Şimdi Ara

kilometre sayaci artmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün aracimizi sanayiye götürdük. Biraz problemi vardi.akşam aldik. Yolda km sayacinin artmadigini farkettik. Ustayi aradim. Tamir ederken bir kabloyu takmayi unutmuş. Yarin getir takalim dedi. Araçlarin km sayacini durdurmak çok basit bir olaymiş demekki. KM ye bakip aldanmamak gerektigini daha iyi anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• genelde 0 arabalarda km fişi çekilir ve nakli sürülerek yapılır
  • Renault larda sigortayi sokerek kmyi iptal edebiliyorsun ama hiz gostergesi ve fren lambalarida çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeNGeSiZ_1925 -- 26 Haziran 2013; 21:09:20 >
  • sizin arabanız alınmaZ artık düşürülmüş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rambo-Cash -- 26 Haziran 2013; 21:08:58 >
  • Sizin arabanız artık galerici arabası oldu.
  • 50 kilometrecik eksik olsun zaten 180bine dayandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 26 Haziran 2013; 21:13:00 >
  • Aynısı benimde başıma geldi.baskı balata yaptırdım soketini takmayı unutmuşlar.Sende bitek km iyiymiş.Bende ise km benzin ve hız gösterge ibreleri çalışmıyordu.Dediğin gibi aracın km"si artmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilometreye bakarak araç alırsanız aldanırsınız zaten..

• kilometreyi durdurmak iyi deyil hocam kolaykolay kimse tercih etmez arabanın servis zamanı yada belirli parça değişimlerinin gelip geçtiğini anlayazsın o yüzden düşürmeyi tercih ediyorlar genelde örneyin araç 10binde bir servise giriyorsa bunun katları şeklinde düşürmek en saglıklısı servis zamanları kaçmamış oluyor tabi buda yanlış aslında
  • Yaptirmayin. Satarken yaptirirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.