Şimdi Ara

Kilo vermeden önce-sonra(Kilo verenler gelsin) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ekmek yemeyin, tuz tüketmeyin, azıcık yürüyün erinmeyin abicim... içiniz sıkılıyorsa dh de takılacağınıza çıkın dolaşın yarım saat yürüyün. bol su da için 1 ayda 5-6 kilo fark eder. boyle devam ederseniz de kilo vermeye devam edersiniz.

tuz vücutta su tutar şişersiniz

ekmek keza şişirir

metabolizmayı hareketlendirmek için bol su için, ve de akşamları 1-2 fincan yeşil çay şekersiz. tadı başlarda yavan gelir birkaç içimden sonra alışırsınız.

gece yemek yemeyin asla

içinden hiçbir spor aktivite isteği gelmeyen arkadaşlara bunları tavsiye ederim

benim durumum: 85 kiloya kadar çıkmıştım birkaç yıl önce. şimdi 69 kiloyum boyum 1,76. 1 aydır spora gidiyorum. amacım 73-74 kilo olup vücudun üst kısmını ve kollarımı şişirmek. o da olursa mission completed

• Dikkat ediyorum da, kilo alanların bir çoğu bilgisayar başında asosyal olan kişilerden oluşuyor. Sürekli otur ye, otur ye, yat.. Haliyle kilo alırsın tabii.. Bende bir ara asosyal idim ama hala aynıyım 70 kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Dikkat ediyorum da, kilo alanların bir çoğu bilgisayar başında asosyal olan kişilerden oluşuyor. Sürekli otur ye, otur ye, yat.. Haliyle kilo alırsın tabii.. Bende bir ara asosyal idim ama hala aynıyım 70 kilo

O iş o kadar kolay değil. Zamanında asosyalliğin dibine de vurdum (burada asosyalim diyenlerden 2-3 kat daha beter haldeydim) çalışırken eşek gibi bütün gün güneş altında müşterilerin dükkanlarına da gidip geldiğim oldu saatlerce yani günümün çoğu yürüyüşle geçiyordu ama kilo veremedim bir türlü. Bazı şeyler insanların istekleri dışında gerçekleşiyor maalesef. Yüksek kilosu hastalığından kaynaklı olanlar da var. Mesela benim sorunum düzgün beslenememek. İstersem 7/24 yürüyeyim hiç durmadan, günde 6 öğün (az az olmak kaydı ile tabi ki) yemediğim sürece veremiyorum kilo. Benim ayarım bu, başka türlü olmuyor. Şu an kaldığım yerde 2 öğün yemek çıktığı, kendimin de yemek yapma imkanı olmadığından ötürü veremiyorum kilo.

Ayrıca bu zamana kadar 2 diyetisyenle görüştüm, sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde mutlaka ince köy ya da buğday ekmeği yememi tavsiye ettiler. Sabah 4 dilim akşam 2 dilim olmak üzere. Beyaz ekmek sakıncalı ama buğday veya köy ekmeği yiyebilirsiniz abartmadığınız takdirde tabi.

• Abilerim burayi okuyunca icime bir gaz geldi zaten hergun 6 , 6.30 gibi ccikip 1 saat yuruyor kosuyorum. Yememe de dikkat ediyorum sralar bir ara 75 e dusmusum tekrar alrim 89 kiloum suan sizcdevam edersem kilo verebilir miyim? veya bana baska ne tavsiye verebilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

120 den 80 e düştüm

40 kilo verdim

kafam yanaklarım küçüldü.
    Öküz gibiydim ata döndüm

Kız arkadaşım yoktu o zaman halen yok

sağlık açısından daha iyiyim.

8
    55-60 beden xxxl giyerken

şuan 32 -34 beden pantolon

medium gömlek giyiyiom.

isteyen olursa öncesi sonrası resmi atabilirim.

