Şimdi Ara

Kiloluyum protein tozu kullanmama gerek var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vucut gelsitirmeye baslayacagim abim zayif diye protein tozu kullaniyor ama benim zaten fazla yaglarim gobegim vs. var bana senin kullanmana gerek yok zaten hacimlisin dedi ben de baktim protein tozu kilo aldiriyormus 175 boy 80 kilo var ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede kullanma eğer fizikliysen o fazla yağlarını eritirken kaslanmaya yönelik hareketler yaparsın. Kilon çok az değil bence gerekmez. Boyuna göre güzel. @skyfor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman12

Bencede kullanma eğer fizikliysen o fazla yağlarını eritirken kaslanmaya yönelik hareketler yaparsın. Kilon çok az değil bence gerekmez. Boyuna göre güzel. @skyfor

Bken cok yeniyim de simdi body e baslasam yine 80 kilo kalacagim fakat yag yerine kas mi olacak yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen yağı eritirken kas çalışıyorsun garip ama söyleyeyim eritemiceksen hiç kas yapma iğrenç bir şey oluyor yağ altı kas garip. O.o
    yani bende tam bilmiyorum ama programında uzun süreli cardioda var kas hareketlerinde bildiğim bu tabi spor hocaları daha iyi bilir belki 5 kilo fazlan var diye 1 ay da 4 kilo ver sonrada kas çalışırız derler @skyfor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.