Şimdi Ara

Kilometreyi Uzun Yolda Yapmıştır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dürüst olmakta yeterli gelmiyor sanırım, adam km düşürüp sahibinden temiz deyip satsaydı ne olacaktı, ben neyse onu söylediğine inanıyorum...

Orijinalden alıntı: topaz42

Benim Broadway 2010 Temmuz benzin fiyatları ile 40 kuruş yakıyordu. Ahhh ahh. O araba ile son zamanlarda yaşadığım sıkıntıyı bir ben bilirim. Bir de Allah. Son seyahatimde 40 litrelik benzin Afyon'un girişinde bitmişti. İstanbul-Afyon arası 500 km. İş karbüratör değişimine kadar gitmişti. 40 kuruş yakan araba karbüratör değişip yakıt sistemi yeniden ayarlandıktan sonra 28 kuruşa kadar düşmüştü.

Taaa o zaman demiştim kendi kendime. Bir daha benzinli arabaya binersem... demiştim.

broadwayin değişiklik sonucu 28 kuruş yakması arabanın fabrika değerinde yakmasıyla eşdeğerdir. zaten daha az yakma lüksü yok.

dizel araç alıncada sürpriz problemler & kilometre düşürme olayları ortaya çıkıyor.

her uzun yolda kullanılan araç iyidir demek yanlış

vallaği bizim insanımız ne var ne yok abanıyor şehirler arası

sürekli şöyle kullanılmış bir araç pek sağlıklı olmaz sanırım ;

• o arabanın içi temizse yıpratılmamışsa arabanın geneli temizdir.
  • Tamam adam uzunyolu otobanda yapmışsa ne ala ne ala. Ama gel gelelim şehir dışında öyle yollar varki arabanın içine ediyor. Şehir içinde arabanın mekanik aksamı daha az hasar görür belki o tip yollara nazaran. İşe birde bu açıdan bakmak lazım. Herşey motor değil. Ki zaten 300.000 km yapmış bir arabanın motoru uzun yolda yapsa ne olacak şehir içinde yapsa ne olacak. O zaten yapacağını fazlası ile yapmış olacaktır.

Bende 6 ayda 13.000 km yol yapmışım. Bunun yarısını şehir dışında yapmışım. Bu kadar az km' de bile ne kadar çok yere gittim geldim. Kaç tane şehire gittim geldim. O kadar yüksek km ile insan dünyayı dolanır boşversenize

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kuzenim Tekirdağ-Edirne-Yunanistan arasında 30 bin kilometre yaptı sadece bir yılda 40 bin yaptı.Mümkün yani.Araç 2011 model.
  • Öncelikle satan sahış km üzerinde oynama yapmadığı için bile bu araç alınır(en azından dürüst biriymiş gibi gözüküyor yada km ile oynatacak bilgili sahış,kurum bulmamıştır mecburende bu km ile satmak zorunda kalıyordur tabi bide işin bu tarafı var).Bir aracın az yada çok km yapması önemli deyildir.Önemli olan bence bakımı yapılıp yapılmadığıdır.Bakımları zamanında ve eksiksiz yapılmış her aracın motoru kullanan kişiye
    uzunca bir süre daha sorunsuzca hizmet eder vede edecektir.Araçlarda önemli olan kaporta boya deyil MOTOR dur.Bunu unutmayalım.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.