Bildirim
kim alcak size
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
blueda afk var purple alır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ADC'siz takımdaki ADC size geçmiş, sizdeki AFK'de sanırım karşı takıma avans ADC olmadığından, afk olmazsa sizin takım alır gibime geliyor ama ADC'lerin durumuna da bağlı, 20 dk 30 cs Ashe olursa qq more.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 15 Temmuz 2013; 23:09:00 > -
revive TP jax alır -
Dari var qnq darinin olduğu takım alır. -
blue'da afk var blue alır.ters yatırmaya mı çalışıyon bizi keke? -
Anaokulunu disaridan mi bitirdin kardes ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
odun küme -
Buraya bu konuyu açtın eline ne geçti şimdi? -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bura_Ahmet
quote:
Orijinalden alıntı: airbark
quote:
Orijinalden alıntı: bura_Ahmet
sonuçlar zed pentakill atı beni öldüremedi tabi takımda noob çıktı
takım hep noobdur zaten haklısın kardeşim
ya hocam giriyorum bi afk çıkar. birisi yeni karakteri pvpde dener bitanesi karşıyı feedler gider diğeri can sıkıntısından baronla solo atışır harbi sıyırıklar geliyor bana nedense. bıktım laaaan
evet var böyleleri bana da geliyordu,düşük levelda gelme ihtimali daha yüksek zaten hepsi troll oluyor o zaman ama ilerledikce bu iş w/l oranına bakıyor o kısmı unutma sen nasıl oynarsan sana da öyleleri geliyor.
#direnrengar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airbark -- 18 Temmuz 2013; 9:35:54 >
-
-
Jax PL izlemiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
47 farm yapan bif TF ve takım noob çıktı dıyen adam insanlarmış meğer. Kendisi oldukça pro tebrikler. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagataysag
47 farm yapan bif TF ve takım noob çıktı dıyen adam insanlarmış meğer. Kendisi oldukça pro tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: cagataysag
47 farm yapan bif TF ve takım noob çıktı dıyen adam insanlarmış meğer. Kendisi oldukça pro tebrikler.
hocam diğer konularımada bakabilirsin baya geliştirdim bu maçın üzerinde
gürsel bey konu kapanabilir
-
47 farm mı gördükten sonra bayağı geliştirdiğin konusunda hiç bir şüphe duymuyorum zaten teşekkürler.Diğer konularına bakmaya tenezzül bile etmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X