< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 20 Kasım 2017; 23:30:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 20 Kasım 2017; 23:30:25 > |
rivenin en büyük counterı riven oynayan levolardır tradei kaybetseniz bile dive atıp ölürler lanei kazanırsınız
|
Cemil şuan çok kötü durumda karaktere uygun rün yok karşına kötü riven gelmiş kazanmışsın olay bu kadar.
|
senin gibi low tr d5'leriyle oynamıyorum ben west d1 bakabilirsin schizz
Oyundan gram anlamadığın belli,üste çıkmaya çalışıyorsun birde.Üstelik riven true damage vurmuyor skillseti nasıl okuyorsun artık bilemedim.İnanılmaz saçma yazmışsın tflerde riven ölürken camille adc kesiyor falan demişsin hayatımda gördüğüm en saçma cümleydi sanırım bu tamamen kişinin ne kadar iyi oynadığına bağlıdır bunu göremeyecek kadar kör olmana bir şey yapamam,her insan eşit doğmuyor herkes senin gibi ekstra kromozoma sahip değil şanslısın bu konuda.Riven main değilim,çok nadir riven oynarım profilimde de görürsün zaten. |
Riven CTleri,
Poppy, Shyvana. |
Cevap gelmiş bakayım dedim pişman oldum.Kardeşim rica etsem cümlelerini yazdıktan sonra biraz okuyup düzeltsen bizde anlamak için 15-16 defa okumak zorunda kalmasak(şaka değil).Anladığım kadarıyla camille profesyonel arenada alınıyor fakat onu rahatça ekarte edebilen illoai neden yok demişsin ilk cümlede.(noktalamayı hayalimde oraya getirdim.)Cevabıma gelecek olursak kite tokadı yapılabilecek bir şampiyon olan illoai oyun sonunda sadece tank olarak kalıyor halbuki bunu yapan daha efektif şampiyonlar var.O yüzden alınmıyor diye düşünüyorum.İkinci cümleye gelecek olursak orda solda gördüğün bütün şampiyonlar fioraya karşı lane aşamasında güçlü demek oluyor.Sen nasıl algıladın bilmiyorum.Üçüncü olarak yaşını bilmediğin insanlara evlat denen hiç hoş değil.
|
Tam aksine o matchupta riven üstün,camille e attıktan sonra daha kovalayamıyor riveni true damagei atamıyor,ayriyetten iyi bir riven oyuncusu e'si cd iken camille'in e rangeine girmez.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 21 Kasım 2017; 8:39:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 21 Kasım 2017; 0:29:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Kasım 2017; 1:53:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 21 Kasım 2017; 19:7:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 21 Kasım 2017; 20:20:50 > |
|