ebeveyn'siz almıyor. Gelsin bizde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

tavuklar bile 6 da girmiyor kümese.
  • Eger pislik bi ailen yoksa ne yaparsan yap enn ama enn fazla bi tokat atarlar en fazla bak 1 gun 7 de gel sora 3gun erken gel cik 8 de gel 9 da gel sordugu zaman babacim cok normal bu yasda gezicem tabi bunada karisma de kestir at konuyu once sonra girmene alisicak sonra gec gelmene alisicak 1 2 yilada gece gelmene alisir merak etme ben sigaraya basladigimda annem oldurceki beni paketlerimi atiodu sora ictigini duymiyim oldu sora evde icme oldu sonra pakedi gormiyim napiyosan gizli yap ama az ic oldu.. Su andada pencereyi ac oda duman alti diyor. Velhasil insanlar herseye alisiyor alistirmak senin elinde bende bi arkadasmda kalicaksam felan ararm ben surda kaliorm bagirr cagirir izin almak icin degl haber vermek icin aradm der suratina kapatirdm arada asilim yapicaksin eger sen bunlari yaptigin halde yanlis bisiler yapmadigini dogru seyler yaptigini gosterebilirsen karismazlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.