Koşarken nefes nefese kalıyor musunuz hocam hala?

hayır ama ciğerim yanıyor hamlıktan o da.antrenman ile rahatlıkla bu sorun çözülür

o ciğer yangını sigaradandır hocam

bende 20 kilo verdim . 115dim 95e dustum. boy 2.00

Siz neler yaptiniz peki?

Kostum sadece , 115 kiloyken kosarken direk dizle ayak arasinda ki kemiklerim kirilmis gibi agriyordu resmen.. 105de dizler hafif agri yapiyordu. Suan 95 kiloyum hala kilo fazlam var ama gram agrimiyor artik..

Hafta 4-5 gun kosuyordum sahilde. Her ciktigimda 5 km. Suadiyeden cikiyordum , caddebostana gidip tekrar donuyordum.

Hala bi 7-8 kiilo fazlam var ama boy uzun oldugundan dikkat cekmiyor tek sikinti mayo giyersem cekiniyorum

He bide aksam 6dan sonra yemedim , bunu duzene koyamamdim ama 10 gunun en az 7sinde 6dan sonra bisey yemiyordum..

Bende dun basladim

Artik gitsin istiyorum bu kilolar yeter ya

Acikma sorununu nasil cozdunuz?

Bende bu arada caddebostan sahili dusunuyorum kosu icin bide ayriyetten spora yaziliyim :)

süte , kapiçuno katıyorum ve tarcında. hem iştah kesıyor hemdde tatlı ıhtıyacın gıdıyor tavsıye ederım. saat 7 de mı bırakıyorsun mesela çok mu acıktın , dene .

kahve yapma cok acı oluyor pe*****k , kapiçino iyidir her ne kadar yazamasamda

• Konuyu yukari cekelim :))

• Yukari

• eylülde 110 idim(aslında haziranda 125 idim ama saglıksız bir sekilde 15 kg verdim o yüzden ordaki yag yakımı az olabilir),simdi 89'ım.Hedefim eylüle kadar 75 civarı olmak.Yediklerine dikkat edeceksin,spor yapacaksın(aklına direk body salonu gelmesin yürüyüs bile olur) ve en önemlisi sabredeceksin.Benim farkettigim aynada göbek olayının kücülmesi ve kıyafetlerdeki degisim.Eylülde aldıgım gömlek simdi bol geliyor mesala.Aynı sey pantolon icinde gecerli.Kemerli bile gevşek gelmeye başladı.Tabii ben daha işin yarısındayım çünkü yaklaşık bir 15kg daha vermem gerek.Boy da bu 180.
  • Bende 1 ayda 5 kilo verdim fuutbol vb oynarken bile farkettim. Daha sportif oluyorum gittikçğ. Yaş 15 boy 1.73 kilo 85. Allahın izniyli yaza kadar bi 5-10 kilo daha vereceğimm.

• Ben baya kilo verdim ama göbek yoktu iri, şişko falan değildim. Ayaklarda yağlar var biraz. Bunu hangi sporla rahat veririm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

20 kilo civarı verdim giyim dışında hiç bir şey değişmedi.

Nasıl verdin Başkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kilo verdim ama gıdık ve memeler duruyor .. kollar göbek yanlar bacaklar gitti meme ve gıdık duruyor
  • Geçen yıl 1.83'e 87 kiloydum. Söyleyince çok değil gibi ama fazla kilolarım göbekde toplandığı için kötü duruyordu. Yine de pek kafaya takmıyordum.

Bigün bi kız arkadaş beni bi çizgifilmdeki ayıya benzediğimi söyledi. Kötü niyetle söylememişti ama bu laf çok zoruma gitti. Ölüm dietine başladım. 2 ayda 10 kilo verdim göbek filan kalmamıştı. Giydiğim herşey üstüme mis gibi oluyordu. Sonra dieti bıraktım. Şu an günde 20 liralık abur cubur yiyorum göbek biraz çıktı.

ÖZET: sonsuza kadar diet yapamazsınız. İnsanlar ne derse desin, siz kendinizle mutluysanız gerisini kafanıza takmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.