Şimdi Ara

Kilo Vermek İçin Ne Yapabılırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
10.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi hocam anladıım kadarıyla işin ucu kaçmış sende bi düzen arıyosun.

Bence kendini bi disiplin içine sokman gerekiyo oncelikle tabiki dengeli bi şekilde yeme içme düzenini değiştir.

Herkesin farklı bi reçetesi var bu konuda burdan bişy demek yanlış olur.Ama sofradan doymadan kalk.(doktora danışmak en iyisi)

Uzak doğu sporları en iyi seçim olur.KickBox,Muay thai yap.Haftada 2 günde koş.Düzenli uyu.(bu dediklerim kolay okunuo ama brz sabır istiyo)

Boylece hem kilolarını atıcaksın hem yağları azaltıcaksın hemde kaslarını güçlendirip daha güçlü olucaksın.

Hayatındada daha aktif daha stressiz olucaksın.

Bunları yap eğer yakın zmnda değişiklik görmessen buyum
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin bu arkadaşımız askere gitmek için zayıflamak istiyor..
    Çok samimi bi arkadaşımız..
    Sevgili kardeşim öncelikle bi diyetisyene danışabilirsin ve kesinlikle spor yapmalısın.

quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

valla moruk spor ve diyet 94.5 82 yi gördüm en son.

Vallah hocam beni yanlış anlama ama moruk kelimesini kullanman beni biraz üzdü.

Orjinalden alıntı: Mustarif

Beyler şınav kilo verdirirmi?Günde 10 ar 10 ar 60-70 şınav çekiyorum.Hangi kaslarım gelişir?Kilo verdirirmi?

güzel soru bilen var mı?

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin bu arkadaşımız askere gitmek için zayıflamak istiyor..
    Çok samimi bi arkadaşımız..
    Sevgili kardeşim öncelikle bi diyetisyene danışabilirsin ve kesinlikle spor yapmalısın.

evet en cok kılo vermek ıstemem askere gıtmek ıcın
    hergun duzenlı olarak yuruyorum
    ve ekmek ve yemeklerden yavaş yavaş kısmalar yapıyorum kademe kademe
    olarak yaglı ve cıkolatalardan bakkallardan felan uzak
    duruyorum bunu kendı basıma basarabılırmıyım yoksa
    doktorra gıdeyımmı doktorra gıdersem hangı bölüme gıtmem lazım arkadaslar
    tum yorum yapan yardımcı olan arkadaslara teker teker tşk ederım

Orjinalden alıntı: hamilton_palace

quote:

Orjinalden alıntı: Mustarif

Beyler şınav kilo verdirirmi?Günde 10 ar 10 ar 60-70 şınav çekiyorum.Hangi kaslarım gelişir?Kilo verdirirmi?

güzel soru bilen var mı?

Öncelikle işin uzmanı değilim ama bence verdirmez en fazla kolun orda biraz yağ yakarsın ama ondan da emin değilim belki de sadece kası çalıştırıp yağları teğet geçiyodur.
    Yüzme denilen meret insanı baya yoruyor ve kasları çalıştırıyor.Havuza yada denize gidemeyenler benim yaptığım yapsın yatağa yanlamasına yatın göğüs ve üstü havada olsun böyle yüzün 2 ayda 7 kilo verdim ve hâlâ kilo fazlam olsada büyük fark var tabi yediklerime dikkat ediyorum(ama ben 15 yaşındayım o yüzden o artık biraz daha az çalışıcam artık büyümeye zarar vermesin sonra)

Kilo vermede başarılar

EDİT:1 ay yazmışım düzeltim 2 ayda 7 kilo verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5 miles away -- 17 Kasım 2008; 22:03:41 >

• Boyum 1,72 kilom 70 sizce normal mi?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Boyum 1,72 kilom 70 sizce normal mi?

bu biraz senin yağ oranına bağlı ama benim boyum 180cm kilom 74 ben biraz yağlıyım ve amacım o yağları kasa çevirmek seninde fazlan varsa kasa çevirmen lazım

En sonunda tanıdığım en ucube kızın arkamdan konuştuklarını duydum.. Hakkımda söylediklerini duyunca öyle kötü hırs yaptım ki.. "Önce gitsin aynaya baksın haddini bilsin" gibisinden salak salak konuştu..(hoşlandığım bir kız vardı ona durumu izah ettiğimde çok alay etmişti onun arkadaşı bu) Ben köpeklere maskara olacak adam değildim arkadaşlar.. Kendimi yeniden yaratmak için harekete geçtim.. Ne zaman tükenecek gibi olsam o sözler aklıma geliyor ve aşırı bir hırs yapıyorum..

Allah'a şükür kaslıyım yani öyle yağ bezesi gibi gezmiyorum ortada bu programa geçeli henüz en ufak bir problem yaşamadım..Ama yinede kanıma dokundu o söylenenler.. Fazla olan ne varsa yok edicem..

O kızı kendime aşık edip köpek gibi muamele ettirdikten sonra bir köşeye atacağım
    YASAL UYARI : Bu üyenin yazdığı hiçbir şey doğru değildir. Tavsiyelerine uymayın ve kesinlikle uygulamayın.Üyenin Donanım Haber forumlarına gönderdiği mesajlar 18 yaş altı üyelerde bilinçaltı yıkımlarına, psikolojik problemlere ve fiziksel ciddi yaralanmalara yol açabilir. Yazarın bu siteye yazdıklarından Donanım Haber sorumludur. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. İsteyen herhangi bir kullanıcı yazarın mesajlarını görmemek için "BLOK" butonunu kullanabilir.Ebeveynler çocuklarını bu yazardan korumak için ücretsiz filtre programları temin edebilirler. 2008, Turşu Paşa Müseccel Markaları. Her Hakkı mahfuzdur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.