Şimdi Ara

Kilonun yüze etkisi nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar. Küçükken herkesin bana iltifat ettiğini sık sık duyardım aile ferdlerim bile büyüdüğünde çok can yakıcak derdi.Yıl 2019 11 yaşıma geldiğimde Hepatit b teşhisi koydular yaklaşık 33 gün acilde yattım. hiç yemek yiyemez hale geldim hastaneden taburcu olduktan sonra, bana verilen ilaçlar ile 1 ayda 30 kiloya yakın bir kilo aldım 50 den 80 olmuştum sonra ben bu kiloları toparladım, 2022 dönemleriydi sanırım yine iltifatlar almaya devam ettim ama eskisi kadar değildi. 2023 yılındada ağır bunalıma girdim yaklaşık 1.5 yıl evden çıkmadım doğal olarak kilo da aldım suan da 1.80 95 kiloyum zayıflarsam yüzüm ne kadar değişebilir yardım ederseniz sevinirim.

• EmrahCakirResmi E kullanıcısına yanıt
    Yağın depolandığı veya harcandığı yer genetik diye biliyorum böyle çok fazla farkı yok ama biraz var geçen güzel bir video gördüm hoşuma gitti tuvalet kağıdı analojisi yapmış kalori açığı yaptığın her gün bir peçete kopartıyorsun gibi düşün düzenli olunca incelme göreceksin.

Bölgesel yağ yakımı yok kalori açığı ile kilo verirken kilo büyük bir olasılıkla dengeli eksilirken bel çevresi sona kalır yüz kol sırt kalça oranlari ise genetik olarak değişir kimisi ilk farkı yüzde görür kimisi kolda bacakta büyük farklar değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.